Nikolakias 2 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2011 (edited) Τι λέτε γι αυτο το ενυδρειο;; :blink; Φωτο σε λιγάκι.. Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2011 - Nikolakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχεις ανεβάσει κάτι. Αν θες προσπάθησε ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 2 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Τι λέτε γι αυτο το ενυδρειο;; :blink; Φωτο σε λιγάκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Τι να πούμε.... Είναι ένα ενυδρείο με ακατάλληλες συνθήκες, ψάρια ασύμβατα, σε λάθος αριθμό κλπ.. Δεν εδώ μερικά πολύ καλά στημένα ενυδρεία http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53104 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 2 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Εγω του τα ειπα,του τα λέω αλλα μόνο εγω τα άκουω μιας και τυχαίνει να είναι κοντινός μου άνθρωπος...απλά είπα μήπως του τα πει κάποιος ξένος και αλλάξει γνώμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffer 2 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2011 malawi με frontoza δεν θα έλεγα ότι ταιριάζουν, επίσης ο πλαστικός κορμός από το πετ σιτυ και το βραχάκι το πλαστικό με τα πλαστικά φυτά και το σκάφανδρο είναι λίγο αντιαισθητικά κατά την γνώμη μου, επίσης δέν έχει κανένα φόντο ή πλάτη πράμα που δεν βοηθάει στην παρουσία του ενυδρείου χώρια που αφήνει πολλές επιφάνειες στις οποίες καθρεφτίζονται τα ψάρια και αυτό μπορεί να αυξήσει το στρές τους.Το ξυλο ωραίο είναι άν και για τόσο μεγάλα ψάρια εγώ θα έβαζα Mongrove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι μέλος ευχαρίστως να τον συμβουλέψουμε για να διορθώσει τα πράγματα. Αν δεν είναι, μπορεί να εγγραφεί ή να μας δώσεις εσύ όλες τις πληροφορίες για να βοηθήσουμε. Δεν παίρνουμε κεφάλια, συζήτηση θα κάνουμε για να βγει κάτι καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος