liquid 19 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει σε προσφορά ταϊστρα (8.99€), μαγνητάκι καθαρισμού (3.99€) και τσιμπίδα για κλάδεμα (4.99€). Κάντε κλικ πάνω στις λέξεις για περισσότερες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 19 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ενδιαφερον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 19 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μπράβο στην LIDL το ψηστήρι έπιασε τόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Αγαπητέ Φίλε liquid μόλις με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν να το ανακοινώσω και εγώ. Νομίζω ότι πρόκειται για καλή περίπτωση. Την Δευτέρα πρωί πρωί θα βρίσκομαι στο Lidl, γιατί συνήθως τέτοια προιόντα εξαντλούνται αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasp 19 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ενδιαφέρον! Μην ανχωνεστε παντως. Δεν θα εξαντληθουν τοσο ευκολα. Ειναι κατι ιδιαιτερο που ενδιαφερει 1 στους 1000 που θα διαβασει το διαφημιστικο του lidl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 19 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μην το λες... Σκέψου πόσα 60λιτρα & 100λιτρα ενυδρεία πούλησε το Carrefour πρίν καμπόσους μήνες. Ε να μην πάνε οι κάτοχοι τους να πάρουν και μια ταϊστρούλα απο τα Lidl; Κάπως έτσι το βλέπω. Και γιατί κάποιος να αγοράσει μόνο μία;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 20 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 20 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει σε προσφορά ταϊστρα (8.99€), μαγνητάκι καθαρισμού (3.99€) και τσιμπίδα για κλάδεμα (4.99€). Κάντε κλικ πάνω στις λέξεις για περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 25 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πήρα από το lidl το set για ενυδρεία όλα καλά εκτός Από τον μαγνήτη! Τον έβγαλα από την συσκευασία και είναι κολλημένες η δυο μεριές μεταξύ τους. Πως της ξεκολλάω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid 25 Σεπτεμβρίου 2006 Author #9 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Πως της ξεκολλάω? Αφού είναι μαγνήτης μου ακούγεται λογικό τα δυο μέρη του να είναι κολλημένα μεταξύ τους. Δοκίμασες να τα τραβήξεις με λίγη δύναμη να δεις μήπως μετακινούνται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 25 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκολλάνε με τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 25 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 ούτε μετακινούνται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Σεπτεμβρίου 2006 #12 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Την ταίστρα πως την βλέπεις? Αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 25 Σεπτεμβρίου 2006 #13 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Η ταΐστρα είναι άψογη και ηλεκτρονικιά! Μπορείς να την προγραμματίζεις να ταΐζει 2 φορές την ημέρα και έχει και ένα πλήκτρο για άμεση περιστροφή του δοχείου της. Εννοείται πως το στόμιο ρυθμίζεται για το πόση τροφή θα περάσει από αυτό. Δουλέυει με 2xAA οι οποίες παρέχονται και είναι αλκαλικές της GP. Είναι σχετικά μικρή και ελαφρυά. Περιλαμβάνει αυτοκόλλητα διπλής όψης για να κολλήσεις την βάση πάνω στην οποία κουμπώνει και ξεκουμπώνει η ταϊστρα. Έχει σαφείς οδηγίες στα ελληνικά. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το κατα ποσο διαρκούν οι μπαταρίες. Στα αρνητικά είναι ο επαναπρογραμματισμός της συσκευής όταν τελειώσουν οι μπαταρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 25 Σεπτεμβρίου 2006 #14 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Και στις ταίστρες της EHEIM το ίδιο ισχύει. Με το που πεθάνουν οι μπαταρίες προγραμματίζεις απο την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 25 Σεπτεμβρίου 2006 #15 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Αγορασα και τα 3 προιοντα που ειχαν και μου εκανε εντυπωση οτι μεχρι τις 12 ειχανε μεινει μονο 2 ταιστρες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 25 Σεπτεμβρίου 2006 #16 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Μολις πηγα και εγω στο εν λογω καταστημα και πηρα και εγω το σετακι.Παρα πολυ καλα ολα τους και με τον μαγνητη εμεινα απολυτα ικανοποιημενος ειναι αρκετα δυνατος και κανει παρα πολυ καλη δουλεια και αναμεσα στο 12αρι τζαμι μου.christipan προσπαθησε με δυναμη και θα καταφερεις να τους ξεκολησεις Α και να ενημερωσω πως πηγα στο καταστημα του περισσου 2και μιση και ειχε καμια 5αρα ταιστρες μπορει να εβαλαν και αλλες που μπορει να ειχαν στοκ Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2006 - pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Σεπτεμβρίου 2006 #17 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ μόλις γύρισα από το LIDL. Πήρα τα τρία ενυδρειακά προιόντα και ένα ζευγάρι παντόφλες χειμωνιάτικες. Η ταίστρα είναι πού καλή για τη δουλειά που την χρειαζόμαστε. Είναι καταλληλότερη για ξηρά τροφή σε μορφή bits, παρά για flakes. Ο προγραμματισμός γίνεται την ώρα που εμείς επιθυμούμε, γιατί δεν διαθέτει ρολόι. Αφού προγραμματιστεί αρχίζει να λειτουργεί για πρώτη φορά, μετά από 24 ώρες. Ο μαγνήτης είναι πολύ ισχυρός, αλλά το ξυστρί του δεν είναι καλής ποιότητας. Μου θυμίζει το πράσινο σύρμα που καθαρίζουν τις κατσαρόλες. Δεν νομίζω να αντέξει για πολλές χρήσεις, αλλά μπορεί άνετα να αντικατασταθεί με καλύτερο ανταλακτικό, όταν χαλάσει. Πχ της Tunze, που είναι αρίστης ποιότητας. Η λαβίδα είναι καλή και χρήσιμη για ψηλά ενυδρεία. Διαθέτει και ψαλίδι για κλαδέματα. Βέβαια η ποιότητα του πλαστικού δεν είναι ότι καλύτερο, για αυτό έχω τις επιφυλάξεις μου αν θα αντέξει στα πολύ ζόρια. Τέλος οι παντόφλες είναι άψογες. Φιλικά Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 25 Σεπτεμβρίου 2006 #18 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Τέλος οι παντόφλες είναι άψογες. Πήρα κι εγώ μια ταΐστρα και ένα σετ κλαδέματος, και θα τα δοκιμάσω το βράδυ! Όσο για τις παντόφλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 25 Σεπτεμβρίου 2006 #19 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Α και να ενημερωσω πως πηγα στο καταστημα του περισσου 2και μιση και ειχε καμια 5αρα ταιστρες μπορει να εβαλαν και αλλες που μπορει να ειχαν στοκ Pan και εγω εκει πηγα και ειχανε μεινει 2 οποτε το πιο πιθανον ειναι να εχουνε stock και να γεμιζουνε ... Τι λεει γειτονακι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid 25 Σεπτεμβρίου 2006 Author #20 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Στα αρνητικά είναι ο επαναπρογραμματισμός της συσκευής όταν τελειώσουν οι μπαταρίες. Έχω την εντύπωση οτι αν αντικαταστήσεις τις μπαταρίες μια-μια και όχι μαζί και τις δυο, τότε δεν χάνεται ο προγραμματισμός. Πρέπει να το λέει κάπου και το manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 25 Σεπτεμβρίου 2006 #21 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Lidl Άνοιξης (αυτό που λήστεψαν την Πέμπτη το βράδυ ) έχει πάαααρα πολλά ακόμα. Όσοι πιστοί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 25 Σεπτεμβρίου 2006 #22 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Lidl Άνοιξης (αυτό που λήστεψαν την Πέμπτη το βράδυ ) έχει πάαααρα πολλά ακόμα. Όσοι πιστοί.... Αρα οι ληστες δεν ειχαν ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 26 Σεπτεμβρίου 2006 #23 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Αρα οι ληστες δεν ειχαν ενυδρειο Κι εγω πηρα ταϊστρα και κλαδευτηρι αλλα το κλαδευτηρι δεν με ενθουσιασε. Πηρα και για τον kouz αντε αν δεν βρει κανεις θα του δωσω αυτα του Αντωνη χιχιχχχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 26 Σεπτεμβρίου 2006 #24 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ πήγα εχτές το απόγευμα στο Lidl στη Λ.Αθηνών αλλά δεν βρήκα ταίστρα, είχαν τελειώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 26 Σεπτεμβρίου 2006 #25 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Για μας στην Β.Ελλάδα δεν έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος