Δίας 12 Ιανουαρίου 2011 #51 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Eπειδη το ψαρι εκει που αφησε την τελευταια του πνοη ( το κρεβατι του πονου που λεμε ) ειναι κατω απο πολλες πετρες και δεν μπαινει ουτε χερι ουτε τσιμπηδα εχω κοψει το ταισμα 2 μερες . Ειδες ρε τι καλα ζωντανα που ειναι; Πηγε μονο του και θαφτηκε για να μη σε κουρασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιανουαρίου 2011 Author #52 Share 15 Ιανουαρίου 2011 (edited) Tελικα για αλλη μια φορα ο κ. Σωκρατης ειχε δικιο Την ταμπλετα δεν την ετρωγαν και δοκιμασα να την βαλω ποιο χαμηλα στο τζαμι (οπως μου προτεινε ο κ. Σωκρατης ) βασικα πιστευα οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι και ομως !!!! Εβαλα 2 ταμπλετες χαμηλα στο ενυδρειο και κανανε πεσιμο με την ΠΡΩΤΗ Y.G : σε λιγη ωρα θα εχει ''ανεβει'' το βιντεακι ... Επομενη ενημερωση σε λιγο Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Ιανουαρίου 2011 #53 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτη την φώτο το duboisi δεν μ'αρέσει. Απ'την τροφή έγινε έτσι; Τρώει κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Ιανουαρίου 2011 #54 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Αν παει το μυαλο σου Κωστη εκει που σκεφτομαι,να σου πω πως δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Ιανουαρίου 2011 #55 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Το μυαλό μου πήγε στο bloat μιας και βλέπω τα υπόλοιπα να είναι μια χαρά και μόνο αυτό σκασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιανουαρίου 2011 Author #56 Share 15 Ιανουαρίου 2011 ολα τρωνε τωρα μπορει να του κατσε βαρια η ταμπλετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Ιανουαρίου 2011 #57 Share 15 Ιανουαρίου 2011 ολα τρωνε τωρα μπορει να του κατσε βαρια η ταμπλετα Σόδα ή ένα malox plus Να τα χαίρεσαι Γιώργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 Author #58 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 16 Ιανουαρίου 2011 #59 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Το ενυδρειο ειναι απλα ονειρο!!! Μια ερωτηση μονο. Το κρυσταλλινο νερο πως το εχεις πετυχει? Εκανες αλλαγη νερου πριν τη φωτοφραφιση? Λογω φιλτρανσης?(ΚΑι ποια ειναι ακριβως?) ή λογω καποιου αλλου λογου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 Author #60 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Το ενυδρειο ειναι απλα ονειρο!!! Μια ερωτηση μονο. Το κρυσταλλινο νερο πως το εχεις πετυχει? Εκανες αλλαγη νερου πριν τη φωτοφραφιση? Λογω φιλτρανσης?(ΚΑι ποια ειναι ακριβως?) ή λογω καποιου αλλου λογου? απο τοτε που εστησα το ενυδρειο δεν εχω κανει αλλαγη νερου Η καθαρισμο φιλτρων . Δεν υπαρχει ανθρακας μεσα στα φιλτρα . Η εξηγηση που δινω εγω ειναι οτι τα ψαρια δεν βρωμιζουν το νερο + οτι το φοντο ειναι ανοιχτοχρωμο . Και μην ξεχασουμε να πουμε οτι ο φωτισμος ειναι μονο μια λαμπα 36w Ειχα να δω τοσο καθαρο-κρυσταλλινο νερο απο το πρωτο γεμισμα που εκανα οταν αγορασα το ενυδρειο , τοσο καιρο με ετρωγε η μαυριλα με τους δισκους !!! Η φιλτρανση ειναι 2 εξωτερικα φιλτρα eheim 2217 το ενα γεματο με siporax + substart και το δευτερο γεματο(σχεδον) με αστερια της API Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos79 16 Ιανουαρίου 2011 #61 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Το ενυδρείο είναι πανέμορφο και τα ζωντανά σου ακόμα καλύτερα!! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!! Έχω και εγώ μια ερώτηση!! Πως γίνεται να μην έχεις καθόλου άλγη πάνω στις πέτρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 Author #62 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Το ενυδρείο είναι πανέμορφο και τα ζωντανά σου ακόμα καλύτερα!! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!! Έχω και εγώ μια ερώτηση!! Πως γίνεται να μην έχεις καθόλου άλγη πάνω στις πέτρες? Α) ο φωτισμος ειναι λιγος Β) το ενυδρειο ειναι φρεσκο Με τον καιρο θα ποιασουν σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 16 Ιανουαρίου 2011 #63 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Η φιλτρανση ειναι 2 εξωτερικα φιλτρα eheim 2217 το ενα γεματο με siporax + substart και το δευτερο γεματο(σχεδον) με αστερια της API μια ερωτηση και απο εμενα τι ακριβως υλικα εχεις βαλει μεσα στα φιλτρα σου? ποσο σου κοστισαν ?και με ποια σειρα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 Author #64 Share 16 Ιανουαρίου 2011 μια ερωτηση και απο εμενα τι ακριβως υλικα εχεις βαλει μεσα στα φιλτρα σου? ποσο σου κοστισαν ?και με ποια σειρα ευχαριστω εχουμε και λεμε το φιλτρο με siporax - substart απο κατω προς τα πανω σφουγγαρι μια μεγαλη καλτσα με το βιολογικο ενυδρειακο βαμβακι το φιλτρο με τα αστερια σφουγγαρι αστερια Αpi ( χυμα ) χωρις καλτσα ενυδρειακο βαμβακι τα αστερια κοστιζουν 0.70 το ενα πρεπει να εχω καμια 130αρια μεσα το σιποραξ χυμα κοντα στα 5 ευρο το λιτρο το substart 6.5 το λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 16 Ιανουαρίου 2011 #65 Share 16 Ιανουαρίου 2011 ...α μαλιστα ευχαριστω και παλι geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Ιανουαρίου 2011 Author #66 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιανουαρίου 2011 #67 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρα τα βλεπω Γιωργο Εχουν αρχισει να παιρνουν τα πανω τους. Τα duboisi μεγαλωσαν λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Ιανουαρίου 2011 Author #68 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρα τα βλεπω Γιωργο Εχουν αρχισει να παιρνουν τα πανω τους. Τα duboisi μεγαλωσαν λιγο Nα παρουν και τα μπεμπα να δω και λιγο το χρωματακι τους που τοσα τραβηξα ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 30 Ιανουαρίου 2011 #69 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Πολυ ομορφο!! Να ρωτησω και εγω κατι ?Πως κρατας τοσο ζωηρες τις βαλισνεριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Ιανουαρίου 2011 Author #70 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Πολυ ομορφο!! Να ρωτησω και εγω κατι ?Πως κρατας τοσο ζωηρες τις βαλισνεριες? Δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο (λιπασματα , φωτισμο ) απλα διατηρουνται οπως τις βλεπεις και μπορω να πω οτι σε σχεση με την αμμο , στον αραγωνιτη βλεπω γρηγοροτερη αναπτυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιανουαρίου 2011 #71 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο (λιπασματα , φωτισμο ) απλα διατηρουνται οπως τις βλεπεις και μπορω να πω οτι σε σχεση με την αμμο , στον αραγωνιτη βλεπω γρηγοροτερη αναπτυξη Κι εγω το ιδιο βλεπω με τις δικες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Ιανουαρίου 2011 Author #72 Share 30 Ιανουαρίου 2011 (edited) Παντως κατι πρεπει να παιζει και με τον φωτισμο γιατι στο ενυδρειο με τα demasoni δεν εβλεπα την ιδια αναπτυξη παρολο που και εκει υπηρχε αραγωνιτης ( δεν γνωριζω εαν ειναι και αλλοι παραγωντες στη μεση ) Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 30 Ιανουαρίου 2011 #73 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο (λιπασματα , φωτισμο ) απλα διατηρουνται οπως τις βλεπεις και μπορω να πω οτι σε σχεση με την αμμο , στον αραγωνιτη βλεπω γρηγοροτερη αναπτυξη Τι ενοειται δηλαδη λογω σκληροτητων? ..και κατι αλλο οταν τοποθετουμε αμμο βαζουμε πχ ασβστολιθικη αμμο μεσα ...μεσα θα βαλουμε και αμμο αραγωνιτη? γινεται συνδιασμος και των δυο? Τι ανεβαζει γενικοτερα τις σκληροτητες περισοτερο? ..πειτε γιατι δεν σας πιανωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 30 Ιανουαρίου 2011 #74 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο (λιπασματα , φωτισμο ) απλα διατηρουνται οπως τις βλεπεις και μπορω να πω οτι σε σχεση με την αμμο , στον αραγωνιτη βλεπω γρηγοροτερη αναπτυξη Υγρα λιπασματα να φανταστω ε ? Οταν εννοεις αμμο εννοεις θαλασσης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιανουαρίου 2011 #75 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Υγρα λιπασματα να φανταστω ε ? Οταν εννοεις αμμο εννοεις θαλασσης ? Εννοει πως δεν βαζει λιπασματα,ουτε εχει ιδιαιτερο φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος