valantis04 5 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα ενυδρείο 200 λίτρα με αφρικάνες της λίμνης malawi. Έδώ και 2 μήνες περίπου και κάθε 15 μέρες μου ψοφάει και απο μία. Αδυνατίζουν από την κάτω πλευρά και μετα ψοφάνε. Θα ήθελα τα φώτα σας . Ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 5 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα. Συμπλήρωσε την φόρμα ασθενιών για να σε βοηθησουν οι πιο έμπειροι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valantis04 5 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα. Συμπλήρωσε την φόρμα ασθενιών για να σε βοηθησουν οι πιο έμπειροι θα τα έγραφα όλα αυτά αν τα είχα όμως δεν τα έχω . Ηρθε ένας φίλος μου και μου έφτιαξε το ενυδρείο μου με τα μηχανήματά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 5 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου η φορμα που υπαρχει ειναι για να μην βαδιζουμε στα τυφλα. μας λες οτι χανεις τα ψαρακια σου αλλα για να σε βοηθησουμε πρεπει να γραψεις τις μετρησεις σου τις ρουτινες κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Πες μας αναλυτικα ποια ειδη εχεις ενα προς ενα,και ποιες τροφες ταιζεις σε παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος