Jump to content

Αξίζει η δοκιμή?

giannaros343

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά.

Κύριοι όπως φαίνεται κ στο προφιλ μου συνδυάζω κιχλίδες με άλλη οικογένεια (νέον, αρλεκίνους, χήρες κλπ.) χθες επισκέφτηκα ένα φιλικό σπίτι όπου είχε ενυδρείο με σαμουράι, ζέβρες και δελφίνια (εξολοκλήρου από κιχλίδες). Το ερώτημα μου είναι: Θα μπορούσα να προσθέσω κ εγώ τα αντίστοιχα ψάρια ή θα κάνουν μεζέ τα υπόλοιπα που έχω? Πληροφορήθηκα ότι το μέγεθος τους θα μεγαλώσει αρκετά επομένως δεν πιστεύω τελικώς να κάνω ένα αρμονικό σύνολο χωρίς απώλειες... Τι πιστεύετε? Προσωπικά θεωρώ πως τα ψάρια που έχω είναι μικρά για το ενυδρείο μου και θα ήθελα κάτι λίγο μεγαλύτερο έτσι ώστε να φαίνεται πιο γεμάτο.

Καλως ηλθες φιλε μου στην Αφρικη.

Να σε ρωτησω πρωτα αν γινεται λογος για το ενυδρειο 240 λιτρων του προφιλ σου.Σωστα;Ποιες ειναι οι διαστασεις του ακριβως;Οπως και αν εχει δεν θα μπορεσεις να συνδυασεις την αφρικη με τα υπαρχοντα ψαρια καθοτι εχουν διαφορετικες αναγκες στις συνθηκες νερου και πιθανοτατα θα προβλημα με την επιθετικοτητα. :)

Καλως ηλθες φιλε μου στην Αφρικη.

Να σε ρωτησω πρωτα αν γινεται λογος για το ενυδρειο 240 λιτρων του προφιλ σου.Σωστα;Ποιες ειναι οι διαστασεις του ακριβως;Οπως και αν εχει δεν θα μπορεσεις να συνδυασεις την αφρικη με τα υπαρχοντα ψαρια καθοτι εχουν διαφορετικες αναγκες στις συνθηκες νερου και πιθανοτατα θα προβλημα με την επιθετικοτητα. :)

Οι διαστάσεις είναι 1*0,4*0,6 αλλά έμαθα πως δεν υπάρχει δυνατότητα να τα συνδυάσω επιτυχώς. Μάλλον θα πρέπει να αρκεστώ στο μέγεθος των ψαριών που έκανα αρχή. Αλλιώς χρειάζομαι γενική αλλάγη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...