Jump to content

ετοιμογεννη μολυ

thaleia

Recommended Posts

καλησπερα! εχω στοενυδρειο μου μια μολυ και την εχω βαλει μεσα στην γεννηστρα αλλα δεν ειμαι εντελως σιγουρη οτι ειναι ετοιμη να γεννησει διοτι δεν ειχα ποτε ξανα ψαρακια που κανουν μωρα! αν υπαρχει καποιοσ που να εχει φωτογραφιεσ με μολυ που ειναι ετοιμη να γεννησει ας μου απαντησει...αλλα και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για το θεμα θα ητανε πολυ χρησιμη!!!! :)

καλησπερα! εχω στοενυδρειο μου μια μολυ και την εχω βαλει μεσα στην γεννηστρα αλλα δεν ειμαι εντελως σιγουρη οτι ειναι ετοιμη να γεννησει διοτι δεν ειχα ποτε ξανα ψαρακια που κανουν μωρα! αν υπαρχει καποιοσ που να εχει φωτογραφιεσ με μολυ που ειναι ετοιμη να γεννησει ας μου απαντησει...αλλα και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για το θεμα θα ητανε πολυ χρησιμη!!!! :)

Thaleia θα πρότεινα καταρχήν να τη βγάλεις την καημένη από τη γεννήστρα (αρκετό stress θα έχει ήδη ως ετοιμόγεννη :thumbup: ) και να αφήσεις τη φύση να κάνει το έργο της. Έχεις καθόλου φυτά μέσα για να κρύβονται τα μωρά ?

Είναι φουσκωμένη ? Βλέπεις καθόλου διόγκωση στο ορθό ? Έχει πέσει κυνήγι από το αρσενικό ? Έψαχνε για απομόνωση πριν να τη βάλεις στη γεννήστρα ?

Παρατήρησε αυτα που σου λεει ο Ανδρεας κ αν μπορεις βαλε μια φωτο κ το κυριοτερο βγαλτην απ την γεννηστρα

κοιτα.....αυτο που σε λενε τα παιδια ειναι σοστο...αμα την βαλεις μεσα στην γενιστρα δεν θα γενιση οπος θα γενιση εξω....(θα αργηση να γενιση)

το αλλο θεμα ειναι αμα εχεις εξω αλλα ψαρακια.....

τι ψαρακια ειναι αυτα???

η κοιλιτσα της ειναι φουσκωμενη και εχει ασπρισει αρκετα! εξω εχω άλλα δύο μολυ, 2 σκαλαρια και 1 μονομαχο! θα προσπαθησω να ανεβάσω φωτογραφια της αυριο να μου πειτε κι εσεις πωσ την βλεπετε! :) δεν εχω πολλα φυτα μεσα και φοβαμαι να την αφησω να γεννησει εξω μη μου φανε τα μικρα!!!

η κοιλιτσα της ειναι φουσκωμενη και εχει ασπρισει αρκετα! εξω εχω άλλα δύο μολυ, 2 σκαλαρια και 1 μονομαχο! θα προσπαθησω να ανεβάσω φωτογραφια της αυριο να μου πειτε κι εσεις πωσ την βλεπετε! :) δεν εχω πολλα φυτα μεσα και φοβαμαι να την αφησω να γεννησει εξω μη μου φανε τα μικρα!!!

Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο;; ; :thumbup:

Φίλη μου μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς περισσότερο τη σύνθεση των ψαριών στο ενυδρείο σου.

Κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου στην αντίστοιχη ενότητα και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...