Δίας 27 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Εχω συνδεσει το tower του Pc στην τηλεοραση,μεσω καλωδιου HDMI. Γνωριζει κανεις να μου πει,πως μπορω να εχω και ηχο απο την τηλεοραση; Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 27 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 το hdmi βγαζει ηχο ετσι κι αλλιως. και το ps3 ενος φιλου μου που συνδεεται με hdmi βγαζει ηχο κανονικα. εφοσον ομως η καρτα γραφικων σου εχει hdmi θα πρεπει να συνδεσεις την καρτα ηχου σου με τη γραφικων ωστε η γραφικων να βγαζει και ηχο. διαβασε το βιβλιο της γραφικων να δεις πως συνδεεται και τι καλωδιο θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ίσως να πρέπει από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης να δηλώσεις τον τύπο ήχου... ψηφιακό πχ, όπως φυσικά και από τις ρυθμίσεις των windows Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 28 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 θες να εχεις ηχο της tv στα ηχεια του υπολογιστη η να βγαινει ο ηχος του pc στην tv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια αφηστε το βρηκα. Δεν το συνδεω στην τηλεοραση.Ειναι πολυ απλο Παντως σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 28 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Πληροφοριακα , η καρτα γραφικων σου ή καποιο προγραμμα του υπολογιστη ,οπως εμενα στο λαπτοπ -το κανω συνεχεια, εχει επιλογες για την αναλυση που υποστηριζει ...και μαλλον και για τον ηχο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 28 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Η κάρτα γραφικών, αποκλείεται να βγάζει ήχο. Μέσω HDMI βγάζει μόνο εικόνα. Στράτο, συνδέεις από το AUDIO OUT της κάρτας ήχου στο AUDIO IN της τηλεόρασης (λογικά με καλώδιο optical). Αν δε βρεις άκρη, χτύπα μου τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Η κάρτα γραφικών, αποκλείεται να βγάζει ήχο. Μέσω HDMI βγάζει μόνο εικόνα. Στράτο, συνδέεις από το AUDIO OUT της κάρτας ήχου στο AUDIO IN της τηλεόρασης (λογικά με καλώδιο optical). Αν δε βρεις άκρη, χτύπα μου τηλ. Κι ομως το hdmi βγαζει και ηχο. Απλα νομιζω πως πρεπει εσωτερικα να ενωθει η καρτα γραφικων με την καρτα ηχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 28 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 ή παρε ενα καλωδιακι καρφι - καρφι (το βισμα για τα ακουστικα) βαλε το ενα απο εκει που βγαινουν τα ηχεια σου και το αλλο απο εκει που μπαινει το μικροφωνο , πηγαινε στις ρυθμισεις ηχου να ενεργοποιησεις το μικροφωνο αν δεν εχει ενεργοποιηθει αυτοματα !!! Ετσι θα εχεις ενα λουπ του ηχου και θα το βγαζει το ΗΔΜΙ στην τηλεοραση ! ΑΛΛΑ !!! ολα αυτα αν δεν ειχες βρει την ΜΙΑ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜφανταστη λυση ...του να μην συνδεσεις το πιτσι με την τιβι ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 28 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Κι ομως το hdmi βγαζει και ηχο. Απλα νομιζω πως πρεπει εσωτερικα να ενωθει η καρτα γραφικων με την καρτα ηχου... Το HDMI βγάζει ήχο. Το HDMI της κάρτας γραφικών αποκλείεται να βγάζει ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Το HDMI βγάζει ήχο. Το HDMI της κάρτας γραφικών αποκλείεται να βγάζει ήχο. To ιδιο λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος