abou 5 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2011 γεια σας παιδια, ακομα δεν εχω φτιαξει το θαλασσινο ενυδρειο αλλα εχω αποριες περι αυτου και ελπιζω να με βοιθίσετε λοιπον θελω να ρωτισω αν κανω αλλαγες με φυσικο θαλασινο νερο τα κοραλια που πιθανον να βαλω καποια στιγμοι θα τρεφοντε απο το νερο που βαζω η θα πρεπει να αγορασω τροφη για αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 5 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2011 (edited) Καλησπέρα... Να υποθέσουμε δηλαδή ότι σκέφτεσαι να κάνεις μεσογειακό;;; Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2011 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 6 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 6 Ιανουαρίου 2011 ε οχι ακριβος.... αλλαγες απο θαλασσα μονο θα κανω με πολυ προσοχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 6 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2011 σε εναν κοραλιογενη υφαλο αν θυμαμαι καλα η ποσοτητα της τροφης που υπάρχει ανά κυβικό μέτρο είναι κάπου στο μισό κιλό, βέβαια δεν μπορείς να ρίξεις τόση τροφή, αλλά δείχνει πόση πολύ τροφή δέχονται τα κοράλια στο φυσικό τους περιβάλον κάτι που δεν νομίζω να το πετύχεις με την αλλάγη νερού οπότε θα χρειάζεται να τα ταϊζεις ,τώρα δεν έχω κάνει αλλαγή νερού από την θάλασσα και δεν ξερω τι επιπτωσεις θα εχεις αλλά κάποια παλικάρια που το επιχείρησαν είπαν πως τα ζωντανά τους πήραν τα πάνω τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 6 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Διάβασέ το όλο ΑΥΤΟ μήν βαρεθείς είναι μεγάλο αλλά έχει πολύτιμα πράγματα μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 6 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 6 Ιανουαρίου 2011 το εχω διαβαση ολο το ποστ εδω και καιρο και αυτο με επισε να αρχισω σιγα σιγα να σκευτομε και να προγραματιζω για θαλλασινο... ευχαριστω πολυ παντος αν και εχω πολυ μελλον για να βαλω κοραλια μεσα στο ενυδριο μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 6 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2011 το εχω διαβαση ολο το ποστ εδω και καιρο και αυτο με επισε να αρχισω σιγα σιγα να σκευτομε και να προγραματιζω για θαλλασινο... ευχαριστω πολυ παντος αν και εχω πολυ μελλον για να βαλω κοραλια μεσα στο ενυδριο μου.... Εάν εννοείς απο οικονομικής άποψεις τότε πάω πάσο άν όχι όμως μήν φοβηθείς, υπάρχουν πολλά όμορφα και εύκολα κοραλλάκια που μπορεί να ξεκινήσει ένας αρχάριος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος