bbetta 4 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας, αυτός είναι ο μονομάχος μου και ζει σε ένα 25λιτρο ενυδρείο. Παρουσίαση του ενυδρείου θα γίνει σε λίγο καιρό αφού δεν είμαι 100% ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ελπίζω να σας άρεσε!!!! Περιμένω σχόλια.. ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 4 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ωχ!! γιατί δεν πήρε τη φωτογραφία;;;;; Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Ωχ!! γιατί δεν πήρε τη φωτογραφία;;;;; Ιδέα δεν έχω... Πήγες να την ανεβάσεις σαν συννημένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως ναι(είμαι νέος στο φόρουμ και μπερδέυτηκα λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε και έτσι: Κάνε ένα λογαριασμό στο photobucket και ανέβασε εκεί τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου (upload now). Στη συνέχεια, ή μας δίνεις το link της φωτογραφίας ή του album σου κατευθείαν, ή αν θες να τις ανεβάσεις στο forum, τότε αντιγράφεις το IMG CODE, και το κάνεις επικόλληση στην απάντησή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου ευχαριστώ για την κατανόηση κ την βοήθειά σου !!!! Οταν ανεβάσω φοτο περιμένω σχόλια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 4 Ιανουαρίου 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος