giagiwtis 5 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2011 γεια σας φιλη μ εχω 1 προβλημα εδω κ 2 μερες εβαλα 2 γαριδες κ δν της βρισκο μεσα στο ενυδρειο γινετε να τα φαγαν τα guppy η κανενα oranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 5 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2011 γεια σας φιλη μ εχω 1 προβλημα εδω κ 2 μερες εβαλα 2 γαριδες κ δν της βρισκο μεσα στο ενυδρειο γινετε να τα φαγαν τα guppy η κανενα oranda τα guppy με τα oranda νομιζω δεν ταιριαζουν μεταξυ τους φιλε μου.ηταν μικρες οι γαριδες?μηπως τις ρουφηξε το φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagiwtis 5 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2011 οχι φιλε μ το φιλτρο δν γινεται να τα ρουφιξη τωρα για το αλλο τα δικα μ ειναι αρμονικα μεχρη στιγμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα φιλέ μου.Οι γαρίδες κρύβονται συνέχεια. Αλλά έχω την εντύπωση πως για τα χρυσόψαρα οι γαρίδες είναι πολύ ωραίος μεζές.Και εκτός αυτό Gyppy με Oranda δεν πάνε μαζί.Τα Oranda είναι κρύου νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος