Jump to content

Tropheus Tank

Geosid

Recommended Posts

Τι ενοειται δηλαδη λογω σκληροτητων? ..και κατι αλλο οταν τοποθετουμε αμμο βαζουμε πχ ασβστολιθικη αμμο μεσα ...μεσα θα βαλουμε και αμμο αραγωνιτη? γινεται συνδιασμος και των δυο? Τι ανεβαζει γενικοτερα τις σκληροτητες περισοτερο? ..πειτε γιατι δεν σας πιανωωω :):D

Προσωπικα δεν ειμαι φαν στο να ''μπερδευω'' τα υλικα , ετσι μπαινει μονο ενα ειδος αμμου Η στη συγκεκριμενη περιπτωση αραγωνιτης .

Οι σκληροτητες ανεβαινουν στο συγκεκριμενο ενυδρειο απο τον αραγωνιτη μιας και οι πετρες ειναι μη ασβεστολιθικες :thumbup:

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

α μαλιστα! :):D

Δεν ειναι κακη ιδεα να ανακατεψεις αμμο και αραγωνιτη.Ειδικα αν οικονομικα δεν σε παιρνει να γεμισεις ολο το ενυδρειο με αραγωνιτη. :)

Αρκει βεβαια να ειναι περιπου της ιδιας κοκκομετριας,ωστε να ειναι και πιο καλαισθητο στο ματι :D

Δεν ειναι κακη ιδεα να ανακατεψεις αμμο και αραγωνιτη.Ειδικα αν οικονομικα δεν σε παιρνει να γεμισεις ολο το ενυδρειο με αραγωνιτη. :)

Αρκει βεβαια να ειναι περιπου της ιδιας κοκκομετριας,ωστε να ειναι και πιο καλαισθητο στο ματι :D

Δεν ειπα οτι ειναι κακη ιδεα :thumbup: απλα ειναι μια απο τις πολλες ''παραξενιες'' μου να μην μπερδευω τα ειδη ( ψαρια , αμμο κ.α ) :):hysterical:

Γιώργο είναι απίστευτο!!Και πάλι συγχαρητήρια.Η ανάπτυξη που έχεις στις βαλισνέρια είναι super.Φούντωσαν πολύ σε σχέση με όταν το είδα!Να σε ρωτήσω ποιο είδος είναι αυτές;Δεν είναι σαν αυτές που μου έδωσες σωστά;

Και πάλι μπράβο!

Πολυ ομορφο πραγματικα.Οι πετρες ειναι ασβεστολιθικες?

Οχι :):D

Πολύ όμορφο ενυδρείο , υπέροχα ψάρια μπράβο πολύ καλή προσπάθεια , σου ευχομαι καλές γέννες . :)

Πολυ ομορφο,ρε συ εχεις μαδησει ολο το βουνο? :)

Πολύ όμορφο Γιώργο! :D

Μια πρόταση: Τις βαλισνέριες αραίωσε τες στο φυτεμα στο κέντρο του ενυδρείου ωστε να μην είναι τουφες-τουφες αλλα πιο ομοιόμορφες γιατι ετσι πατριώτη θα εξασφαλίσεις αρκετό χωρο στα νεαρά ψαρακια(που εύχομαι σύντομα να έρθουν) και θα παίζουν εκει πιο άνετα και με ασφάλεια! :)

Πολύ όμορφο Γιώργο συνεχώς και αδιαλείπτως !

Συμφωνώ για τις βαλισνέριες με τον Πρίγκηπα !

Εμένα δυστυχώς οι βαλσινέριες από τότε που το έκανα tropheus (από malawi) με το ανέβασμα της σκληρότητας (buffer αλάτια) και με αραγωνίτη από τον Νοέμβριο του 2009, φθίνουν συνεχώς. Μάλλον δεν σηκώσανε πολύ την αλλαγή που έκανα ίσως να τις ενοχλούν λιγάκι παραπάνω τα ikola.

Είναι πως θα κάτσει όπως λες κι εσύ παραπάνω.

• 3 weeks later...

Το ενυδρειο πλεον δεν ειναι σε αυτη τη κατασταση

Παρακαλω να κλειδωθει .

Αγγελιες κλεινουν συνηθως,ισως καποιος φιλος στο μελλον εχει παρομοιο ενυδρειο,καλο ειναι να μεινει ανοιχτο. :)

Συμφωνώ απόλυτα με τον δημήτριο για δύο λόγους πρώτον τα θέματα αυτά έχουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά και σεβόμαστε αυτούς που κάνουν και έκαναν τον κόπο να γράψουν και να βοοθήσουν.

Τίποτα άλλο

Tο θεμα ομως ανηκει σε αυτον που το ανοιξε,και η επιθυμια του,ΑΝ,υπαρχει να κλειδωθει,πρεπει να ειναι σεβαστη. :)

Tο θεμα ομως ανηκει σε αυτον που το ανοιξε,και η επιθυμια του,ΑΝ,υπαρχει να κλειδωθει,πρεπει να ειναι σεβαστη. :)

Σιγουρα,αλλα οταν καποιος ανοιγει ενα θεμα,πρεπει να γνωριζει προς το θετει προς χρηση και οφελεια ολως των μελων ενος φορουμ.αν ανοιγοκλεινουν θεματα θα δημιουργουνται νεκρες ζωνες που δεν οφελουν την γνωση και τις ιδεες των μελων. :lol:

Σιγουρα,αλλα οταν καποιος ανοιγει ενα θεμα,πρεπει να γνωριζει προς το θετει προς χρηση και οφελεια ολως των μελων ενος φορουμ.αν ανοιγοκλεινουν θεματα θα δημιουργουνται νεκρες ζωνες που δεν οφελουν την γνωση και τις ιδεες των μελων. :)

Αν θελησει να μην γραφτει τιποτε περισσοτερο και απλα να κλειδωθει,η γνωση και οι γνωμες μενουν.

Οποτε παλι ωφελουνται τα μελη.

Δεν γινεται τιποτα το τραγικο

Αν θελησει να μην γραφτει τιποτε περισσοτερο και απλα να κλειδωθει,η γνωση και οι γνωμες μενουν.

τοτε θα εχουμε αναγκη μονο απο αρθρα και οχι απο ζωντανες παρουσιασεις. :)

τοτε θα εχουμε αναγκη μονο απο αρθρα και οχι απο ζωντανες παρουσιασεις. :)

Απο πολλα πραγματα εχουμε αναγκη,but anyway............. :lol:

Δε νομιζω οτι ειναι πολλοι αυτοι που ζητανε κατι τετοιο.

Παραεγραψα ομως σημερα.

Παω να χαλαρωσω. :lmao:

Καλο σας βραδυ :lmao:

και για οποιαδηποτε ερωτηση υπαρχουν και τα πμ :)

Δεν καταλαβαίνω αυτη την επιμονή να κλειδωθεί το θέμα. Γιώργο αν δεν σε ενδιαφέρει ποια αγνόησε το. Αν κάποιος φίλος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό, εγώ θέλω να μπορούμε μέσα να απαντήσουμε.

Άντε καλημέρα και καλή εβδομάδα.

:)

Πλάκα πλάκα Γιωργο όμως ούτε Εγώ έχω καταλάβει το λόγο που θες να κλείσεις το θεμα..........

Γιατι πιστευω πως μιας και το ενυδρειο πλεον εχει αλλαξει σεταπ δεν βλεπω καποιο λογο να μενει ανοιχτο :) για τα τροφεους δεν εχω να πω Η να δειξω τιποτα παραπανω απο οτι εδειξα .

Και στο κατω κατω δεν ειναι οτι το πρωτο θεμα που θα κλειδωθει ουτε το τελευταιο με θεμα καποια παρουσιαση ενυδρειου .

Τωρα εαν οι υπευθυνοι πιστευουν πως πρεπει να μεινει ανοιχτο ας μεινει , εγω δεν εχω να γραψω κατι παραπανω .

για τα τροφεους δεν εχω να πω Η να δειξω τιποτα παραπανω απο οτι εδειξα .

Και ειναι αυτος λογος για να κλειδωθει ενα θεμα ?

Κανε αυτο που λες παραπανω, δεν σε υποχρεωνει κανεις ουτε να απαντας ουτε να δειξεις κατι :)

Συγνωμη για την παρεμβαση :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...