corsar7 3 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2011 να και το δικο μου στολιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 3 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Πες μας μερικες πληροφοριες για το ενυδρείο σου,αν θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 3 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 3 Ιανουαρίου 2011 να και το δικο μου στολιδι το ενυδρειο ειναι της jewel και εχει 2 λαμπες και το δικο του εσωτερικο φιλτρο(με μισα μισα βιολογικα υλικα απο το προηγουμενο ενυδρειο)υποστρωματης denerle με λιπασμα και χαλικι.φυτα2 ανουμπιες ενα εχινοδορο 2 βαλισνεριες,λιγο κερατοφυλλο.μπαγκογκα,xmas kai javva moss,και ενα ψευτικο να κρυβει το φιλτρο.διακοσμισηριζες και πλατη rock 3d της jewel.ψαρακια2 δισκοι,7 black tetra,5red eye terta,1 κουραμι ,1 σκαλαρι,2 γλυφτες(δεν θυμαμαι ονομα)και 2 κλοουν που μαλλον θα φυγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 3 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2011 πολυ ωραιο και η πλατη τα σπαει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 5 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 5 Ιανουαρίου 2011 τελικο αποτελεσμα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Να το χαίρεσαι φίλε μου λιτό και απέριττο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος