Koukas89 6 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους... Θελω μια μικρη βοηθεια-γνωμη για τον φωτισμο στο reefακι μου(90lt).. Λειτουργει περιπου 6 μηνες τωρα και μεχρι στιγμης υπαρχουν 3λαμπες Τ8 15watt αλλα εχω την εντυπωση οτι θελει κατι ακομα... να βαλω αλλη μια Τ8 η να τις κανω ολες Τ5....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους... Θελω μια μικρη βοηθεια-γνωμη για τον φωτισμο στο reefακι μου(90lt).. Λειτουργει περιπου 6 μηνες τωρα και μεχρι στιγμης υπαρχουν 3λαμπες Τ8 15watt αλλα εχω την εντυπωση οτι θελει κατι ακομα... να βαλω αλλη μια Τ8 η να τις κανω ολες Τ5....? Καλύτερα να τις κάνεις όλες τ5.Θα έχεις πιο δυνατό φωτισμό.Έχεις κοράλλια στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koukas89 6 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω πολλα ακομα αλλα σιγα σιγα το φορτωνω... παντως αυτα π εχω πανε καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος