Jump to content

Πως θα το πιάσω????

fitos100

Recommended Posts

Προσπαθώ να βγάλω ένα ψάρι από το ενυδρείο, αλλά δε μπορώ να το πιάσω με τίποτα, γιατί τρέχει και κρύβεται στους βράχους.

Ποιός να μου το λεγε, μέχρι και πετονιά με αγκίστρι έριξα αλλά τζίφος...

Καμιά ιδέα πως να το πιάσω χωρίς να διαλύσω το ενυδρείο???

Ξέχασα το πιο βασικό.

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Φίλε Δία για ποιά παγίδα λες??? Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Έγινε επεξεργασία - fitos100

Καλη χρονια!

Το ψαρι ειναι μεγαλο η μικρο και γενικα τι ειδος ειναι;

Είναι αυτό εδώ.

post-16598-1293842466_thumb.jpg

είναι περίπου 6 εκατοστά.

Πολύ έξυπνη αυτή DIY παγίδα. Είναι πολύ καλό που δε χρησιμοποιείται τροφή για δώλωμα, άρα και συνεχής παρεμβολή από εμάς.

Πολύ έξυπνη αυτή DIY παγίδα. Είναι πολύ καλό που δε χρησιμοποιείται τροφή για δώλωμα, άρα και συνεχής παρεμβολή από εμάς.

Ισως χρειαστει καποια στιγμη να δελεασεις και με τροφη

Λόγω των ημερών, τα καταστήματα είναι όλα κλειστά, έφτιαξα μια πολύ απλή παγίδα που είδα στο ίντερνετ.

Πήρα ένα μπουκάλι πλαστικό και έκοψα το λαιμό του. Γύρισα τον λαιμό ανάποδα και τον έβαλα μέσα στο μπουκάλι. Μέσα στη ψαροπαγίδα έβαλα ένα κομμάτι μύδι.

Την πρώτη μέρα το ψάρι που ήθελα να πιάσω βόλταρε γύρω γύρω από το μπουκάλι αλλά δεν έμπαινε μέσα.

Σήμερα με το που ανάψανε τα φώτα έβαλα ξανά την παγίδα με καινούριο μύδι. Δεν πέρασαν 30 δευτερόλεπτα και το ψάρι ήταν μέσα και δε μπορούσε να βγει με τίποτα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

:) Καλο :thumbup:

Καλό και εύκολο, το ψάρι πάντως μπορούσε να βγει, ο μόνος τρόπος να μην βγει είναι η παγίδα να κοιτούσε προς τα πάνω.

Καλό και εύκολο, το ψάρι πάντως μπορούσε να βγει, ο μόνος τρόπος να μην βγει είναι η παγίδα να κοιτούσε προς τα πάνω.

η βασικη αρχη του κιουρτου σωστα? το ψαρι δεν μπορει να κολυμπησει καθετα προς τα πανω

Και εγώ έχω ακούσει για αυτή τη θεωρία αν και έχω τις αμφιβολίες μου.

Όπως και να χει το μπουκάλι, το είχα λοξά και το ψάρι από το φόβο του είχε χάσει την αίσθηση του χώρου.

Τουλάχιστον για 15 δευτερόλεπτα που έκανα για να βγάλω το μπουφάν και να χώσω το χέρι μου στο ενυδρείο για να πίασω το μπουκάλι το ψάρι πάλευε αλλά δε μπορούσε να βγει με τίποτα.

η βασικη αρχη του κιουρτου σωστα? το ψαρι δεν μπορει να κολυμπησει καθετα προς τα πανω

:)

Ναι φίλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...