olumpiakos759 6 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2011 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου λιμνη tanganyika Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):60χ30χ35 Συνολικά Λίτρα:60 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:vallisneria gigantea Ψάρια:3 Lamprologus compressiceps Sumbu Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο:φελιζολ χειροποιητο Πέτρες:απο το ποταμι της κρυας Ξύλα: Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός:γκρι αμμο θαλλασης Φωτισμός SUN-GLO 15 watt Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):1 λαμπα Διάρκεια φωτισμού:7-8 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:Tetratec IN 600 plus internal filter Θέρμανση/ Ψύξη:Tetratec automatic heater 75 W Λίπανση: Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:SPIROULINA FLAKES Παράμετροι pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):26 Συντήρηση Αλλαγές νερού:30% μια φορα την βδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: ευχαριστω τον φιλο prince για την βοηθεια του!!!! Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2011 - olumpiakos759 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Να σε καλωσορίσω κι εγω στην παρεα μας στην Αφρικη. Κανε μια δοκιμη,και τοποθετησε αναρχα τις πετρες,ωστε να φαινονται σαν να εχουν κατρακυλησει.Να φαινεται πιο φυσικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Να σε καλωσορίσω κι εγω στην παρεα μας στην Αφρικη. Κανε μια δοκιμη,και τοποθετησε αναρχα τις πετρες,ωστε να φαινονται σαν να εχουν κατρακυλησει.Να φαινεται πιο φυσικο καλως σας βρηκα!!!ετσι το ειχα πριν και δεν μου αρεσε και το εφτιαξα ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Τουλαχιστον μετεφερε τις πετρες στη γωνια που ειναι τα κοχυλια σου,και διπλα απο τις πετρες βαλε τα κοχυλια. Θα μεινει περισσοτερος χωρος στο κεντρο ανοιχτος,και θα φαινεται νομιζω ομορφοτερο. Γνωμη μου,και παντα φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 6 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Ενα μπράβο απο μενα για την πρωτη σου προσπάθεια στην Αφρική! Ευχομαι να χαρεις τα πανεμορφα αυτα ψαρακια και να έχεις πολλές γεννες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Ενα μπράβο απο μενα για την πρωτη σου προσπάθεια στην Αφρική! Ευχομαι να χαρεις τα πανεμορφα αυτα ψαρακια και να έχεις πολλές γεννες! σε ευχαριστω φιλε μου και ναι μακαρι να δω γεννες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες κι από μένα. Παίξε με τις πέτρες και θα το βρεις κάποια στιγμή. Έτσι κι αλλιώς με τέτοιον μάστορα που έχεις για να σε συμβουλεύει δεν ανησυχώ. Να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 6 Ιανουαρίου 2011 και μερικες ακομα φοτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Τουλαχιστον μετεφερε τις πετρες στη γωνια που ειναι τα κοχυλια σου,και διπλα απο τις πετρες βαλε τα κοχυλια. Θα μεινει περισσοτερος χωρος στο κεντρο ανοιχτος,και θα φαινεται νομιζω ομορφοτερο. Γνωμη μου,και παντα φιλικα οταν το βαρεθω φιλε μου μαλλον θα το κανω πρως το παρων μου αρεσει πολλυ ετσι σε ευχαρσιτω παντως για την συμβουλη σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Ιανουαρίου 2011 Author #10 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες κι από μένα. Παίξε με τις πέτρες και θα το βρεις κάποια στιγμή. Έτσι κι αλλιώς με τέτοιον μάστορα που έχεις για να σε συμβουλεύει δεν ανησυχώ. Να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου. καλως σε σας βρηκα!!σε ευχαριστω φιλε μου!!!ναι ειναι πολυ καλος και τον ευχαριστω....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Καλη συνεχεια.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Καλως ήλθες και απο εμενα! Εξαιρετικα ψαρια τα sumbu.Εχεις καμμια φωτο τους;Μπορεις να προσθεσεις και αλλα κοχυλια.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Καλως ήλθες και απο εμενα! Εξαιρετικα ψαρια τα sumbu.Εχεις καμμια φωτο τους;Μπορεις να προσθεσεις και αλλα κοχυλια.Καλη συνεχεια. καλως σε βρηκα ναι εχω σκοπο να προσθεσω μερικα!!φωτο θα βαλω αυριο καινουργιες γιατι τορα δεν προλαβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Αγαπητέ φίλε καλώς ήλθες ,από τα πιο ενδιαφέροντα ψάρια κατά τη γνώμη μου οι κάλβοι των κοχυλιών. Το θέμα σου μετάφέρθηκε όπως έπρεπε στσ ενυδρεία μελών. Σε παρακολουθούμε με μεγάλον ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 7 Ιανουαρίου 2011 Author #15 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Αγαπητέ φίλε καλώς ήλθες ,από τα πιο ενδιαφέροντα ψάρια κατά τη γνώμη μου οι κάλβοι των κοχυλιών. Το θέμα σου μετάφέρθηκε όπως έπρεπε στσ ενυδρεία μελών. Σε παρακολουθούμε με μεγάλον ενδιαφέρον καλως σας βρηκα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 7 Ιανουαρίου 2011 Author #16 Share 7 Ιανουαρίου 2011 και καποιες ακομα φοτο απο αυτα τα πανεμορφα ψαρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 7 Ιανουαρίου 2011 #17 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά ειναι πανέμορφα ψαρακια! Τσακώνονται καθόλου? είναι άτακτοι??ή ειναι ήσυχοι και απλα χασμουριούνται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 7 Ιανουαρίου 2011 Author #18 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά ειναι πανέμορφα ψαρακια! Τσακώνονται καθόλου? είναι άτακτοι??ή ειναι ήσυχοι και απλα χασμουριούνται? ειναι ησυχοι και απλα χασμοριουνται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 7 Ιανουαρίου 2011 Author #19 Share 7 Ιανουαρίου 2011 ειναι ησυχοι και απλα χασμοριουνται!!! τωρα που τα κοιταγα φιλε μου λιγο το μεγαλυτερο τα πηραζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος