gpapas152 2 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Αγαπητοί φίλοι μου , Έχω ένα καινούργιο ενυδρείο και δεν ξέρω ποσα watt λάμπα να βάλω.Τα φυτά που θα βάλω είναι annubia barteri, ceratophyllum, egeria densa, cryptocotyne, java fern kai valsineria. Θα μπορουσατε να μου πείτε ποσα πρέπει να είναι τα watt της λάμπας που πρέπει να βάλω;; Φιλικά, Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 2 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2011 ποσα ειναι τα λιτρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpapas152 2 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2011 ποσα ειναι τα λιτρα ? ειναι 54(60*30*30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpapas152 2 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω μια λάμπα 11 watt... είναι καλή ή πρέπει να την αλλάξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 2 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Θεωρητικα θα χρειαστεις και αλλη μια λαμπα. Αλλα στην πραξη θα το δεις μονο στην πορεια πως και αν θα αναπτυσονται. Παντα βεβαια υπαρχουνκαι αλλη παραγοντες οπως το βαθος (οπου εισαι μια χαρα), την φυτομαζα και η σκιαση που κανουν πανω σε αλλα φυτα, ιχνοστοιχεια, βυθος, κ.α. Μονο στην πραξη θα δεις. Πρωσοπικα αν πιανουν τα χερια σου κανε μια πατεντα να βαλεις αλλη μια λαμπα και χαμενη δεν θα παει. Θα μπορεις να παιξεις και με αποχρωσεις μετα που προσφερει ο συνδυασμος των δυω λαμπων στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpapas152 2 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ... Θα δω και στην πορεία βλέπουμε... Αργότερα θα ανεβάσω και φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 3 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 3 Ιανουαρίου 2011 εγω εχω μια 18 watt t8..... αμα μπωρεσης να βαλεις μια τ 18 watt τ5.... θα εισαι κομπλε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpapas152 3 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Ωραία. Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος