Jump to content

αυγα ειναι αυτα?

Recommended Posts

σημερα βρηκα στο 25λιτρων ενυδρειο που εχω αυτα τα πρασινα αυγα.ποιανου ειναι ποιος τα εκανε?χτες μου πεθανε και μια crs.στο ενυδρειο εχω ενα σαε ενα anentome helena παρα πολλες red cherry και 2 red crystal shrimp.ειχα και ενα σαλιγκαρι apple snail gold.οποιος γνωριζει ας μου πει.η crs που μου πεθανε χτες κουβαλουσε αυγα πανω της παντος.

DSC01768.jpg

DSC01767.jpg

DSC01766.jpg

αυγα γαρίδας μοιάζουν αλλα στις red cherry ειναι πιο κίτρινα. πράσινα βλέπω στις Blue Pearl.

μήπως κάποια τα άφησε απο φόβο ή είχαν πιάσει μύκητες ?

οι ειδικοί να απαντήσουν.

Είναι πιθανό οι red cherry να φέρουν πράσινα αυγά.Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με τα κίτρινα που να οφείλεται σε διατροφή,συνθήκες και κατάσταση υγείας.Απλά τυχαίνει...

Είναι πιθανό οι red cherry να φέρουν πράσινα αυγά.Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με τα κίτρινα που να οφείλεται σε διατροφή,συνθήκες και κατάσταση υγείας.Απλά τυχαίνει...

εχω μερικες red cherry αυγομενες.ενα χρονο τωρα που εχω το μικρο το ενυδρειο με γαριδες πρωτη φορα το βλεπω αυτο.υπαρχει περιπτωση να τα αφησε η red crystal χτες πριν πεθανει?γιατι οπως ειπε πιο πανω ηταν αυγομενη.οι γαριδες πηγαινουν στα αυγα αλλα δεν τα τρωνε ομως.

αλλος κανεις παιδια γνωριζει τιποτα?raven εσυ που εχεις αρκετη εμπειρια πες την γνωμη σου

Για κάνε μετρήσεις και μια αλλαγή νερού να είμαστε σίγουροι :)

δυστυχως μετρησεις δεν εχω κανει ποτε μου γιατι δεν εχω αγορασει τεστακια.εκανα χτες αλλαγη νερου που βρηκα την γαριδα πεθαμενη και ολες οι αλλες δειχνουν μια χαρα.

δυστυχως μετρησεις δεν εχω κανει ποτε μου γιατι δεν εχω αγορασει τεστακια.εκανα χτες αλλαγη νερου που βρηκα την γαριδα πεθαμενη και ολες οι αλλες δειχνουν μια χαρα.

Οι crs είναι αρκετά ευαίσθητες, ο θάνατος της και η αποβολή των αυγών σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το νερό σου.

Χρειάζεσαι μετρήσεις για αυτό..

Οι crs είναι αρκετά ευαίσθητες, ο θάνατος της και η αποβολή των αυγών σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το νερό σου.

Χρειάζεσαι μετρήσεις για αυτό..

υπαρχουν καποια φτηνα τεστακια που μου προτρινεις να παρω?

υπαρχουν καποια φτηνα τεστακια που μου προτρινεις να παρω?

Δες πρώτα λιγάκι εδώ!

Κάποιες φορές σε αυτό το χόμπι πρέπει να βάζουμε και το χεράκι λίγο πιο μέσα στη τσέπη μας! :)

Δες πρώτα λιγάκι εδώ!

Κάποιες φορές σε αυτό το χόμπι πρέπει να βάζουμε και το χεράκι λίγο πιο μέσα στη τσέπη μας! :)

ευχαριστω φιλε μου απο οτι καταλαβα η api ειναι η καλυτερη.επειδη δευτερα θα κανω μια παραγγελεια απο το petcumulus ποιο τεστακι μου προτεινεις να παρω?να ειναι και λιγο φτηνο ε?απλα να δω πως παει το ενυδρειο μου θελω να σας πω μετρησεις να μου πειτε εσεις που ξερετε.

Μιλώντας πάντα για υγρά τεστ, τα βασικά είναι: ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2 και ΝΟ3...

Μιλώντας πάντα για υγρά τεστ, τα βασικά είναι: ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2 και ΝΟ3...

απο οτι ειδα χρειαζεται κανενα 40ευρο για να τα παρω αυτα και δεν μπορω να δωσω τοσα για τεστακια.εξαλλου δεν μου πεθανε αλλη γαριδα εχω γυρω στις 70 red cherry μικρες και μεγαλες μονο δυο crs μου ειχαν πεθανει και οταν χτες που εκανα αλλαγη νερου φαινονται ολα οκ.θα δειξει στο μελλον.ευχαριστω παντως φιλε μου για την βοηθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...