Jump to content

Neolamprologus Multifasciatus 60 Λτ

Nikolakias

Recommended Posts

Γεια σε ολους και χρονια πολλα μετα απο τοοοσο καιρο και μετα απο μια μεγαλη ατυχια με αποτελεσμα την απωλεια ολων τον ψαριων μου :P και στησιμο ξανα απο το μηδεν...

Εκανα λοιπον ξανα τη δοκιμη να βαλω βαλισνεριες (σπιραλ αυτη τη φορα) και αλλαξα τη λαμπα απο daylight σε plant και αναρωτιεμαι αν κανει αυτη και μονο για τα ψαρακια μιας και το ενυδρειο μου εχει μονο μια λαμπα..

Αν θελεις φιλε μου,ανεβασε καποιες φωτο να δουμε κι εμεις το τελικο αποτελεσμα :)

post-18134-1293892961_thumb.jpg

Αυτο ειναι το ενυδρειο μου.

Ισως να το θυμαστε πιο παλια εδω Η Ιστοσελίδα μου αλλα μετα απο μια μ..... μου τα εχασα μεσα σε 2 ωρες ολα τα ψαρακια μου και τωρα ξανα απο την αρχη.

post-18134-1293892961_thumb.jpg

Αυτο ειναι το ενυδρειο μου.

Ισως να το θυμαστε πιο παλια εδω Η Ιστοσελίδα μου αλλα μετα απο μια μ..... μου τα εχασα μεσα σε 2 ωρες ολα τα ψαρακια μου και τωρα ξανα απο την αρχη.

Εχασες και το ζευγαρι????

Να ρωτησω τι πηγε στραβά????

Η στραβη εχει κατσει σε ολους μας δυστυχως...........

Το καλο ειναι οτι δεν αποθαρρυνθηκες και συνεχισες.Και το αποτελεσμα που βλεπω σε δικαιωνει απολυτα.

Το ενυδρειο σου ειναι πολυ ομορφο :)

Να το χαιρεσαι,και να μας ενημερωνεις με φωτο.

Καλη χρονια σου ευχομαι :thumbup:

Εχασες και το ζευγαρι????

Να ρωτησω τι πηγε στραβά????

Ναι τα εχασα ολα!!!15 μωρα τους γονεις και 2 μικρα αλλα απο τη προηγουμενη γεννα(αρκετα μεγαλωμενα)

Εκανα το εξης.Στην αλλαγη νερου ειπα να βγαλω και τις πετρες και να καθαρισω τις ανουμπιες επειδη ειχανε γινει μαυρες απο την αλγη με μια οδοντοβουρτσα οπως εχω διαβασει εδω στο φορουμ και ειπα να το κανω με διαλυμα χλωρινης οπως επισης ειχα διαβασει.Απ οτι φανηκε ομως δεν ημουν σχολαστικος στο ξεπλυμα και μεσα σε μερικες ωρες τα εχασα ολα!τα μωρα τα εχασα μεσα σε 20 λεπτα..

Στη πορεια τα εβαλα μεσα σε ενα αλλο ενυδρειο μικρο μιας και δεν ειχα αλλη επιλογη αλλα δεν αντεξε κανενα. :)

• 2 weeks later...

post-18134-1294781338_thumb.jpg

Ξεκινησαμε με τον κυριο γιατι οι κυριες ειναι κρυμενες για την ωρα..

Υ.Γ Να παρακαλεσω καποιον Mod να αλλαξει τον τιτλο.Ευχαριστω!

Γεια σε ολους και χρονια πολλα μετα απο τοοοσο καιρο και μετα απο μια μεγαλη ατυχια με αποτελεσμα την απωλεια ολων τον ψαριων μου :wootwoot: και στησιμο ξανα απο το μηδεν...

Εκανα λοιπον ξανα τη δοκιμη να βαλω βαλισνεριες (σπιραλ αυτη τη φορα) και αλλαξα τη λαμπα απο daylight σε plant και αναρωτιεμαι αν κανει αυτη και μονο για τα ψαρακια μιας και το ενυδρειο μου εχει μονο μια λαμπα..

Και να άφηνες τη daylight πάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλά και η ροζ είναι μια χαρά.

Παράδειγμα το ενυδρείο με τις φροντόζες το aquazone meeting υποστηρίζεται από μία και μόνο

sera plant http://www.sera.de/gr/produkte/aquarientec...t-color-t8.html που είναι ροζ 30w, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=464434

:wub:

Κυριε Σωκρατη αυτη η προσπαθεια με τις βαλισνεριες σε σειρα ειναι η τριτη και η μοναδικη που βλεπω καινουρια φιλαρακια και κανενα σαπισμενο φυλλο..επισης το ροζακι εχει αρχισει και μου αρεσει :wub:

Παρακαλω πολυ καποιος Mod να αλλαξει τον τιτλο σε Neolamprologus Multifasciatus 60 Λτ για να μημ ανοιχτει καινουριο θεμα.

Έγινε επεξεργασία - Nikolakias

Κυριε Σωκρατη αυτη η προσπαθεια με τις βαλισνεριες σε σειρα ειναι η τριτη και η μοναδικη που βλεπω καινουρια φιλαρακια και κανενα σαπισμενο φυλλο..επισης το ροζακι εχει αρχισει και μου αρεσει :wootwoot:

Παρακαλω πολυ καποιος Mod να αλλαξει τον τιτλο σε Neolamprologus Multifasciatus 60 Λτ για να μημ ανοιχτει καινουριο θεμα.

Ο τιτλος αλλαξε. :wub:

Δυστυχως συμβαινουν και τα στραβα.....Ομορφο το ενυδρειο σου παντως!Θα προσεθετα και αλλα κοχυλια.Καλη συνεχεια :rolleyes:

Ο τιτλος αλλαξε. :wub:

Δυστυχως συμβαινουν και τα στραβα.....Ομορφο το ενυδρειο σου παντως!Θα προσεθετα και αλλα κοχυλια.Καλη συνεχεια :rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ!!

Ναι θα προσθέσω αρκεί να βρω ξανά αυτά τα δυσευρετα εισαγωμενα σαλιγκάρια. :wootwoot:

φίλε μου στο Βασιλόπουλου στα κατεψυγμένα κοίταξες;

Έχω ψάξει σε τέσσερα καταστήματα ΑΒ και δεν έχω βρει σε κανένα.Μόνο στα καρφουρ βρήκα μια φορά και ποτέ ξανά..

Θα βρεις στα κατεψυγμένα, στα Carefour Βουλιαγμένης, Γλυφάδα. έχει πάντα.

Αν και ειμαι λιγο μακρια (Λουτσα) θα κανω τη δοκιμη να παω...τελευταια μου ελπιδα..

Αν και ειμαι λιγο μακρια (Λουτσα) θα κανω τη δοκιμη να παω...τελευταια μου ελπιδα..

κάνε την παλικαριά, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα βρεις. στη χειρότερη παρε τους και ένα τηλέφωνο πρώτα :wub:

Ωραία βρήκα!!ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία!!

Βέβαια είχε μικρό μέγεθος αλλα δεν πειράζει γιατί είναι σαν τους χοχλιους. :wub:

Για βαρα ενα τηλ και ρωτα μηπως εχει

4η Στάση Λεωφ. Βραυρώνος

Αρτέμιδα - Λούτσα, Αττική 19016

Ελλάδα

Phone: 22940 45582

Contact Person: Κωνσταντίνος Λαχανάς

μπορεις να ψαξεις και σε μαγαζια που πουλανε κρητικα προιοντα ( εχουν κατι σαλιγκαρους αλλο πραμα ) :wub:

Έκανα ένα μικρό ταξιδακι αναψυχης και βρήκα..έψαχνα τα συγκεκριμένα γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι πιο όμορφα απο τους χοχλιους :wub:

Έκανα ένα μικρό ταξιδακι αναψυχης και βρήκα..έψαχνα τα συγκεκριμένα γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι πιο όμορφα απο τους χοχλιους :wootwoot:

τα δικα μου ( η τελευταια φουρνια ) ηρθε απο Κορινθο :rolleyes:;)

Αντε μην αργεις φωτο να τα δουμε :wub:

Και ποσους μηνες κανανε να φτασουνε?? :wootwoot::rolleyes:;)

στο να φτασουν ηρθαν γρηγορα , στο να μαγειρευτουν αργησαν λιγακι :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...