Geosid 11 Ιανουαρίου 2011 Author #26 Share 11 Ιανουαρίου 2011 τα σαλιγκαρια μιας και δεν τα τρωω τα εχω μοιρασει στη γειτονια με σκοπο να επιστραφουν τα κελυφη .... οποτε περιμενω και αλλα σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #27 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Λογο επικείμενης μετακομισης τα ψαρια μεταφερθηκαν στο ενυδρειο του father , το οποιο ειναι 130 λιτρα μεικτα και υποστηριζεται απο ενα fluval 205 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 1 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Αδερφε τι βαλισνεριες ειναι αυτες???? Ουτε φυτεμενο να ητανε!!!!!μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Μαρτίου 2011 Author #29 Share 6 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Μαρτίου 2011 #30 Share 6 Μαρτίου 2011 Μεγαλώνει η αποικία. Πόσα είναι τώρα Γιώργο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Μαρτίου 2011 Author #31 Share 6 Μαρτίου 2011 Μεγαλώνει η αποικία. Πόσα είναι τώρα Γιώργο; Μεχρι τωρα δεν εχω καμια απωλεια , αλλα και δεν εχω προσεξει κανα μικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2011 #32 Share 6 Μαρτίου 2011 Τι θερμοκρασία έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Μαρτίου 2011 Author #33 Share 6 Μαρτίου 2011 Τι θερμοκρασία έχεις; 26 αλλαγη 20% καθε βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2011 #34 Share 6 Μαρτίου 2011 (edited) Δεν είναι ανάγκη κάθε βδομάδα αλλαγή. Μπορείς να κανείς ανα Δεκαπενθήμερο. Πήγαινε τη θερμοκρασία στους 25 μπάς και δεις καμία γέννα Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2011 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Μαρτίου 2011 Author #35 Share 6 Μαρτίου 2011 Δεν είναι ανάγκη κάθε βδομάδα αλλαγή. Μπορείς να κανείς ανα Δεκαπενθήμερο. Πήγαινε τη θερμοκρασία στους 25 μπάς και δεις καμία γέννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 6 Μαρτίου 2011 #36 Share 6 Μαρτίου 2011 Δεν είναι ανάγκη κάθε βδομάδα αλλαγή. Μπορείς να κανείς ανα Δεκαπενθήμερο. Πήγαινε τη θερμοκρασία στους 25 μπάς και δεις καμία γέννα Στράτο αν έκανε μικρή αλλαγη καθε βδομάδα και και εκει εριχνε 2-3 βαθμους την θερμοκρασία παλι δεν θα ωθουσε περισσότερο στη γεννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Μαρτίου 2011 #37 Share 6 Μαρτίου 2011 Θα βοηθήσει και η κατεψυγμένη, αν δεν τους δίνεις ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Μαρτίου 2011 Author #38 Share 6 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2011 #39 Share 6 Μαρτίου 2011 Στράτο αν έκανε μικρή αλλαγη καθε βδομάδα και και εκει εριχνε 2-3 βαθμους την θερμοκρασία παλι δεν θα ωθουσε περισσότερο στη γεννα? Σίγουρα. Απλά Εγώ δεν Ειμαι των τόσο συχνών αλλαγών Όταν το ενυδρειο Παει πια Μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Μαρτίου 2011 Author #40 Share 20 Μαρτίου 2011 (edited) Δεν είναι ανάγκη κάθε βδομάδα αλλαγή. Μπορείς να κανείς ανα Δεκαπενθήμερο. Πήγαινε τη θερμοκρασία στους 25 μπάς και δεις καμία γέννα τελικα ειχες δικιο Μολις ηρθα επισκεψη στον πατερα μου και ειδα τα πρωτα μωρα Καλως τα δεχτηκαμε Δεν αλλαξε κατι στη τροφη , ουτε στη ρουτινα των αλλαγων του Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαρτίου 2011 #41 Share 20 Μαρτίου 2011 τελικα ειχες δικιο Μολις ηρθα επισκεψη στον πατερα μου και ειδα τα πρωτα μωρα Καλως τα δεχτηκαμε Δεν αλλαξε κατι στη τροφη , ουτε στη ρουτινα των αλλαγων του Πολυ χαιρομαι Γεωργιε. Σου εχω πει να με ακους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Μαρτίου 2011 Author #42 Share 20 Μαρτίου 2011 αν και εισαι φωνακλας προσπαθω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 20 Μαρτίου 2011 #43 Share 20 Μαρτίου 2011 τελικα ειχες δικιο Μολις ηρθα επισκεψη στον πατερα μου και ειδα τα πρωτα μωρα Καλως τα δεχτηκαμε Δεν αλλαξε κατι στη τροφη , ουτε στη ρουτινα των αλλαγων του Ελπιζω αυτα να τα κρατησεις αρκετο καιρο τουλαχιστον,να μελετησουμε την εξελιξη τους.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Μαρτίου 2011 Author #44 Share 20 Μαρτίου 2011 αυτα δεν τα εχω εγω ειναι σε αλλο σπιτι ... Αν περιμενετε να μελετησετε την εξελιξη απο μενα ( ζητω που καηκατε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 20 Μαρτίου 2011 #45 Share 20 Μαρτίου 2011 αυτα δεν τα εχω εγω ειναι σε αλλο σπιτι ... Αν περιμενετε να μελετησετε την εξελιξη απο μενα ( ζητω που καηκατε ) Μη το λες, από κάθε ενυδρείο μπορείς να μάθεις κάτι και να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Πάντως μην υποτιμάς τον ρόλο των κατεψυγμένων και του καθαρού νερού, καθώς είναι παράγοντες που όπως και το ξαφνικό χαμήλωμα της θερμοκρασίας, βοηθάνε την αναπαραγωγή αποδεδειγμένα. Να τα χαίρεστε τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 20 Μαρτίου 2011 #46 Share 20 Μαρτίου 2011 Μη το λες, από κάθε ενυδρείο μπορείς να μάθεις κάτι και να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Πάντως μην υποτιμάς τον ρόλο των κατεψυγμένων και του καθαρού νερού, καθώς είναι παράγοντες που όπως και το ξαφνικό χαμήλωμα της θερμοκρασίας, βοηθάνε την αναπαραγωγή αποδεδειγμένα. Να τα χαίρεστε τα μικρά. Συμφωνω Κωστα.Θερμοκρασια,διατροφη και καθαρο νερο ειναι το Α και Ω των κιχλιδων.Και σαφως καθε ενυδρειο ειναι ενας ξεχωριστος μικροκοσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαρτίου 2011 #47 Share 21 Μαρτίου 2011 Κι Εγώ συμφωνώ Δημητρη και Κωστα. Αλλα δεν είναι και Μόνο Αυτά............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Μαρτίου 2011 Author #48 Share 22 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Μαρτίου 2011 #49 Share 23 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 23 Μαρτίου 2011 #50 Share 23 Μαρτίου 2011 (edited) Να χαιρεσαι τα μικρά! Έγινε επεξεργασία 23 Μαρτίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος