corsar7 31 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 φοβερο δωρακι ε???τι λετε και εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 31 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 Φοβερο!!!!! Ζηλεψα, θελω και εγω...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 31 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 Φοβερο!!!!! Ζηλεψα, θελω και εγω...!!!! ειναι απλο....πηγαινεις εξω απο ενα πετ με την γυναικα και λες......εαν υπηρχε αγιος βασιλης τετοια ψαρακια θα ηθελα να μου φερει.....και θα ξηγηθει(μαλλον ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex-g 31 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 χαχα πολυ καλο μονο που στην επομενη γυρα μας βλεπω σε καμια βιτρινα με cartier ο παθων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 31 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 χαχα.πολυ καλο .. δεν το ειχα σκεφτει... χαχα.Ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 2 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2011 χαχα πολυ καλο μονο που στην επομενη γυρα μας βλεπω σε καμια βιτρινα με cartier ο παθων Οπότε ξέχνα τις ενυδρεικές βιτρίνες παρέα με γυναίκα. Γιατί οι δίσκοι στοιχίζουν πολύ λιγότερο απο τα κοσμήματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosk 2 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2011 ειναι απλο....πηγαινεις εξω απο ενα πετ με την γυναικα και λες......εαν υπηρχε αγιος βασιλης τετοια ψαρακια θα ηθελα να μου φερει.....και θα ξηγηθει(μαλλον ) Καλο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος