thoba 28 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Θα ηθελα την αποψεις για τη φυτα να προτιμησω να βαλω σε ενα ενυδρειο που εχει 9 νεον ,3 σαλλιγκαρακια apple(αν θυμαμε καλα το οναμα).Ο βυθος εχει περιπου 2-3μμ και αποτελειτε με χαλικακι .Η λαμπα ειναι μικρη αλλα δεν ξερω ποσα βαττ ειναι ακριβος(θα προσπαθησω αργοτερα να ανεβασω μια φωτογραφια μηπως βοηθηση0.Το ανυδρειο ειναι 30λιτρα χωρις καπιο διακοσμιτικο που θα μπορουσαμε να δεσουμε το φυτο. Ευχαριστω εκ τον προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 28 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 ποσα watt ειναι η λαμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 28 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Απο οτι εχω ψαξει στο διαδυχτειο πρεπει να ειναι 8 βαττ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 28 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Αν όντως είναι 8 Watt πάμε μόνο για εύκολα φυτάκια κάποιο είδος anubias,cryptocorine. Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2010 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Στο πρώτο post γράφει 30 lt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 28 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη τι φυτα να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 28 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μηπως αντι για τα φυτα να σκεφτεις πρωτα να δωσεις τα νεονς και να βαλεις ενα μονομαχο στα 30λ? ειναι πολυ λιγα τα λιτρα για 9 νεονς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 28 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Είναι αλήθεια ότι τα 30 λίτρα για κοπαδόψαρο όπως τα neon δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Από και και πέρα είτε μονομάχο βάλεις είτε μείνεις όπως είσαι κάποια φυτάκια θα βάλεις. ανούμπια, φτέρη Ιάβας δένονται. elodea, bacoba φυτεύονται. Με το φωτισμό σου δεν ξέρω πώς θα καταφέρουν να το παλέψουν εκτός ίσως από μία ανούμπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #9 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Αυτα τα φυτα πηρα .Εχω παρατηρησει οτι ενα απο τα σαλλιγκαρια μου γυροφερνει πολλη το φυτο που ειναι στη φωτογραφια στη μεση να ανισηχω? Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2010 - thoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #10 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μηπως αντι για τα φυτα να σκεφτεις πρωτα να δωσεις τα νεονς και να βαλεις ενα μονομαχο στα 30λ? ειναι πολυ λιγα τα λιτρα για 9 νεονς Φιλε μηπως εχει καπως επιθετηκο στιλακι η ιδεα μου ειναι? Στη τελικη δεν με ξερεις και απο εχθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 29 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Δεν πιστεύω ο φίλος μας να σου κάνει επίθεση! Τι έχουμε να χωρίσουμε άλλωστε? εκτός από την αγάπη μας για τα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #12 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Δεν πιστεύω ο φίλος μας να σου κάνει επίθεση! Τι έχουμε να χωρίσουμε άλλωστε? εκτός από την αγάπη μας για τα ψάρια! Για αυτο το λογο γο ρωτω και εγω διοτι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2010 - thoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 29 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Για αυτο το λογο γο ρωτω και εγω διοτι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. Παρεξήγηση είναι, όλα οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 29 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μηπως εχει καπως επιθετηκο στιλακι η ιδεα μου ειναι? Στη τελικη δεν με ξερεις και απο εχθες. φιλε φυσικα και δεν σε ξερω απο εχθες ξερω ομως λαθη που εχω κανει και εγω στο προσφατα αφου ειχα κακη πληροφορηση απο ενυδρειακα μαγαζια και πετ σοπς ! προφανως και δεν εχω επιθετικο στυλακι καλη επιτυχια με το ενυδρειο σου οποια αποφαση και να παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #15 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 (edited) φιλε φυσικα και δεν σε ξερω απο εχθες ξερω ομως λαθη που εχω κανει και εγω στο προσφατα αφου ειχα κακη πληροφορηση απο ενυδρειακα μαγαζια και πετ σοπς ! προφανως και δεν εχω επιθετικο στυλακι καλη επιτυχια με το ενυδρειο σου οποια αποφαση και να παρεις Είναι αλήθεια ότι τα 30 λίτρα για κοπαδόψαρο όπως τα neon δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Από και και πέρα είτε μονομάχο βάλεις είτε μείνεις όπως είσαι κάποια φυτάκια θα βάλεις. ανούμπια, φτέρη Ιάβας δένονται. elodea, bacoba φυτεύονται. Με το φωτισμό σου δεν ξέρω πώς θα καταφέρουν να το παλέψουν εκτός ίσως από μία ανούμπια. Η ιδεα να βαλω καποιο φωτιστικο στο πλαει ειναι καλη η ειναι υπερβολη? Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2010 - thoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #16 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 7-8 ωρες φωωτισμος ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 29 Δεκεμβρίου 2010 #17 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 Θα μπορούσες να προσθέσεις κάποιο φωτισμό στο πλάι αν και αυτό θα αποπροσανατολίσει τα ψάρια σου χωρίς να προσθέσει ιδιαίτερα κάτι σημαντικό στη φωτεινότητα. Οκτώ ώρες είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max 29 Δεκεμβρίου 2010 #18 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 απο πλαι δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα ο φωτισμος...εξαλου και τα φυτα στη φυση αναπτυσονται με βαση το φως που πεφτει καθετα πανω τους..τωρα αν το ριχνεις απο διπλα δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα.. 8 ωρες φωτισμπυ πιστευω ειναι καλα .. δεν γνωριζω και γω παρα πολλα ειμαι ακομη στο διαβασμα και οχι στην εμπιρια... καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #19 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 (edited) ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2010 - thoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #20 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Μου φενετε οτι αρχηζει και κιτρινιζει το φυτο βλεπετε κατι εσεις(κοντα στης ριζες)?Και αν ναι τι να κανω? Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2010 - thoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Δεκεμβρίου 2010 #21 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Απλά κόβεις και αφαιρείς τα κίτρινα φύλλα. Περίμενε όμως λιγάκι δεν είναι φανερό ότι συμβαίνει αυτό. Επίσης αν μπορείς να βγάλεις κάπως πιο καθαρές φωτογραφίες θα ήταν πολύ καλύτερα για να μπορούμε να βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος