Dr.ioannis 4 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Είμαι καινούριος στην παρέα, οπως και στο "αθλημα" που λέγεται ενυδρειο. Την μερα των Χριστουγέννων ο πατέρας μου, σαν καλός παππούς που είναι, έκανε δώρο στην κόρη μου και εγγονή του, ενα μικρό ενυδρείο και μια γυάλα με ενα χρυσόψαρο Oranda ή κατι τέτοιο τέλος πάντων. Αυτό ήταν.... Το μικρόβιο πέρασε γρήγορα και μόνιμα, ελπιζω στο αίμα μου. Στην βδομαδα που περασε εψαξα και αρχισα να ετοιμάζω το ενυδρείο. Ακόμη το ψαράκι ειναι στη γυάλα... Καλως σας βρήκα λοιπόν και καλη συνεχει σε ολους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 4 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Καλός ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 4 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 4 Ιανουαρίου 2011 καλως ηρθες στην παρεα μας Γιατρε!!! (Αυτο το μικροβιο ειναι θανατηφορο!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Καλωσ ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά και καλή ενυδρειακή συνέχεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts