giorginakos 1 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2011 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για να παιξω ποκερ... οποιος ξερει κατι ας βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 1 Ιανουαρίου 2011 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για να παιξω ποκερ... οποιος ξερει κατι ας βοηθησει Tι βοηθεια θες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Ο πιο ευκολος τρόπος να μάθεις ποκερ είναι ο εξης βρες στον γουγλη και διαβασε τους κανόνες και μετά μπες στο φατσοβιβλίο και παίξε για να μαζέψεις παρτιδες στα χέρια σου και να ψιλοκαταλάβεις τι παίζει.Εγώ πάντως έτσι έμαθα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 1 Ιανουαρίου 2011 ναι εκει θελω να παιξω αλλα τωρα στραβωνει το πραγμα και δεν με θελει με τιποτα... ας πουμε εσυ που βρηκες πληροφοριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 1 Ιανουαρίου 2011 η βοηθεια χρειαζεται και για το facebook αλλα και για κανονικο παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Βρε giorginako. υπάρχουν ένα σωρό πιο ενδιαφέροντα πράγματα στο δίκτυο ν ασχοληθεί κάποιος, τι σου κόλλησε τώρα το πόκερ !!! επηρεάστηκες από το πνεύμα των ημερών φαίνεται ε? Καλύτερα να το αποφύγεις και να μη μπλέξεις, ειδικά το κανονικό Σαν φιλική συμβουλή στο λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 2 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Μαθε πρωτα τους κανονες και τα χερια που κερδιζουν.Μπορεις να παιξεις στο facebook χωρις χρηματα με εικονικες μαρκες.Αν εχεις φιλους που παιζουν εκει μπορουν να σου στειλουν μαρκες.Μην αγοραζεις δεν λεει.Κανονικα μην παιξεις αν δεν καταλαβεις τι παιζει με το ποκερ.Εγω παιζω με κανονικα χρηματα αλλα αν κολησεις και το δεις σαν τζογο την πατησες σιγουρα.Ειναι ενα εξυπνο παιχνιδι που παιζει ρολο η στρατηγικη αλλα και η τυχη.Οσο για βοηθεια πρεπει να το δεις στην πραξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 2 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 2 Ιανουαρίου 2011 εγω προσοπικα επεξα και εμαθα στο φβ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 2 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 2 Ιανουαρίου 2011 σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας και απ οτι φαινεται θα ακολουθησω τον δρομο του fb....ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 2 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 2 Ιανουαρίου 2011 βασικός κανόνας στο παιχνίδι αν δεν βρεις ποιο είναι το κορόιδο του καρέ , φύγε , γιατί πιθανότατα είσαι εσύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Εγω καποιο διαστημα επαιζα (ωρες) .... εφτασα μεχρι 303.000.000 και μου ηρθε ενα πρωινο ενα μηνυμα απο την zynga οτι τα λεφτα ειναι και καλα ''κλεμμενα'' και μου μηδενισαν το λογαριασμο , οποτε το παρατησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 2 Ιανουαρίου 2011 Author #12 Share 2 Ιανουαρίου 2011 συστημα του ποκερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Η παροχή βοήθειας και συμβουλών για τυχερά παιγνίδια (ή έστω τυχερά και τεχνικά μαζί όπως το πόκερ) στο cafe, είναι στα όρια των πλαισίων λειτουργίας (και εκτός κανονισμού όταν εμπλέκονται ανήλικοι) αφού μπορεί να οδηγήσει ένα μέλος σε ανεπιθύμητους δρόμους και μάλιστα ανήλικο. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και σχετικά forum για να απευθυνθείς κάτι που και πάλι σε αποτρέπω να κάνεις. Υπάρχουν πολλά ωραία πράματα να ασχοληθεί κανείς στα 17 του (και όχι μόνο) εκτός από το τζόγο (ηλεκτρονικό, κανονικό ή εικονικό). Παρακαλώ ας μην συνεχιστεί η συζήτηση αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος