Satum 4 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα και καλη χρονια... σημερα μου ηρθε η anubia και απο οτι εχω διαβασει πρεπει καπου να την δεσω... ετσι λοιπον πηρα πετονια και την εδεσα επανω στο ξυλο... εχω δυο ερωτησεις... πρωτον ειναι σωστος ο τροπος που την εδεσα?? Και η δευτερη μου ερωτηση ειναι οτι η anubia που ηρθε δεν ειχε καθολου ριζες... λετε να χαλασει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 4 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2011 ...τις ανουμπιες οπως και να τις δεσεις δεν εχεις προβλημα στην φωτο φαινονται οκ ...τωρα για το 2ο ερωτημα δεν εχω αποψη ..εχω ακουσει πως μπορεις να τις αναπαραγεις διαχωριζοντας 'τες ..αρκει το κλαδακι (ριζικο) να εχουν πανω ενα φιλαρακι και ενα ριζιδιο ...λογικα κανε υπομονη ο καιρος θα διξει ...γενικα οι ανουμπιες ειναι αρκετα ανθεκτικες και δυσκολα χαλανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 4 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2011 επισης να ξερεις οτι εχουν πολυ αργη αναπτυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 4 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 4 Ιανουαρίου 2011 ηταν κομμένες ή εσυ τις έκοψες ? το υγρο που βγάζει αν κόψουμε την χοντρη ρίζα ειναι τοξικο για τα ψάρια. τι φωτισμό έχεις και πόσες ώρες τον ανάβεις? (είδα έχεις πλέγμα με moss να υποθέσω ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 4 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 4 Ιανουαρίου 2011 ηταν κομμένες ή εσυ τις έκοψες ? το υγρο που βγάζει αν κόψουμε την χοντρη ρίζα ειναι τοξικο για τα ψάρια. τι φωτισμό έχεις και πόσες ώρες τον ανάβεις? (είδα έχεις πλέγμα με moss να υποθέσω ?) ηταν κομμενες αλλα εχουν ερθει απο ταιβαν... εχω 3 λαμπες στο ενυδρειο με 45W συνολο... και το αναβω για 10 ωρες την ημερα.... ναι πισω θελω να φτιαξω πλατη με moss... ξεκινησαν και βγαινουν απο ο πλεγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 4 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2011 τα φυτα κάτω δεξιά ειναι φτέρες? αν ναι δέστες μονο θα σαπίσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 5 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 5 Ιανουαρίου 2011 τα φυτα κάτω δεξιά ειναι φτέρες? αν ναι δέστες μονο θα σαπίσουν. ειναι παρακλαδια απο την κρυπτοκορινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος