aka68 28 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Ηθελα να καταπολεμήσω την άλγη με φυσικό τρόπο, ο υπάλληλος μου πρότεινε τον ξανθό βραζιλιάνο ! Δεν το περίμενα ότι κάνει τόσο καλό καθαρισμό, μόνο επάνω στην Ανούβιας τα φύλλα δεν έκανε καθαρισμό άλγης,γιατί άραγες! Στο προφίλ του, δεν λέει πόσο είναι σε εκατοστά, π.χ. κάθε μήνα. Τώρα που έχω και μωρά Γκάπυ, μήπως κνδυνεύουν από την μεγάλη του όρεξη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος ειδήμων στο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Αν κατάλαβα καλά, φοβάσαι οτι τα μωρά μπορεί να φαγωθούν από τον ancistrus? Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος οι ancistrus δεν αποτελούν κίνδυνο για άλλα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 29 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Ο Yellow Ancistrus είναι φιλήσυχος , δεν θα σου πειράξει τα μικρά ,φτάνει σε μήκος τα 12 cm. αρέσκεται σε περιβάλλον με μαλακό νερό, ξύλα (ρίζες) και πέτρες με αμμώδες βυθό. Ρίχνε του για φαί, ταμπλέτες βυθού ,αγγουράκι ,κολοκυθάκι, αρακά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 29 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Εχει κόκκινα ματια, ή καφέ/μαυρα; Αν είναι το πρώτο, είναι ancistrus cf. chirrosus albino, ενω το δευτερο είναι άλλο είδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Albino ancistrus, γιατί έχει ανοιχτόχρωμα μάτια προς το κόκινο, τώρα αυτό που έχω είναι κοντά 2 εκατοστά, πόσο είναι ηλικιακά, πόσο καιρό ζούνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά, πότε ζευγαρώνουν, έχω νομίζω θυληκό γιατί έχει μουστάκια γύρω από το στόμα (σύμφωνα με προφίλ). Σε ποιο μήνα είναι έτοιμα για αναπαραγωγή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Είναι μικρό ακόμα. 2-3 Μηνών μάλλον. Περιεργο που έχει απο τώρα μουστάκια. Συνηθως λίγο αργοτερα βγαίνουν. Μπορείς να διαβάσεις και εδώ για την αναπαραγωγή: http://www.planetcatfish.com/cotm/cotm.php...;article_id=112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 14 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 τα ancistrus sp3 L-144 albino απσρα ματια μαβρα ματια τα θυληκα δεν εχουν μουστακια πολυ σπανιο να δεις μουστακια σε αυτα τα ειδη πρεπει να ειναι γιαγιαδες.το μονο ειδος που εχω δει σε ancistrus θυληκο να μην εχει μουστακια ειναι το L-309. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος