Jump to content

υλικα για εξωτερικό φιλτρο???

abou

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,

θα ηθελα να σας ρωτισω μιας που θελω να κανω ενα ενυδριο θαλασσινο τι υλικα θα χρισιμοποιήσω στο εξοτερικώ φιλτρο που εχω... η δεν χριαζετε το φιλτο???και γενικα τι υλικα θελω εκτος του σκιμμερ για να επιτιχω τι βιολογια μου στο ενυδριο... ξερω πως ο ζοντανος βραχος φιαχει και κρατα τιν βιολογια του ενυδριου αλλα τι υποβοηθηση χριαζετε απο εμενα???

Aνθρακα και αντιφωσφορο μπορεις να βαλεις στο εξωτερικο σου φιλτρο .

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!! :):thumbup:

Ποσα λιτρα θα ειναι το ενυδρειο?

Θα ειναι μονο με ψαρια?

Αν για παραδειγμα εχεις σχετικα μικρο ενυδρειο,δεν εχεις εμπειρια,δεν θελεις να ξοδεψεις πολλα,θελεις να βαλεις μονο λιγα ψαρακια,ισως ειναι πολυ πιο απλο να βαλεις βραχο μεσα μονο για διακοσμητικους σκοπους αλλα και για να αισθανονται πιο ανετα τα ψαρια σου και να χρησιμοποιησεις ενα εξωτερικο φιλτρακι με βιολογικο υλικο για την βιολογικη υποστηριξη.

Αν κανεις συχνες αλλαγες νερου και πανω απολα διαβασεις για το θαλασσινο,πιστευω οτι ειναι η πιο απλη λυση.

Ποσα λιτρα θα ειναι το ενυδρειο?

Θα ειναι μονο με ψαρια?

Αν για παραδειγμα εχεις σχετικα μικρο ενυδρειο,δεν εχεις εμπειρια,δεν θελεις να ξοδεψεις πολλα,θελεις να βαλεις μονο λιγα ψαρακια,ισως ειναι πολυ πιο απλο να βαλεις βραχο μεσα μονο για διακοσμητικους σκοπους αλλα και για να αισθανονται πιο ανετα τα ψαρια σου και να χρησιμοποιησεις ενα εξωτερικο φιλτρακι με βιολογικο υλικο για την βιολογικη υποστηριξη.

Αν κανεις συχνες αλλαγες νερου και πανω απολα διαβασεις για το θαλασσινο,πιστευω οτι ειναι η πιο απλη λυση.

Καλη και φθηνη λυση. :)

θελω για αρχη να ξεκινισω μονο με ψαρακια 2 κλουν το μεγιστο γιατι ειναι λιγο δισκολο με τα λιτρα μου...και μετα μπορει να βαλω και κανενα μικρο και ευκολο κοραλι... εχω διαβασει αρκετα αλλα δισταζω λιγο γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος και αρχαριος.θελω να με πειτε σε ενα ενυδρειο γυρο στα 80 λιτρα με εξωτερικο φιλτρο τι μπορω να κανω και τι χριαζομε και ποσο θα μου βγει.... ελπιζω μαζι με τα ψαρακια να βγει πολυ πιο κατω απο 100Ε και ενωειται οτι θα κανω αλαγες απο θαλασσα αφου κανω μετρισεις πρωτα ( το εχω προβλεψει και εχω ενημερωθει απο σχετικα αθρα στο φορουμ )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...