sarevock 1 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2011 (edited) Σήμερα κατάλαβα τι σημαίνει... υπομονή σε αυτό το χόμπι! Λίγες μέρες μετά την είσοδο των ψαριών... όλα δείχνουν τόσο καινούργια και "ψεύτικα"... 746 μέρες μετά...η φύση "ντύνει" τα πάντα στα δικά της χρώματα...αργά και σταθερά! (παραβλέπουμε την BBA ) Οπότε... όποιος βιάζεται... το χάνει το νόημα! Έγινε επεξεργασία 1 Ιανουαρίου 2011 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Τριαντάφυλλε πόσο δίκιο έχεις...... Και όχι μόνο για τα ενυδρεία Να χαίρεσαι τις φροντόζες σου για χιλιάδες μέρες ακόμη (πέρα από τις 746 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Η υπομονη ειναι αρετη..............που δυστυχως δεν την εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 1 Ιανουαρίου 2011 (edited) Η υπομονη ειναι αρετη..............που δυστυχως δεν την εχω Που θα πάει ? Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Edit: (και η υπομονή πρώτη ) Έγινε επεξεργασία 1 Ιανουαρίου 2011 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ, ως γνωστό καθυστερημένο, τώρα είδα το θέμα... Τουλάχιστον δεν άφησα να περάσει το έτος Η υπομονή γενικώς ανταμείβει. Αυτό τουλάχιστον με έχει διδάξει η δική μου εμπειρία. Πάντως Τριαντάφυλλε μας ρίχνεις... Που είναι οι φωτογραφίες με τα θηρία σου? Καλό θα ήταν να δούμε την εξέλιξή τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 25 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο φίλε μου! Μπράβο στην υπομονή σου, δυστυχώς στο θέμα του ενυδρείου ούτε εγώ έχω πολύ υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος