pozeras13 3 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα και καλη χρονια. τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να πουλησω τα 2 ενυδρεια που εχω και να παρω καινουριο. ενα πιο μεγαλο με εξωτερικο φιλτρο και να βαλω και λιγο ισως πιο μεγαλα ψαρια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα... επειδη λοιπον δεν ξερω σε τι τιμη να τα βαλω και επειδη εχω βαλει καποια λεφτα σε αυτα και δεν θελω να πανε στραφη ολα. ηθελα μια γνωμη για την τιμη... το ενα ενυδρειο ειναι αυτο: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=43740&hl= το οποιο η γυαλλα και το φιλτρο εκανε 50 ευρω νομιζω μαζι με το φως γιατι ηταν σε προσφορα, η αμμος 10 ευρω περιπου, τα φυτα ειχα αγορασει μονο το πολυσπερμα και τις βαλισνερες, τα αλλα ειναι χαρισμα. το ξυλο εκανε 7 ευρω και εχω και ενα δικο μου και ο θερμοστατης νομιζω 25 ευρω. εχει και ενα μονομαχο μεσα και 4 κορυ αενεους, με διπλες τροφες για ολα τα ψαρια. το αλλο ειναι αυτο: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=43739&hl= με 2 φιλτρα απο 12 ευρω το καθενα, ενα κυκλοφορητη 10 ευρω, αμμο 20 ευρω περιπου, ξυλα δικα μου με πολυ δουλεια..., ηφαιστειακες πετρες χαρισμα, το ενυδρειο με τη λαμπα και ενα θερμοστατη εκανε 100 ευρω, θερμομετρο, φυτα, απειρα γκαπι, γαριδες ρεντ τσερι, πλεκο αγκιστρους, 6 κορυ αενεους και αυτο. τροφες απειρες, σιποραξ στα φιλτρα και λοιπα... αυτα... ποσο λετε να τα εβαζα αγγελια? ευχαριστω για το χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 5 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 5 Ιανουαρίου 2011 καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 9 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2011 καμια ιδεα? θα σου προτεινα να βαλεις τιμη λιγο χαμηλοτερη απο αυτη που συνολικα κοστισε και να γραψεις συζητισιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 9 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 9 Ιανουαρίου 2011 οκ σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος