sarevock 3 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Είδαν κάμερα και κορδώθηκαν τα ψώνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Επαγγελματίες μοντέλα, όχι αστεία Να τα χαίρεσαι φίλε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Ρε συ.... Μηπως τελειωσε η μπαταρια τους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μποστανας 3 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2011 απλα φανταστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Ρε συ.... Μηπως τελειωσε η μπαταρια τους?? Πίστεψε με είναι ικανές να κάτσουν έτσι μέχρι το βράδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Κουκλια ειναι ,να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Επαγγελματίες μοντέλα, όχι αστεία Να τα χαίρεσαι φίλε !!! Ψωναρες λέμε! απλα φανταστικα Κουκλια ειναι ,να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 3 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Ολα τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Είναι σπάνια στιγμη αυτή, γίνεται κάθε μια στο τόσο να βγαίνουν όλες μαζί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Απιθανα ζωντανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 3 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Πολυ ομορφες οι κυριες! ...εχουν και φωτ-αγενεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Απίστευτα ψάρια, εξαιρετικό ενυδρείο. Να τα χαίρεσαι Τριαντάφυλλε. Ελπίζω να με αξιώσουν οι θεοί της Τανγκανίκα να τiς φιλοξενήσω κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Απιθανα ζωντανα Να δεις περιέργεια αν δουλεύεις κάτω από το ενυδρείο πως μαζεύονται οι κουτσομπόλες να δούνε! Πολυ ομορφες οι κυριες! ...εχουν και φωτ-αγενεια!! Απίστευτα ψάρια, εξαιρετικό ενυδρείο. Να τα χαίρεσαι Τριαντάφυλλε. Ελπίζω να με αξιώσουν οι θεοί της Τανγκανίκα να τiς φιλοξενήσω κάποια στιγμή. Μερσυ! Μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι τις έχω πιάσει αρκετές φορές να τσιμπολογανε... την BBA... Δεν την φτυσανε, την έφαγαν! Ξέρει κάποιος πάνω σε αυτό κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 3 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κάποιος πάνω σε αυτό κάτι? Αγαπητε Τριανταφυλλε καταρχην συγχαρητηρια για το πανέμορφο ενυδρείο σου και για τα μοντέλα σου Οσον αφορά αυτό με την άλγη εχω δεί και εγω αρκετές φορές δικά μου ψαρια Carnivores να τσιμπολογάνε την αλγη!Προσωπικά πιστεύω οτι αναπτυσσονται κοπήποδα στο ενυδρειο και κρυβονται στην αλγη και στη άμμο...γιαυτο βοσκάνε τα ζωντανα μηπως τσιμπησουν τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά όμορφο ενυδρείο και ψαρούκλες! Για την άλγη αυτή έχει τύχει να ανησυχήσω με έναν φίλο που είχε παρατηρήσει οτι αφού τα ψάρια την καταπίνανε πάθαιναν εσωτερική βακτηριακή μόλυνση αλλά αυτό ήταν μια απλή υπόθεση με παρατήρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 3 Ιανουαρίου 2011 #16 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Ωραια πλασματα! Γενικος ειμαι λατρης των μεγαλων κιχλιδων και οι Φροντοζα ειναι οι αγαπημενες και ενος φιλου μου! Οσο για την ΒΒΑ εχω και εγω ολιγων και βλεπω πως την μασουλαει ο πλεκο μου ευχαριστα, και δεν εχω παρατηρηση καποια παρενεργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος