Δίας 2 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Γιωργο κατι πρεπει να κανεις με το θερμοστατη επιτελους.Χαλαει ολη τη μοστρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Ιανουαρίου 2011 #27 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Τελικά κάθε δισκάς ελπίζει μια μέρα να γίνει Αφρικανός για να ασχοληθεί με σοβαρές κιχλίδες Πολύ ωραίο στήσιμο, ωραία ψάρια, όλα μια χαρά. Μόνο μια ένσταση έχω.. θα ήθελα τον θερμοστάτη στο μπροστινό τζάμι Τι τροφές τους δίνεις; Καλή συνέχεια Γιώργο και έχε το νου σου στο καθαρό νερό και στο όσο δυνατόν λιγότερο στρες γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Ιανουαρίου 2011 Author #28 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Τελικά κάθε δισκάς ελπίζει μια μέρα να γίνει Αφρικανός για να ασχοληθεί με σοβαρές κιχλίδες Πολύ ωραίο στήσιμο, ωραία ψάρια, όλα μια χαρά. Μόνο μια ένσταση έχω.. θα ήθελα τον θερμοστάτη στο μπροστινό τζάμι Τι τροφές τους δίνεις; Καλή συνέχεια Γιώργο και έχε το νου σου στο καθαρό νερό και στο όσο δυνατόν λιγότερο στρες γίνεται. Ο Στρατος σε εβαλε θα κοιταξω μηπως παρω το θερμοστατη που προτεινε ο Σωκρατης για να γλιτωσω απο τη μουρμουρα του Στρατου Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 2 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Ο Στρατος σε εβαλε θα κοιταξω μηπως παρω το θερμοστατη που προτεινε ο Σωκρατης για να γλιτωσω απο τη μουρμουρα του Στρατου ωραίο το καινούργιο setup μπράβο (άπιστε ) όσον αφορά τους θερμοστάτες να ξέρεις ότι δε σε καλύπτει ένας θες δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Ιανουαρίου 2011 Author #30 Share 2 Ιανουαρίου 2011 ωραίο το καινούργιο setup μπράβο (άπιστε ) όσον αφορά τους θερμοστάτες να ξέρεις ότι δε σε καλύπτει ένας θες δύο εχω 2 αλλα προσωρινα ο δευτερος ειναι μαζι με τους δισκους που δεν εχουν φυγει Εμενα λες απιστο που μας το γυρισες στα αλατια και στα ξυδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 2 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 2 Ιανουαρίου 2011 εχω 2 αλλα προσωρινα ο δευτερος ειναι μαζι με τους δισκους που δεν εχουν φυγει Εμενα λες απιστο που μας το γυρισες στα αλατια και στα ξυδια ? για τους hydor (300w) λέω οτι θες δύο κομμάτια οπωσδήποτε (δεν έχουν την ίδια απόδοση/watt με τους κανονικούς) έχω πάρει και γω δύο κανα 6μηνο τώρα για το δισκάδικο αλλά τους έχω ακόμα στο ντουλάπι (γιαυτό δεν έχω κάνει παρουσίαση το δισκάδικο παραφυλάει ο Δίας ) anyway καλή συνέχεια στην Αφρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Ιανουαρίου 2011 #32 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Ιανουαρίου 2011 #33 Share 5 Ιανουαρίου 2011 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ελειψα 20 μερες και βλεπω κοσμογονικες αλλαγες στο φορουμ.Υποψιαζωμαι καποιον θεο του Ολυμπου ,οτι σε εβαλε σε σωστο δρομο Τυχερε,εμεις βλεπεις δεν ειχαμε απο την αρχη τους θεους να μας ανοιξουν τα ματια. Πολυ ομορφα τα ψαρακια και το ενυδρειο σου.Να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 5 Ιανουαρίου 2011 #34 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Πανέμορφα!!! Να ρωτήσω τώρα κάτι, μιας και με ψήνουν πολύ άσχημα αυτά τα "διαολακια"... χρειάζονται τόση έντονη κυκλοφορία μέσα στο νερό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 5 Ιανουαρίου 2011 #35 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Ενα πολυ ομορφο ενυδρειο που θα με εκανε να φτιαξω ενα και εγω . Και εγω το ιδιο θελω να ρωτησω η κυκλοφορια δεν ειναι μεγαλη για τοσο μικρα ψαρακια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιανουαρίου 2011 Author #36 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια Ξερω οτι δεν εχουν προβλημα με την εντονη κυκλοφορια και αυτο το βλεπω καθημερινα μιας και πανε εκει που σκαει ο κυκλοφορητης και κολυμπανε Τωρα εαν τα 5000λιτρα την ωρα τους πεφτουν πολλα σε σχεση με καποιον αλλο κυκλοφορητη δεν το γνωριζω , παντως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιανουαρίου 2011 Author #37 Share 5 Ιανουαρίου 2011 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ελειψα 20 μερες και βλεπω κοσμογονικες αλλαγες στο φορουμ.Υποψιαζωμαι καποιον θεο του Ολυμπου ,οτι σε εβαλε σε σωστο δρομο Τυχερε,εμεις βλεπεις δεν ειχαμε απο την αρχη τους θεους να μας ανοιξουν τα ματια. Πολυ ομορφα τα ψαρακια και το ενυδρειο σου.Να το χαιρεσαι. Το ενυδρειο του Στρατου ηταν η αφορμη Ο Στρατος οσο μπορει και οπου μπορει προσωπικα εμενα με βοηθαει και ειναι αμοιβαια τα αισθηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos79 5 Ιανουαρίου 2011 #38 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά πολύ όμορφο ενυδρείο και πάρα πολύ όμορφα ψάρια!! Η διαρκής κίνηση είναι μαγεία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Ιανουαρίου 2011 #39 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Πανέμορφες πέτρες, πανέμορφο στήσιμο, πανέμορφα ψαράκια Φτου φτου να μην το ματιάξουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιανουαρίου 2011 Author #40 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Πανέμορφες πέτρες, πανέμορφο στήσιμο, πανέμορφα ψαράκια Φτου φτου να μην το ματιάξουμε ... Στρατο το ακους ???? Αρχιζω και μαθαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2011 #41 Share 5 Ιανουαρίου 2011 Στρατο το ακους ???? Αρχιζω και μαθαινω Αφου παρακολουθεις εντατικα By the way ευχαριστω για τα καλα λογια Ευχαριστηση και χαρα μου να βοηθησω οποιονδηποτε το χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 5 Ιανουαρίου 2011 #42 Share 5 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ωρε τι βλεπουν τα καστανοπρασινα μου ματια!!!!! Ρε ρεμαλι αλλαξοπιστησες και εγινες φνησιος Αφρικανος και με την βουλα;;Ρε ουστ!!! Ασε ξερω...με τον Στρατο δεν κανεις παρεα;; Γεωργιε χωρις πλακα τωρα καλη συνεχεια και ολα να σου πανε καλα σε οτι και αν ειναι αυτα...δισκοι ,Αφρικη ....πολυ ωραιο το νεο σου project.. Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2011 - kostaszoidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Ιανουαρίου 2011 Author #43 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Eιχαμε μια απωλεια για αγνωστη αιτια ( απο μετρησεις ) ειμαι μια χαρα . Ενα μπεμπα ''ταξιδεψε'' Επεσε λιγο κουρεμα στις βαλισνεριες γιατι ειχαν μπλεχτει και γινοταν χαμος Η τελευταια φωτογραφια αφιερωμενη στους ( Στρατο - Κωστα''karyda'' ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2011 #44 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Καρυδαααααα...........παει αυτος.Βαρεσε τακουνι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 7 Ιανουαρίου 2011 #45 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Λίγο απειλητικά δεν είναι τα μπαστούνια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιανουαρίου 2011 #46 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Καρυδαααααα...........παει αυτος.Βαρεσε τακουνι!!!!! E τώρα μάλιστα... έδειξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Ιανουαρίου 2011 Author #47 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Λίγο απειλητικά δεν είναι τα μπαστούνια ??? To Κωστα ρωτα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=490380 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2011 #48 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Καλα λενε δεν παει η τρελα στα βουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιανουαρίου 2011 #49 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Όσο για την κυκλοφορία για την οποία υπήρξε ερώτηση παραπάνω, να πω ότι η λίμνη Τανγκανίκα είναι μια λίμνη με έντονα ρεύματα και τα ψάρια είναι κάτι που το απολαμβάνουν και στο ενυδρείο. Τα δικά μου είναι μόνιμα σε μια κατάσταση παιδικής χαράς παίζοντας με την κυκλοφορία. Γιώργο τι τροφές ταΐζεις; Μετά την απώλεια που είχες, προσοχή στο κοπάδι και παρατήρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Ιανουαρίου 2011 Author #50 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Όσο για την κυκλοφορία για την οποία υπήρξε ερώτηση παραπάνω, να πω ότι η λίμνη Τανγκανίκα είναι μια λίμνη με έντονα ρεύματα και τα ψάρια είναι κάτι που το απολαμβάνουν και στο ενυδρείο. Τα δικά μου είναι μόνιμα σε μια κατάσταση παιδικής χαράς παίζοντας με την κυκλοφορία. Γιώργο τι τροφές ταΐζεις; Μετά την απώλεια που είχες, προσοχή στο κοπάδι και παρατήρηση. Μετα την βοηθεια του κ. Σωκρατη και του κ. Στρατου οι τροφες που πεφτουν μεσα ειναι οι παρακατω : Οcean nutrition cichlid vegi flakes sera flora tropical vegetabin A new era cichlid pellets african tropical vegetable και στα μεγαλα κεφια ( 1 φορα τη βδομαδα ) κατεψυγμενη mysis Eπειδη το ψαρι εκει που αφησε την τελευταια του πνοη ( το κρεβατι του πονου που λεμε ) ειναι κατω απο πολλες πετρες και δεν μπαινει ουτε χερι ουτε τσιμπηδα εχω κοψει το ταισμα 2 μερες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος