Jump to content

Recommended Posts

Λεω να αγορασω το iphone4.Αξιζει τα λεφτα του?Οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι?

...και εγώ το θέλω ... μάλλον το ήθελα, αλλά με έχει αποτρέψει η αγορά του στο ότι η βίντεο κλήση περιορίζεται μόνο προς iphone4 και όχι προς τ άλλα τηλέφωνα... !!!

Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και με το bluetooth, καθώς επίσης τα φλας είναι με led και όχι με xenon !!!

Αν δεν σ "ενοχλούν" αυτά.... κατ άλλα είναι πολύ καλό !!!

Το φλας είναι όντως από LED αλλά είναι δυνατό (το έχω). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι σαφώς καλύτερο και πιο γρήγορο από το 3G που είχα πριν ενώ η οθόνη του δεν συγκρίνεται σε ευκρίνεια, χρώματα και ανάλυση. Σαν φωτογραφία και βίντεο (για pocket) είναι επίσης πολύ καλό.

Αν δεν πας σε iphone κοίτα κάτι σε Android όπως το HTC Desire (όχι ότι καλύτερο για παιχνίδια αν σε ενδιαφέρει), Samsung Galaxy κτλ.

Γενικά σαν κατασκευή και design πάντως εγώ το θεωρώ μακράν το καλύτερο αλλά αυτά είναι γούστα.

Απλά να ξέρεις πως να δεν το "σπάσεις" με jailbreak χάνεις πολλές λειτουργείες που σε άλλα τηλέφωνα είναι στανταρντ. Π.χ. εγώ έβαλα μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να σβήνεις ΜΙΑ κλήση από τα missed calls σου από τη λίστα γιατί από τη μάνα του ούτε τα missed calls ξεχωριστά δεν σου δείχνει.

Γενικά θέλει ν'ασχοληθείς λίγο αλλά νομίζω αυτό ισχύει σε όλα τα smartphones.

Το φλας είναι όντως από LED αλλά είναι δυνατό (το έχω). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι σαφώς καλύτερο και πιο γρήγορο από το 3G που είχα πριν ενώ η οθόνη του δεν συγκρίνεται σε ευκρίνεια, χρώματα και ανάλυση. Σαν φωτογραφία και βίντεο (για pocket) είναι επίσης πολύ καλό.

Αν δεν πας σε iphone κοίτα κάτι σε Android όπως το HTC Desire (όχι ότι καλύτερο για παιχνίδια αν σε ενδιαφέρει), Samsung Galaxy κτλ.

Γενικά σαν κατασκευή και design πάντως εγώ το θεωρώ μακράν το καλύτερο αλλά αυτά είναι γούστα.

Απλά να ξέρεις πως να δεν το "σπάσεις" με jailbreak χάνεις πολλές λειτουργείες που σε άλλα τηλέφωνα είναι στανταρντ. Π.χ. εγώ έβαλα μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να σβήνεις ΜΙΑ κλήση από τα missed calls σου από τη λίστα γιατί από τη μάνα του ούτε τα missed calls ξεχωριστά δεν σου δείχνει.

Γενικά θέλει ν'ασχοληθείς λίγο αλλά νομίζω αυτό ισχύει σε όλα τα smartphones.

όταν είχε βγει είχα διαβάσει ότι άμα το πιάσεις από ένα σημείο κάπου χαμηλά χάνεις όλο το σήμα σε σημείο να μην μπορείς να μιλήσεις.....αυτό ισχύει ?

Έγινε επεξεργασία - karrot

από hardware είναι τέλειο, πέραν του σήματος που διορθώνεται με 1 case. Κατά τα άλλα η οθόνη του δεν υπάρχει, η ευκρίνεια είνει ότι καλύτερο έχετε δει. Είναι σίγουρα πολύ καλό τηλέφωνο, αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε παιδιά....

από hardware είναι τέλειο, πέραν του σήματος που διορθώνεται με 1 case. Κατά τα άλλα η οθόνη του δεν υπάρχει, η ευκρίνεια είνει ότι καλύτερο έχετε δει. Είναι σίγουρα πολύ καλό τηλέφωνο, αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε παιδιά....

Τι ειναι το ενα case?

ναι θήκη εννοούσα.

jailbreak είναι μια τεχνική για να το κάνεις να δέχεται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις, προγράμματα ή άλλα πράγματα τα οποία δεν περιέχονται στο εργοστασιακό του λειτουργικό.

Λεω να αγορασω το iphone4.Αξιζει τα λεφτα του?Οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι?

Απλα ενα θα σου πω το κινητο ειναι φοβερο...

Εγώ πάλι θα σου πω ότι εφόσον δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς με jailbreak, ΜΗΝ το πάρεις.

Κατ' εμέ, είναι υπερτιμημένο γι' αυτά που προσφέρει out-of-the-box.

jailbroken η οχι,εγω θα πω πως ειναι το απολυτο τηλεφωνο αφης!

Θα συμφωνήσω απόλυτα!

Ιδίως όταν εξοικιωθεί κάποιος μαζί του, θεωρώ οτι αποκλείεται να επιστρέψει σε άλλου είδους συσκευή...

• 1 month later...

Εχω ξενεροσει με την wind.Εχω κανει παραγγελια απο 23 Δεκεμβριου και ακομα να ερθει :)

• 1 month later...

Τελικα μετα απο το συντομο διαστημα των τριων μηνων μου εστειλαν απο την wind το iphone4 :P

Θελω να το κανω jailbreaking.Εχω καταλαβει τη διαδικασια του jailbreaking αλλα δεν ξερω αν χρειαστει στο μελλον να χρειαστω την εγγυηση πως θα τα σβησω ολα ωστε να ειναι καθαρο παλι το τηλ.

Τελικα μετα απο το συντομο διαστημα των τριων μηνων μου εστειλαν απο την wind το iphone4 :P

Θελω να το κανω jailbreaking.Εχω καταλαβει τη διαδικασια του jailbreaking αλλα δεν ξερω αν χρειαστει στο μελλον να χρειαστω την εγγυηση πως θα τα σβησω ολα ωστε να ειναι καθαρο παλι το τηλ.

η δικη μου γνωμη για το τηλεφωνο ειναι πως θα επρεπε να λεγεται αι-πατατα4....

το μονο θετικο ειναι η ποιοτητα κατασκευης και η οθονη του.

σε ολα τα αλλα πρεπει να πληρωνεις για σχεδον ολες τις εφαρμογες-παιχνιδια που ειναι δωρεαν στο ανδροιντ......

ουτε μπλε δοντι,ολα κλειδωμενα κλπ........

ΥΓ.καλοριζικο,σου ειπα...? :P

Έγινε επεξεργασία - klaz

η δικη μου γνωμη για το τηλεφωνο ειναι πως θα επρεπε να λεγεται αι-πατατα4....

το μονο θετικο ειναι η ποιοτητα κατασκευης και η οθονη του.

σε ολα τα αλλα πρεπει να πληρωνεις για σχεδον ολες τις εφαρμογες-παιχνιδια που ειναι δωρεαν στο ανδροιντ......

ουτε μπλε δοντι,ολα κλειδωμενα κλπ........

ΥΓ.καλοριζικο,σου ειπα...? :P

:helpsmilie::helpsmilie::(

Γι αυτο θελω να το κανω jailbreaking.Μετα τζαμπε εφαρμογες και μπλε δοντι :rasp:

Μπορείς να του κάνεις εγκατάσταση ξανά την αυθεντική έκδοση του λογισμικού. Με την νέα εγκατάσταση το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει το προηγούμενο jailbreak.

:rasp:

Μπορείς να του κάνεις εγκατάσταση ξανά την αυθεντική έκδοση του λογισμικού. Με την νέα εγκατάσταση το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει το προηγούμενο jailbreak.

:P

Την διαδικασια του jailbreaking την εχω καταλαβει.Αυτο που λες δεν ξερω πως γινεται.Πρεπει να αποθηκευσω καπου την εκδοση του λογισμικου μου ωστε να μπορω να την χρησιμοποιησω παλι?

όπως είναι στην έκδοση που βρίσκεται το κάνεις jailbreak δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο...απλά οι τελευταίες εκδόσεις του IOS του iphone δεν έχουν ακόμα ξεκλειδωθεί οπότε θα περιμένεις αν του έχεις κάνει αναβάθμιση λογισμικού μέσω του itunew

όπως είναι στην έκδοση που βρίσκεται το κάνεις jailbreak δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο...απλά οι τελευταίες εκδόσεις του IOS του iphone δεν έχουν ακόμα ξεκλειδωθεί οπότε θα περιμένεις αν του έχεις κάνει αναβάθμιση λογισμικού μέσω του itunew

Ξεκλείδωσε και η 4.3.1 πλέον. :P

• 2 months later...

Καλημέρα σας!Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω άλλο.Εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος ιhone.

θέλω να διαβάσω για το jailbreak άλλα με ότι έχω βρει έχω μπερδευτεί!Θέλω να ρωτήσω υπάρχει ελληνική έκδοση του jailbreak και ποια από αυτές που υπάρχουν είναι η καλύτερη!Εσείς που το κατέχεται το θέμα έχετε κάποιο λινκ με οδηγίες και δυνατότητες το οποίο είναι αξιόπιστο!

Ευχαριστώ εκ των πρoτερων

Το jailbreak δεν είναι ολόκληρο λειτουργικό, αλλά ένα απλό patch που κάνει αλλαγές σε κάποια αρχεία ώστε να επιτραπεί στο cydia και το installus να κάνουνε εγκαταστάσεις 3ων εφαρμογών και να αλλάξουν ρυθμίσεις.

Η εγκατάσταση γίνεται αν απλά πας στο site και κάνεις slide το διακόπτη... Εύκολο και ακίνδυνο

Από την εμπειρία μου με το 3gs και το 4, το 4 δεν αξίζει ιδιαίτερα. Ωραία η οθόνη, αλλά πολλά τα έξτρα λεφτά που ζητάει σε σχέση με το 3.

Ποιά έκδοση λειτουργικού έχεις?

Το jailbreak δεν είναι ολόκληρο λειτουργικό, αλλά ένα απλό patch που κάνει αλλαγές σε κάποια αρχεία ώστε να επιτραπεί στο cydia και το installus να κάνουνε εγκαταστάσεις 3ων εφαρμογών και να αλλάξουν ρυθμίσεις.

Η εγκατάσταση γίνεται αν απλά πας στο site και κάνεις slide το διακόπτη... Εύκολο και ακίνδυνο

Από την εμπειρία μου με το 3gs και το 4, το 4 δεν αξίζει ιδιαίτερα. Ωραία η οθόνη, αλλά πολλά τα έξτρα λεφτά που ζητάει σε σχέση με το 3.

Το jailbreak από την έκδοση 4.1 δεν γίνεται με slide. Τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο με τις παλιότερες εκδόσεις λογισμικού.

Την στιγμή που βγήκε το 4, τα αντίστοιχα των 16 και 32gb του 3gs αποσύρθηκαν από την αγορά. Το 3gs σε 16gb είχε ίδια τιμή με αυτή του 4 στα ίδια gb. Μόλις βγήκε το 4, βγήκε το 3gs στα 8gb αλλά η διαφορά των 120 ευρώ από το 4 στα 16gb δεν το κάνει συμφέρουσα αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...