johns741 27 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Πριν κανενα χρονο ειχα παει 1 βολτα στον Υμηττο, στο δρομο απο Καρεα με κατευθυνση προς γλυφαδα, αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν Βυρωνας ή καισαριανη, και συναντησα στους προποδες του βουνου 1 τεχνητη λιμνη.Ειχε μέσα χρυσοψαρα και μου φανηκε και πολλα black mollies,Δεν νομιζω κουνουποψαρα ηταν αρκετα μεγαλα.Εχει παει κανεις ξερει καποιος τπτ? Σορυ οι φωο ειναι απο κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 ωραια πραγματα... εγω σκευτομαι να ριξω 3-4 κοι σε μια λιμνη ( στον τυρναβο ) ειναι πολυ μεγαλη με κινουμενο νερο απο πηγη.. αλλα ειναι πολυ μεγαλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 27 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι στον Υμμητο απο την μερια της Καισαριανης απο Εθ. Αντιστασεως απεναντι απο το καφε του δημου "Καλοπουλα". Μεχρι πριν κανενα διμηνο τα ψαρια υπηρχαν και ειναι εκει πολλα χρονια απ οσο θυμαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns741 27 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο εχεις δικιο ειχε και 1 καφετερια απεναντι.Εκτος απο τα χρυσοψαρα τα αλλα τι ειναι black mollies , τα εχεις παρατηρησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 27 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο εχεις δικιο ειχε και 1 καφετερια απεναντι.Εκτος απο τα χρυσοψαρα τα αλλα τι ειναι black mollies , τα εχεις παρατηρησει? Οχι δεν τα εχω παρατηρησει, αυριο μπορει να παω μια βολτα γιατι ειμαι κοντα και ανεβαινω συχνα οποτε θα δω και θα προσπαθησω να καταλαβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος