Geosid 23 Μαρτίου 2011 Author #51 Share 23 Μαρτίου 2011 Eυχαριστω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 23 Μαρτίου 2011 #52 Share 23 Μαρτίου 2011 απλά Θέλω κι άλλες φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Μαρτίου 2011 Author #53 Share 23 Μαρτίου 2011 απλά Θέλω κι άλλες φώτο! Με την πρωτη ευκαιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Απριλίου 2011 Author #54 Share 22 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 22 Απριλίου 2011 #55 Share 22 Απριλίου 2011 Αυτα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 22 Απριλίου 2011 #56 Share 22 Απριλίου 2011 Ωραία τα πιτσιρίκια, να τα χαίρεσαι Γιώργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 22 Απριλίου 2011 #57 Share 22 Απριλίου 2011 Ομορφιές... Να τα χαίρεσαι Γιώργο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Απριλίου 2011 #58 Share 22 Απριλίου 2011 πανεμορφα!!και το ενυδρειο επισης!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Απριλίου 2011 #59 Share 22 Απριλίου 2011 Ολα καλά Γιώργο , δώσε μας και πανοραμικές φωτό ή βίντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Απριλίου 2011 Author #60 Share 22 Απριλίου 2011 Ολα καλά Γιώργο , δώσε μας και πανοραμικές φωτό ή βίντεο Στο ενυδρειο δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο σαλιγκαρια , ουτε καν βυθος (αμμο ) επειδη ειχα ενα θεμα με σαλιγκαρια λαθρεπιβατες καθαριστικε και εμεινε μονο με τα κελυφη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Απριλίου 2011 #61 Share 22 Απριλίου 2011 Στο ενυδρειο δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο σαλιγκαρια , ουτε καν βυθος (αμμο ) επειδη ειχα ενα θεμα με σαλιγκαρια λαθρεπιβατες καθαριστικε και εμεινε μονο με τα κελυφη . Αυτό που δεν έχει άμμο με ενδιαφέρει πολύ.Δεν τα ενοχλει η απουσία άμμου ; γιατί σκεφτόμουνα να φτιάξω ενα ενυδρείο multi χωρίς άμμο για να έχω καλύτερη πρόσβαση στις γέννες.Εσύ από οτι καταλαβαίνω δεν είχες πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Απριλίου 2011 Author #62 Share 22 Απριλίου 2011 Αυτό που δεν έχει άμμο με ενδιαφέρει πολύ.Δεν τα ενοχλει η απουσία άμμου ; γιατί σκεφτόμουνα να φτιάξω ενα ενυδρείο multi χωρίς άμμο για να έχω καλύτερη πρόσβαση στις γέννες.Εσύ από οτι καταλαβαίνω δεν είχες πρόβλημα τις λιγες ωρες που ειμαι στο σπιτι του πατερα μου ( μιας και εκει ειναι το ενυδρειο ) δεν εχω προσεξει κατι που να με ανησυχει. Εκτος αυτου πιστευω οτι ειναι τοσα πολλα τα κελυφη που υπαρχουν μεσα στο ενυδρειο οπου τα ενηλικα ακομα και τα μικρα να νιωθουν ασφαλεια . Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο για να δειτε το ποσα κελυφη εχει μεσα . Το μονο που με χαλαει (οπτικα) ειναι η αλγη που εχουν ποιασει πανω τους και γενικοτερα το ενυδρειο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Απριλίου 2011 #63 Share 22 Απριλίου 2011 τις λιγες ωρες που ειμαι στο σπιτι του πατερα μου ( μιας και εκει ειναι το ενυδρειο ) δεν εχω προσεξει κατι που να με ανησυχει. Εκτος αυτου πιστευω οτι ειναι τοσα πολλα τα κελυφη που υπαρχουν μεσα στο ενυδρειο οπου τα ενηλικα ακομα και τα μικρα να νιωθουν ασφαλεια . Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο για να δειτε το ποσα κελυφη εχει μεσα . Το μονο που με χαλαει (οπτικα) ειναι η αλγη που εχουν ποιασει πανω τους και γενικοτερα το ενυδρειο . Βέβαια δεν είναι το ενδυρείο σε σένα οπότε μάλλον δεν μπορείς να ελέγχεις κάποια πράγματα όπως ποσότητα τροφής και αλλαγές νερού γιαυτό πιθανόν και οι άλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Απριλίου 2011 Author #64 Share 22 Απριλίου 2011 Βέβαια δεν είναι το ενδυρείο σε σένα οπότε μάλλον δεν μπορείς να ελέγχεις κάποια πράγματα όπως ποσότητα τροφής και αλλαγές νερού γιαυτό πιθανόν και οι άλγες. την ποσοτητα τροφης οντως δεν μπορω να την ελεγχω , τις αλλαγες ομως μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 22 Απριλίου 2011 #65 Share 22 Απριλίου 2011 Ρίχνει μπόλικη τροφή ο μπαμπάς, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος