Jump to content

Ανευθυνοι συμφουρητες

fisakis

Recommended Posts

εχω κουραστει, οταν βαζω μια αγγελια, να μου στελνουν πμ, αναφεροντας μου οτι θα αγορασουν σιγουρα αυτο που πουλαω. επειτα το μετανοιωνουν. μαλιστα, γνωστο μελος στο ΑΖ μου εκλεισε ραντεβου, στο οποιο πηγα και δεν ηρθε. ουτε το τηλεφωνο δεν σηκωνε. φυσικα ακομη δεν εχω παρει απαντηση. και δεν ηταν κανενα μικρο φιλτρακι, αλλα ολοκληρο ενυδρειο. ενας αλλος με ξεσηκωνει να ξεστησω το ενυδρειο μου και λιγο πριν το παρει αλλαζει γνωμη. μα καλα, τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα? να μην πω για τους καρμιρηδες που παζαρευουν και τα 5€ σε ενα ενυδρειο, γιατι εδω δεν υπαρχει λυση.

δεν ξερω τι θα γινει, αλλα πρεπει να βρεθει μια λυση ρε παιδια. δεν μπορει ο καθενας να κρεμαει τον αλλον, χωρις να εχει επιπτωσεις. ξερω οτι εχει ειπωθει αναλογο θεμα στο παρελθον, αλλα δεν υποφερεται η κατασταση.

:)

το ξερω και σε εμενα εχει συμβει.κανονικα πιστευω οτι πρεπει να αναφεροναι τα ονοματα τους για να γνωριζουν και οι υπολοιποι απο εδω μεσα,και να μπαινουνε στην μπλακ λιστ δημοσιος.και αμα αυτο ξαναγινει με τοιδιο ατομο 5-6 φορες να διαγραφεται εντελος απο το forum.

Σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει μεταξύ μας. Δυστυχώς όμως, πίσω από το πληκτρολόγιο δεν ξέρουμε ποιος βρίσκεται, γι'άυτό θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί.

Σαν φόρουμ δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, γιατί είναι δύσκολο να κάνεις τον δικαστή και τον αστυνόμο προσπαθώντας να ξεχωρίσεις ποιος έχει δίκιο ή άδικο και ποιος λέει αλήθεια ή ψέμματα.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ατομικά, είναι να είμαστε υποψιασμένοι και να μεταφέρουμε το ρίσκο στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Για παράδειγμα εγώ αν ήταν να ξεστήσω ενυδρείο, θα ζητούσα προκαταβολή. Επίσης δεν θα έστελνα πράγματα σε άλλη πόλη πριν μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Τέλος για την παράδοση το ραντεβού θα το έκλεινα κοντά μου και όχι κοντά στον αγοραστή.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ άσχημα μιας και έχουν να κάνουν με το χόμπι μας και μαζί με τα ξερά σίγουρα καίγονται και κάποια χλωρά, αλλά δυστυχώς μόνο έτσι μπορούμε να προστατευτούμε.

Απλα πραματα ρε παιδια, γιατι χαλατε τη ζαχαρενια σας

Πουλας κατι;

Ερχεται και το παιρνει απ το σπιτι σου, πληρωνεσαι και μετα κλειδωνεις την αγγελια :)

Το παζαρι κι αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι, εξαρταται κι απ το ποσο βεβαια.

..κριμας που σε ταλεπωρουν! :( ..παρολο που δεν σου αξιζει ειμαστε στο πλευρο σου :thumbup::)

Έγινε επεξεργασία - krisos

...εφοσον υπαρχει η προειδοποιηση κατω δεξια στο αβαταρ ...μπορει να εχει επιπτωσεις και να φενεται και εκει! :)

Απλα πραματα ρε παιδια, γιατι χαλατε τη ζαχαρενια σας

Πουλας κατι;

Ερχεται και το παιρνει απ το σπιτι σου, πληρωνεσαι και μετα κλειδωνεις την αγγελια :)

Το παζαρι κι αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι, εξαρταται κι απ το ποσο βεβαια.

οκ για τα παζαρια ειναι λογικο

αλλα οχι να ξεστηνεις ενυδρειο να σου λεει ερχομαι ειμαι στο δρομο και ακομα να ψαχνει το σπιτι.

αλλο να σου συμβει κατι και να ενημερωνεις τον πωλητη νωρις και οχι να σε περιμενει να σε περιμενει και εσυ τιποτα. οποτε πιστευω καλο ειναι να γνωριζουν και οι υπολοιποι τα ονοματα των χρηστων.

να βαλουμε μια ψηφοφορια και να λεει πιοι απο εδω θελουν να γνωριζουν τα ονοματα και πιοι δεν θελουν ας ψηφησουμε ολοι

Εγώ θα ήθελα να μάθω το όνομα.

Έχει κάτσει και σε έμενα να κλείνω ραντεβού, να πηγαίνω και να μην έρχεται κάνεις, και ούτε ένα τηλέφωνο. :)

να διευκρινησω κατι. το ενυδρειο θα ξεστυνοταν ετσι κι αλλιως, αλλα καποια αλλη στιγμη. απλα, ταλαιπωρηθηκα να το κανω σημερα.

το θεμα δεν ειναι ποιος το εκανε ή τι εγινε αλλα τι μπορουμε να κανουμε.

Δεν γίνεται να ανέβει καμία λίστα με ονόματα γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να αποδειχτεί. Θα καταφέρουμε ένα ατελείωτο μπάχαλο με τσακωμούς, αντιδικίες και κατηγορίες εκατέρωθεν, χωρίς κάποιος να μπορεί να κρίνει το δίκιο και το άδικο. Ο ένας θα λέει σου έστειλα μήνυμα, ο άλλος σε έπαιρνα και δεν απάντησες και τελικά ποιος θα δώσει λύση, οι Συντονιστές;

Εγω που χαριζω φυτα και ψαρια ερχονται ολοι.

Το ευχαριστω τους ειναι η πληρωμη μου.

εσυ εχεις ωραιο χαμογελο βρε μπαγασα!

Παντελη οποτε θελεις ψαρια ξερεις.......ειμαι ανοικτος σε ολο τον κοσμο και ειμαι απο τους συμφουρητες που εχουν οδο και αριθμο!

πετρος :)

χαλαμε λιγο το ποστ απο το fishaki αλλα χαλαλι γιατι δε σε βλεπω σαν καποιον που θα μου δωσει κατι αλλα σα φιλο. μακαρι να ηταν πολυς κοσμος τοσο παθιασμενος με το χομπι μας και να μοιραζεται ετσι ανοιχτοκαρδα γνωσεις (και καποια δωρακια οπως φυτα αλλα αυτο ειναι μακραν δευτερευον) . η συμπεριφορα σου ειναι εναντια στην τελειως κατακριτεα ηλιθιοτητα των ανθρωπων που αναφερει το fishaki. μετα απο τα 30 χρονια σου στο χομπι αυτο ελπιζω να παιρνουν μαθηματα μερικοι ντολμαδες.

Έγινε επεξεργασία - irongud

Παντος εγω θα ελεγα τα ονοματα τους.Γιατι ξερω πολυ καλα τι ειναι να ξεστηνεις ενυδρειο.

....ειναι ''παλιος'' εδω μεσα? ..τα ονοματα πρεπει να δημοσιευονται αλλιως πως θα προστατευτουμε και εμεις αυριο μεθ'αυριο? ..και ολη η ιστορια θα επαναλαμβανεται ξανα και ξανα

....ειναι ''παλιος'' εδω μεσα? ..τα ονοματα πρεπει να δημοσιευονται αλλιως πως θα προστατευτουμε και εμεις αυριο μεθ'αυριο? ..και ολη η ιστορια θα επαναλαμβανεται ξανα και ξανα

Τι σημασια εχει αν ειναι παλιος η καινουργιος.Οπως ειπε και ο Κυρ. Καρυδας ακρη δεν βγαζεις,αλλα εγω θα το ελεγα,ετσι για να υπαρχει και ολοι μας κρινομαστε :)

Τι σημασια εχει αν ειναι παλιος η καινουργιος.Οπως ειπε και ο Κυρ. Καρυδας ακρη δεν βγαζεις,αλλα εγω θα το ελεγα,ετσι για να υπαρχει και ολοι μας κρινομαστε :)

....ρωταω τι σειρα ειναι για να τον βαλουμε για αγκαριες! :thumbup::( ...αν ειναι νεος θα μπει σιγουρα για dj

....ρωταω τι σειρα ειναι για να τον βαλουμε για αγκαριες! :thumbup::buttrock: ...αν ειναι νεος θα μπει σιγουρα για dj

:(:thumbup::)

looool

Έχω ξεστήσει και γω ενυδρείο και βιαζόταν κιόλας ο κύριος (κύριος; τέλος πάντων) να το ξεστήσω την ίδια μέρα για να το πάρει... δε μπορούσα φυσικά γιατί ήταν ήδη απόγευμα και το ξέστησα τρέχοντας την επόμενη... ε ακόμα έρχεται να το πάρει... Από το συγκεκριμένο μέλος την έχουν πατήσει πάρα πολλοί μέσα στο φόρουμ εδώ μέσα και κανονικά έπρεπε να έχει πάει πολύ καιρό για το μπανάκι του. :)

Επίσης έχω πάει να αγοράσω ενυδρείο... έχω αγοράσει βαρέλια, έχω υποχρεωθεί για αυτοκίνητο έχω πάει στην άλλη άκρη της Αθήνας και ακόμα περιμένω να μου σηκώσει το τηλέφωνο! :thumbup:

Έχω κάνει ήδη δύο φορές το μακάκα δηλαδή και δεν ασχολήθηκα καθόλου με την πάρτη τους και έκανα οτι δεν έγιναν ποτέ όλα αυτά γιατί έτσι τα ξεχνάω νωρίτερα και δε τσατίζομαι! Αλλά τώρα διάβασα αυτό το θέμα και τα ξαναθυμήθηκα.

Βασικά είναι ΠΑΡΑ πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάτι γι αυτά τα θέματα στο φόρουμ αλλά απλά είπα που είχα να πω μπας και έχει κανείς καμιά ιδέα.

Πάντως ας μην βλέπουμε μονόπλευρα τα πράγματα... Έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 10-20 αγοροπωλησίες και αυτές τις δύο φόρες έχω βγει από τα ρούχα μου, άντε και κανα δύο ακόμα να έγινε κάτι ποιο "χαλαρό" που να μην είναι άξιο αναφοράς αλλά σε όλες τις υπόλοιπες έχω συναντηθεί-γνωρίσει-συζητήσει με αξιόλογους χομπίστες :(

Έγινε επεξεργασία - warhawk

Ρε παιδια γιατι δεν αναφερεται τα ονοματα τους να τελειωνουμε, να ξερουμε και εμεις ποιον να εμπιστευομαστε και ποιον οχι? Να κανονισουμε και εμεις την πορεια μας σε μελοντικα παρε δωσε.....

Φιλικα Παντα.....

Καλημερα και απο μενα .

Επειδη δεν ειναι σωστο να πεταμε μια σποντα και να αφηνουμε ενα θεμα να αιωρηται

Ειπα να πω και εγω τη γνωμη μου σε αυτο το θεμα .

Πριν απο λιγο καιρο ειχα ανεβει στο σπιτι του πατερα μου και ειχα μιλησει στο τηλ με τον fishaki για εναν κυβο αδειο που εδινε οπου τον ηθελε για αγορα ο πατερας μου και του ειχα πει οτι τον ενδιαφερει , απο εκει και περα εγω σαν Γιωργος δεν ειχα κλεισει καποιο ραντεβου , σε τηλεφωνικη ομιλια που ειχε ο πατερας μου αλλη στιγμη με τον fishaki κανονισαν ραντεβου για το ενυδρειο (χωρις να το ξερω ) και ο πατερας μου για τον αλφα-βητα λογω δεν πηγε .

Μου ηρθε ενα πμ απο fishaki οπου μου ελεγε οτι ειχε ραντεβου με τον πατερα μου και οτι δεν πηγε και ουτε σηκωνε το τηλεφωνο , η απαντηση μου ειναι οτι δεν το γνωριζα για το ραντεβου και οτι θα κοιταγα να δω τη εγινε .

Οπως εξηγησα και σε πμ στον Fιshaki ειναι ενα θεμα που εγω σαν Γιωργος δεν ευθυνομαι μιας και δεν ειχε κανονισει καποιο ραντεβου μαζι μου , σε οσες συναλαγες και με οσους εχω κανει κατα καιρους δεν νομιζω να εδωσα την εντυπωση σε κανεναν απο εδω περα οτι ειμαι τιποτα λαμογιο Η κανα κολοπαιδο .Το παραπανω το λεω γιατι στο πρωτο ποστ αναφερει

γνωστο μελος στο ΑΖ μου εκλεισε ραντεβου

.

Σαφως και εχει δικιο για το στησιμο και εγω να μουν στη θεση του ετσι θα αισθανομουνα αλλα καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους .Και να μην ριχνουμε σποντες και ευθυνες σε καποιον που δεν φταιει .

Τελος θα ηθελα να ζητησω συγνωμη εστω και αν αθελα μου εγινε αυτο που εγινε και θα ηθελα επισης να ζητησω απο τον Fishaki να ανερεσει τους χαρακτηρισμους .

Υ.Γ : αυτα ειχα να πω , οποιος θελει να με πει κολοπαιδο , λαμογιο και οπως αλλιος θελει εχει το καθε δικαιωμα , εγω σαν Γιωργος ξερω οτι δεν εχω φταιξει καπου και εχω τη συνηδειση μου καθαρη .

Ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα μεταξύ μας! :thumbup:

Όχι για τον φίλο Geosid :)

Έγινε επεξεργασία - sarevock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...