spyros-DH 4 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα σε ολους ετυχε να εχω στην κατοχη μια γυαλα 3 λιτρων τι μπορω να κανω με αυτο ? απο το να το εψω να καθετε σιγουρα θα υπαρχει κατι καλητερο ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ να βαλω ψαρι εκει μεσα ουτε για αστειο! κανα σαλιγκαρι καμια γαριδουλα η κατι αλλο ? τι προτεινετε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 4 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2011 μπορει να γινει ενα ωραιο διακοσμητικο για το γραφειο με λιγο χαλικακι ενα φυτακι και μερικους λαθρεπιβατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 4 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 4 Ιανουαρίου 2011 μπορει να γινει ενα ωραιο διακοσμητικο για το γραφειο με λιγο χαλικακι ενα φυτακι και μερικους λαθρεπιβατες κατι τετοιο σκεφτομουνα και εγω ... αλλα δν εχω λαθρεπιβατες χαχαχα.. αν εβαζα 2-3 red cherry ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 4 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 4 Ιανουαρίου 2011 (edited) ξεχασε το οι γαριδες θελουν καλα στρωμενο φιλτρο οποτε καταλαβενεις....οσο για τους λαθρεπιβατες μπορεις να παρεις απο καποιο συνχομπιστα σχεδον ολοι εχουμε.... θα σου εδινα εγω αλλα σου πεφτω μακρια... Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2011 - petros4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2011 μπορει να γινει ενα ωραιο διακοσμητικο για το γραφειο με λιγο χαλικακι ενα φυτακι και μερικους λαθρεπιβατες Λαθρεπιβάτες θα βρεις πανεύκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Οι γαρίδες χρειάζονται στρωμένο βυθό.Κάποια εύκολα είδη μπορούν να διατηρηθούν χωρίς φίλτρο αν υπάρχει η σχετική εμπειρία.Αν το φοβάσαι θα πρότεινα 3-4 σαλιγκάρια red rumshorn και μερικά εύκολα φυτά,όπως anubia και microsorum pteropus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 4 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 4 Ιανουαρίου 2011 ok μια χαρα! red ramshorn βρισκω ευκολα ? και αν βαλω 2-3 τετοια καθε ποτε αλλαγη νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος