irongud 29 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 η γυναικα μου επεμενε να μη βουτηξω αλλα ειχα ηδη πληρωσει το εισητηριο. μετα ηθελε να παρουμε το ψαρακι που επιασα να το βαλουμε στο 50αρακι μας! Γυναικες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 29 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 η γυναικα μου επεμενε να μη βουτηξω αλλα ειχα ηδη πληρωσει το εισητηριο. μετα ηθελε να παρουμε το ψαρακι που επιασα να το βαλουμε στο 50αρακι μας! Γυναικες... Έπρεπε να της εξηγήσεις για τον κύκλο του αζώτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
max 29 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 η γυναικα μου επεμενε να μη βουτηξω αλλα ειχα ηδη πληρωσει το εισητηριο. μετα ηθελε να παρουμε το ψαρακι που επιασα να το βαλουμε στο 50αρακι μας! Γυναικες... απιστευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα πω πως ο πλούτος στις δικές μας θάλασσες πριν κάποια χρόνια ήταν παρόμοιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος