salamander 7 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Πάμε παιχτάρα μου λοιπόν στον Τοροσίδη. Όχι δεν το είπε ούτε ο Ερνέστο Βαλβέρδε,ούτε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού, ούτε κάποιος συμπαίκτης του. Η απάντηση είναι στο παράκατω βίντεο. Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα πια. Τα αφήνουμε όλα στην κρίση του κόσμου. Το θέμα είναι ότι το ελληνικό πρώταθλημα είναι αιώνες πίσω και εκεί θα μείνει. Να το χαίρονται οι αρμόδιοι και να είναι περήφανοι για το κατάντημα τους. Όχι ότι ο Ηρακλής έκανε κάτι το ιδιαίτερο χθες στο Καραϊσκάκη, αλλά και να κάνε θα έπαιρνε μήπως κάτι από το χθεσινό παιχνίδι;;; Ρητορική ερώτηση που απάντηση δεν πρόκειτα να δωθεί ποτέ και από κανέναν. Ακόμα ένα θέμα που θα ΄΄θαφτεί΄΄ και θα εξαφανιστεί όπως και τόσα άλλα. Δείτε και το βίντεο να γελάσετε http://www.sportsview.gr/index.php?option=...tstyle=f-larger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ορεστη εμενα προσωπικα δεν ανοιγει το βιντεο.Λευκη σελιδα. Για πες,τι π.......α πεταξε; Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2011 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Ορεστη εμενα προσωπικα δεν ανοιγει το βιντεο.Λευκη σελιδα. Για πες,τι π.......α πεταξε; Σε κάλυψε το γρήγορο πιστόλι Προσωπικά Στράτο το έβαλα απλά για να γελάσουμε μιας και έχω σταματήσει να εκνευρίζομαι κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Σε κάλυψε το γρήγορο πιστόλι Προσωπικά Στράτο το έβαλα απλά για να γελάσουμε μιας και έχω σταματήσει να εκνευρίζομαι κτλ.. Καραγκιοζιλικια Ορεστη.Τι να πω.................... Εχω παψει κι εγω να ασχολουμαι. Πρεπει επιτελους να ξυπνησουμε ολοι,και να τους γραψουμε κανονικα.Οχι να σκοτωνομαστε μεταξυ μας,κι αυτοι να κονομανε. Για να ρωτησουμε τον κυριο Τοροσιδη,την εχει βιωσει την κριση στο πετσι του;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Σε κάλυψε το γρήγορο πιστόλι Προσωπικά Στράτο το έβαλα απλά για να γελάσουμε μιας και έχω σταματήσει να εκνευρίζομαι κτλ.. Αυτό ήθελα κι εγώ να πω... πλήρης απαξίωση. Προσωπικά έκοψα το γήπεδο, σταμάτησα να τους βλέπω και από την τηλεόραση.Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τίποτα το ωραίο για να δεις. Πόσο μάλλον να πληρώσεις για να το δεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 7 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Σκεφτομαι να οργανωσουμε μια καμπανια: ΝΑΙ στα ενυδρεια ΟΧΙ στα γηπεδα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 7 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 7 Ιανουαρίου 2011 το μισο βιντεο παιξατε γιατι ετσι σας συμφερει;απομονωσατε μονο αυτη την κουβεντα ενω το ιδιο ειπε και στον παιχτη του ηρακλη.ολη την στοιχομηθια του διαιτητη την ειπανε στο σπορφμ.και αν το ειπε σε ποιο σημειο του αγωνα ευνοησε τον ολυμπιακο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 7 Ιανουαρίου 2011 (edited) το μισο βιντεο παιξατε γιατι ετσι σας συμφερει;απομονωσατε μονο αυτη την κουβεντα ενω το ιδιο ειπε και στον παιχτη του ηρακλη.ολη την στοιχομηθια του διαιτητη την ειπανε στο σπορφμ.και αν το ειπε σε ποιο σημειο του αγωνα ευνοησε τον ολυμπιακο; Καλύτερα τα οπαδιλίκια αλλού.Ξες τι συμφέρων έχω εγώ από αυτή εδώ μου τη κίνηση, τουλάχιστον ένα δεκάρι € . Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2011 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 7 Ιανουαρίου 2011 @ JIMHS Είναι πολλοστή φορά που αντιδράς οπαδικά και φανατισμένα σε αθλητικού περιεχομένου θέμα. Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να συμμετέχεις σε διάλογο, όπως κάνανε οι προλαλήσαντες, καλύτερα να απέχεις από αυτά τα θέματα γιατί εκτίθεσαι και δημιουργείς άσκημο και οπαδικό κλίμα. Δέξου το ως συμβουλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 7 Ιανουαρίου 2011 το μισο βιντεο παιξατε γιατι ετσι σας συμφερει;απομονωσατε μονο αυτη την κουβεντα ενω το ιδιο ειπε και στον παιχτη του ηρακλη.ολη την στοιχομηθια του διαιτητη την ειπανε στο σπορφμ.και αν το ειπε σε ποιο σημειο του αγωνα ευνοησε τον ολυμπιακο; Φιλική συμβουλή.. μακρυά από οπαδικά ραδιόφωνα και οπαδικές εφημερίδες, τουλάχιστον ως πηγή σοβαρής ενημέρωσης. Για χαβαλέ μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 7 Ιανουαρίου 2011 @ JIMHS Είναι πολλοστή φορά που αντιδράς οπαδικά και φανατισμένα σε αθλητικού περιεχομένου θέμα. Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να συμμετέχεις σε διάλογο, όπως κάνανε οι προλαλήσαντες, καλύτερα να απέχεις από αυτά τα θέματα γιατί εκτίθεσαι και δημιουργείς άσκημο και οπαδικό κλίμα. Δέξου το ως συμβουλή... Συμφωνωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 7 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Φιλική συμβουλή.. μακρυά από οπαδικά ραδιόφωνα και οπαδικές εφημερίδες, τουλάχιστον ως πηγή σοβαρής ενημέρωσης. Για χαβαλέ μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 8 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Όσοι δεν τα παίρνετε στην πλάκα ακόμα κάντε το ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 8 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 8 Ιανουαρίου 2011 προς salamander αν το ελεγε σε παιχτη του παοκ θα το εβαζες; εχετε δει πως μιλανε οι παιχτες στους διαιτητες κατα την διαρκεια του αγωνα; και γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος οπαδος μιας ομαδας; διαλογο κανω και δεν θελω να προσβαλω κανενα. η πρεπει να συμφωνουμε ολοι σε μια αποψη; ο φιλος salamαnder εβαλε ενα βιντεο το οποιο κατα την αποψη μου δεν λεει ολη την αληθεια. παντα φιλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Ιανουαρίου 2011 #16 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Πάμε παιχτάρα μου λοιπόν στον Τοροσίδη. Όχι δεν το είπε ούτε ο Ερνέστο Βαλβέρδε,ούτε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού, ούτε κάποιος συμπαίκτης του. Η απάντηση είναι στο παράκατω βίντεο. Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα πια. Τα αφήνουμε όλα στην κρίση του κόσμου. Το θέμα είναι ότι το ελληνικό πρώταθλημα είναι αιώνες πίσω και εκεί θα μείνει. Να το χαίρονται οι αρμόδιοι και να είναι περήφανοι για το κατάντημα τους. Όχι ότι ο Ηρακλής έκανε κάτι το ιδιαίτερο χθες στο Καραϊσκάκη, αλλά και να κάνε θα έπαιρνε μήπως κάτι από το χθεσινό παιχνίδι;;; Ρητορική ερώτηση που απάντηση δεν πρόκειτα να δωθεί ποτέ και από κανέναν. Ακόμα ένα θέμα που θα ΄΄θαφτεί΄΄ και θα εξαφανιστεί όπως και τόσα άλλα. Δείτε και το βίντεο να γελάσετε http://www.sportsview.gr/index.php?option=...tstyle=f-larger Το κάτι παραπάνω ο Ηρακλής το έκανε στο 1ο παιχνίδι και κέρδισε με ανατροπή του σκορ κιόλας... Ορεστη φιλικά έτσι,μιας και δεν με παίρνει και για πολλά στη συνάντηση σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Ιανουαρίου 2011 #17 Share 8 Ιανουαρίου 2011 προς salamander αν το ελεγε σε παιχτη του παοκ θα το εβαζες; Θα το έβαζε 1000% εχετε δει πως μιλανε οι παιχτες στους διαιτητες κατα την διαρκεια του αγωνα; Πολύ ασχημα πολλές φορές. και γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος οπαδος μιας ομαδας; Σίγουρα όχι,με αλεξίπτωτο έπεσε; διαλογο κανω και δεν θελω να προσβαλω κανενα. η πρεπει να συμφωνουμε ολοι σε μια αποψη; ΟΧΙ ο φιλος salamαnder εβαλε ενα βιντεο το οποιο κατα την αποψη μου δεν λεει ολη την αληθεια. παντα φιλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Ιανουαρίου 2011 #18 Share 8 Ιανουαρίου 2011 προς salamander αν το ελεγε σε παιχτη του παοκ θα το εβαζες; εχετε δει πως μιλανε οι παιχτες στους διαιτητες κατα την διαρκεια του αγωνα; και γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος οπαδος μιας ομαδας; διαλογο κανω και δεν θελω να προσβαλω κανενα. η πρεπει να συμφωνουμε ολοι σε μια αποψη; ο φιλος salamαnder εβαλε ενα βιντεο το οποιο κατα την αποψη μου δεν λεει ολη την αληθεια. παντα φιλικα. Το γιατί είναι κακό να είναι κάποιος οπαδός και να εκφράζεται οπαδικά, δεν νομίζω πως είναι χρέος κανενός εδώ μέσα να στο διδάξει. Θα'πρεπε να το ξέρεις. Κι όταν μιλάς για συμφέροντα τον απλών φιλάθλων ή και μη φανατισμένων οπαδών ομάδων, τότε αυτό δεν είναι διάλογος... Ή τουλάχιστον δεν είναι διάλογος που μπορούν οι περισσότεροι να ακολουθήσουν. Αυτά! Η κουβέντα δεν έχει περαιτέρω νόημα. Εγώ απλά σου είπα κάποια πράγματα πιο πάνω. Πράξε όπως νομίζεις, αλλά την επόμενη φορά που θα θες να δυναμιτίσεις το κλίμα (το έχεις κάνει αρκετές φορές), θεωρώ πως θα πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 8 Ιανουαρίου 2011 #19 Share 8 Ιανουαρίου 2011 (edited) Το γιατί είναι κακό να είναι κάποιος οπαδός και να εκφράζεται οπαδικά, δεν νομίζω πως είναι χρέος κανενός εδώ μέσα να στο διδάξει. Θα'πρεπε να το ξέρεις. Κι όταν μιλάς για συμφέροντα τον απλών φιλάθλων ή και μη φανατισμένων οπαδών ομάδων, τότε αυτό δεν είναι διάλογος... Ή τουλάχιστον δεν είναι διάλογος που μπορούν οι περισσότεροι να ακολουθήσουν. Αυτά! Η κουβέντα δεν έχει περαιτέρω νόημα. Εγώ απλά σου είπα κάποια πράγματα πιο πάνω. Πράξε όπως νομίζεις, αλλά την επόμενη φορά που θα θες να δυναμιτίσεις το κλίμα (το έχεις κάνει αρκετές φορές), [color=#CC0000]θεωρώ πως θα πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές. τωρα αυτο ειναι απειλη; μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πως εγω δυναμιτιζω το κλιμα οπως λες;και το κλιμα δεν δυναμιτιζεται απο τον φιλο που εβαλε το βιντεο;για ποιο λογο το εβαλε;για να δειξει οτι η διαιτησια ευνοει τον ολυμπιακο; και αδικησε τον ηρακλη που δεν εκανε μια φαση;τελος παντων επειδη η συζητηση δεν οδηγει πουθενα και επειδη ειμαι οπαδος και η ομαδα μου για εμενα ειναι τροπος ζωης και θρησκεια, και επειδη οι παρεξηγησεις ειναι ευκολο να γινουν σταματαω εδω. παντα φιλικα και καλοπροαιρετα. Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2011 - JIMHS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Ιανουαρίου 2011 #20 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Ένας λόγος που θα δεν θα ήμουν ποτέ οπαδός είναι ότι αυτοί περνούν τα εκατομμύρια και εμείς πολεμάμε για 900ε. Θα φανατίζομαι και θα πληρώνω έναν ήδη πλούσιο? Δεν μου φτάνουν όλοι οι άλλοι που μου τα περνούν από παντού? Εγώ έτσι το σκέφτομαι, για αυτό δεν βλέπω ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ούτε σε συναυλίες με διάσημες μπάντες δεν πάω, προτιμώ το underground και φιλικό κλίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιανουαρίου 2011 #21 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Σταματηστε ειπτελους να τρωγεστε για ανθρωπους που για χαρτοπετσετες χρησιμοποιουν 500ευρα. Για πολλα χρονια ειχα διαρκειας στο Καραισκακη.Οι εποχες ομως εχουν αλλαξει.Δεν υπαρχει πλεον ποδοσφαιρο.Μολις το καταλαβα δεν ξαναπατησα. Και οποιος λεει πως οι μεγαλοι δεν ευνοουντε οταν πρεπει,ειναι γελασμενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Ιανουαρίου 2011 #22 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Σταματηστε ειπτελους να τρωγεστε για ανθρωπους που για χαρτοπετσετες χρησιμοποιουν 500ευρα. Για πολλα χρονια ειχα διαρκειας στο Καραισκακη.Οι εποχες ομως εχουν αλλαξει.Δεν υπαρχει πλεον ποδοσφαιρο.Μολις το καταλαβα δεν ξαναπατησα. Και οποιος λεει πως οι μεγαλοι δεν ευνοουντε οταν πρεπει,ειναι γελασμενοι Ετσι ακριβώς είναι Στράτο και όχι μόνο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει ελληνικός αθλητισμός γενικότερα. Τα έχουν καταστρέψει όλα οι οπαδοί και οι μεγάλες ομάδες. Το κουτόχορτο στα πρόβατα πάει σύννεφο...... θα κλείσουν τα σχολεία και τα λιμάνια αν τιμωρηθεί ο θρύλος, θα βγούμε όλοι στους δρόμους να διώξουμε τον Τζίγκερ, αλλά για το 25% ανεργία δεν τρέχει μία..... πρωτάθλημα να πάρουμε και όλα καλά!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Ιανουαρίου 2011 Author #23 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Σταματηστε ειπτελους να τρωγεστε για ανθρωπους που για χαρτοπετσετες χρησιμοποιουν 500ευρα. Για πολλα χρονια ειχα διαρκειας στο Καραισκακη.Οι εποχες ομως εχουν αλλαξει.Δεν υπαρχει πλεον ποδοσφαιρο.Μολις το καταλαβα δεν ξαναπατησα. Και οποιος λεει πως οι μεγαλοι δεν ευνοουντε οταν πρεπει,ειναι γελασμενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Ιανουαρίου 2011 Author #24 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Ετσι ακριβώς είναι Στράτο και όχι μόνο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει ελληνικός αθλητισμός γενικότερα. Τα έχουν καταστρέψει όλα οι οπαδοί και οι μεγάλες ομάδες. Το κουτόχορτο στα πρόβατα πάει σύννεφο...... θα κλείσουν τα σχολεία και τα λιμάνια αν τιμωρηθεί ο θρύλος, θα βγούμε όλοι στους δρόμους να διώξουμε τον Τζίγκερ, αλλά για το 25% ανεργία δεν τρέχει μία..... πρωτάθλημα να πάρουμε και όλα καλά!!... Μα ρε συ Κωστή γι'αυτό δεν γίνονται όλα?Λένα ασπούμε για την βία , φαντάζεστε να καταπολεμηθεί η βία στα γήπεδα?Ξέρετε τι περιμένει μετά τους πολιτικούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Ιανουαρίου 2011 #25 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Όλα αυτά με κάνουν και σκέφτομαι, υπάρχει κάτι που δεν είναι πουλημένο σε αυτήν την χώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος