sarevock 4 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 4 Ιανουαρίου 2011 δεν θελω να εχω σαπια τροφη στον πυθμενα του ενυδρειου!!! Η σάπια τροφή (πάντα με μέτρο) βοηθά στην ανάπτυξη οργανισμών που χρειάζεται ένα ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntontos1984 4 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 4 Ιανουαρίου 2011 σιγουρα βοηθαει η σαπια τροφη αλλα εχω διαβασει οτι γενικα μπορει να δημιουργισει πολλους παθογονους οργανισμους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Ιανουαρίου 2011 #28 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι μέθοδος στρωσίματος η χρήση της αμμωνίας. Υπάρχουν πιο ασφαλείς τρόποι στρωσίματος...Αν δε θέλεις να μείνει τροφή στο βυθό,κατά τη διάρκεια του στρωσίματος, μπορείς να την ρίχνεις σε ένα κομμάτι τούλι ή απόχη, ώστε να μπορείς να την αφαιρέσεις μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntontos1984 4 Ιανουαρίου 2011 Author #29 Share 4 Ιανουαρίου 2011 τωρα δυστιχως εχει σχεδον στρωσει το ενυδρειο μου αυτο που μου προτινεις θα το εφαρμωσω στο 2ο ενυδρειο που αγορασα στην κοπελα μου !!!!! ευχαριστω κ παλι για την προταση!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος