empolis 1 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλα!! Προχθες πηρα απο ενα petshop ενα clove polyps ( ελπιζω να το λεω σωστα),την φωτογραφια την βρηκα απο το ιντερνετ που ηταν καπως ετσι οταν το πηρα...Οταν το εβαλα στο ενυδρειο ειναι στην μορφη που εχω τραβηξει φωτογραφια , και ανοιγουν ενα δυο κλοναρακια... Τι δεν παει σωστα και δεν ανοιγει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Πιστευω πως πρεπει να δωσεις λιγο χρονο. Στο μαγαζι ηταν ανοιχτα κανονικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
empolis 1 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Ναι ολα ανοιχτα ηταν ....μηπως δν του φτανει ο φοτισμος τιποτα τετοιο? Συγνωμη που το εβαλα σε λαθος κατηγορια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 1 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Πιστευω πως πρεπει να δωσεις λιγο χρονο. Στο μαγαζι ηταν ανοιχτα κανονικα; Συμφωνω και εγω με τον Δια.Δωσε λιγο χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empolis 1 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω και εγω με τον Δια.Δωσε λιγο χρονο. οκ του δινω οσο θελει... Υπαρχει πιθανοτητα ομως να εγινε κατι και να πεθανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 1 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 1 Ιανουαρίου 2011 οκ του δινω οσο θελει... Υπαρχει πιθανοτητα ομως να εγινε κατι και να πεθανε? Απ την φωτο δεν βλεπω καμμια ζημια στους πολυποδες.Υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 1 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Όπως είπαν και οι προηγούμενοι δώσε του λίγο χρόνο. Εάν βρει σωστές συνθήκες όχι μόνο θα σου ανοίξει αλλά θα σου απλωθεί και παντού. Εγώ είχα πάρει ένα βραχάκι από μαγαζί και έκανα το λάθος να ακουμπάει και αλλού με αποτέλεσμα να μου αποικήσει και άλλα κομμάτια βράχου που δεν ήθελα. .Πάντως εάν δεν θέλεις να σου γίνει μάστιγα τότε καλό είναι μάλλον να μην ακουμπάει πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 1 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Όπως είπαν και οι προηγούμενοι δώσε του λίγο χρόνο. Εάν βρει σωστές συνθήκες όχι μόνο θα σου ανοίξει αλλά θα σου απλωθεί και παντού. Εγώ είχα πάρει ένα βραχάκι από μαγαζί και έκανα το λάθος να ακουμπάει και αλλού με αποτέλεσμα να μου αποικήσει και άλλα κομμάτια βράχου που δεν ήθελα. .Πάντως εάν δεν θέλεις να σου γίνει μάστιγα τότε καλό είναι μάλλον να μην ακουμπάει πουθενά. Περιόρισε το όπως σου λέει και ο φίλος παραπάνω. Σε 2-3 μέρες θα σου ανοίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empolis 1 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Mαλιστα... Οποτε κανω υπομονη... Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος