Freeman 30 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα παρέλαβα έναν κεραμικό δίσκο για διάχυση του Co2.Παρατήρησα όμως πως θέλει πολύ μεγάλη πίεση για να βγούν οι φυσαλίδες.Αφού κι εγώ που έβαλα ένα σωληνάκι και φύσαγα ζορίστηκα αρκετά για να βγάλω φυσαλίδες. Υπάρχει περίπτωση να σκάσει η μπουκαλα του DIY CO2 και να γεμίσουμε ζαχαρόνερα λόγο της πίεσης? Ο κεραμικός δίσκος χρισημοποιείται μόνο σε συστήματα με μπουκάλες λογο της μεγάλης πίεσης που θέλει για να διαχύσει το Co2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα παρέλαβα έναν κεραμικό δίσκο για διάχυση του Co2.Παρατήρησα όμως πως θέλει πολύ μεγάλη πίεση για να βγούν οι φυσαλίδες.Αφού κι εγώ που έβαλα ένα σωληνάκι και φύσαγα ζορίστηκα αρκετά για να βγάλω φυσαλίδες.Υπάρχει περίπτωση να σκάσει η μπουκαλα του DIY CO2 και να γεμίσουμε ζαχαρόνερα λόγο της πίεσης? Ο κεραμικός δίσκος χρισημοποιείται μόνο σε συστήματα με μπουκάλες λογο της μεγάλης πίεσης που θέλει για να διαχύσει το Co2? Συχνά οι κεραμικοί δίσκοι θέλουν πράγματι πολύ περισσότερη πίεση για να δώσουν φυσαλίδες από αυτήν που δίνει ένα DIY σύστημα. Πώς έκανες πριν τη διάχυση ? καλύτερα να γυρίσεις στην προηγούμενη μέθοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Συχνά οι κεραμικοί δίσκοι θέλουν πράγματι πολύ περισσότερη πίεση για να δώσουν φυσαλίδες από αυτήν που δίνει ένα DIY σύστημα. Πώς έκανες πριν τη διάχυση ? καλύτερα να γυρίσεις στην προηγούμενη μέθοδο. Είχα μια άπλή αερόπετρα πρίν αλλα έβαζα και excel Να φανταστείτε συνέδεσα μια αεραντλία (sera air 110 plus) με τον κεραμικό δίσκο και δεν βγήκε ούτε μία φυσαλίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 30 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει κανενα προβημα αν εχεις μπουκαλι σαν της Cocacola. Ολα οκ. Ασε το να φουσκωσει.. Και στον δικο μου τον κεραμικο οσο και να φυσαω με το στομα, τοσο Η αεροπετρες ειναι μουφα. Και δεν δινουν πιεση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει κανενα προβημα αν εχεις μπουκαλι σαν της Cocacola. Ολα οκ. Ασε το να φουσκωσει.. Και στον δικο μου τον κεραμικο οσο και να φυσαω με το στομα, τοσο Η αεροπετρες ειναι μουφα. Και δεν δινουν πιεση.... Απο coca cola είναι το μπουκάλι. Το έχεις τεστάρει με DIY CO2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 30 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Ναι. Το εχω καιρο ετσι. Και μολις τωρα που τελειωσαμε μετα μελομακαρονα εφτιαξα και καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 30 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 χρόνια πολλά σε ολους εγω τωρα τελευταία χρησιμοποιώ το παρακάτω με diy co2 σε 1,5 λιτρο cola και δεν εχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 ΟK με πείσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 την ειχα πατησει καποτε με μια τετια που λες... ειχε επανω της προσαρμοσμενη μια βαλβιδα αντεπιστροφης και τελικα αυτην ηταν χαλασμενη,,.... μολις την εβγαλα και εβαλα μια αλλη δουλευε μια χαρα... για τσεκαρε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 31 Δεκεμβρίου 2010 Author #10 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 την ειχα πατησει καποτε με μια τετια που λες... ειχε επανω της προσαρμοσμενη μια βαλβιδα αντεπιστροφης και τελικα αυτην ηταν χαλασμενη,,.... μολις την εβγαλα και εβαλα μια αλλη δουλευε μια χαρα... για τσεκαρε το! Οχι, η δικιά μου δέν έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος