marios.liberis 3 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Χρονια Πολλα και οτι καλυτερο σε εσας,στις οικογενειες και στα ψαρακια σας. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω : Στο ενυδρειο μου εχω βαλει σαν υπστρωμα μαυρο στρογγυλεμενο χαλικι . Το πηρα απο petshop αλλα θελω να το αντικαταστησω κυριως γιατι ειναι βαμμενο(απο μεσα ειναι λευκο) με κατι αλλο παλι σε σκουρο χρωμα αλλα να ειναι φυσικο χωρις καμια επεξεργασια . Στο ενυδρειο μου υπαρχουν περιπου 25 mbuna και 2 synodontis.Eχει μηκος 1,8μ και ειναι ~ 500 καθαρα λιτρα(visio). Eυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω πως η καλυτερη επιλογη σου ειναι η αμμος,αφου στα συγκεκριμενα ψαρια αρεσει να σκαβουν κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνώ με τον φίλο μου τον Δία. Βάλε άμμο κι αν σου αρέσει πάρε μια σκουρόχρωμη που τονίζει και τα χρώματα των ψαριών. Καλή Χρονιά για σένα και την οικογένεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει επισης και η λυση του νεκρου αραγωνιτη,η οποια ομως ειναι ακριβοτερη της αμμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 3 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Προσφερει κατι περισσοτερο απο την αμμο στην περιπτωση μου ? Απο φυτα εχω 3 x anubia και το πολυ να βαλω λιγη valisneria. Επισης μεσα στο ενυδρειο εχω βαλει μεγαλες πετρες (moonstone γιατι εχω πολλους γονους) αλλα στον πατο του ενυδρειου δεν εχω βαλει καποιο προστατευτικο.Συνεπως την φοβαμαι λιγο την αμμο γιατι σκαβωντας αυτα ισως μετατοπιστει καποια πετρα και παθω ζημια. Προσπαθω να αποφυγω το αδειασμα της γυαλας για να προσθεσω προστατευτικο αλλα απ'οτι φαινεται θα πρεπει να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Προσφερει κατι περισσοτερο απο την αμμο στην περιπτωση μου ? Θα κρατησει πιο ψηλα το ph.Μπορεις να κανεις και μιξη αμμου με νεκρο αραγωνιτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Όταν βγάλεις τον βυθό που έχεις τώρα, θα βάλεις πρώτα τις πέτρες στερεωμένες καλά και από πάνω την άμμο για να δέσει την κατασκευή. Αν θες για ψυχολογικούς λόγους βάζεις στον πάτο φελιζόλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 3 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Με καλυψατε Μαλλον θα παω σε συνδιασμο αμμο με αραγωνιτη. Σας ευχαριστώ και καλη Χρονια να εχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Να'σαι καλά, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Με καλυψατε Μαλλον θα παω σε συνδιασμο αμμο με αραγωνιτη. Σας ευχαριστώ και καλη Χρονια να εχουμε Μακαρι,απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος