thanasissin 27 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο φαγητό πρέπει να δίνω στα guppies μου. Είναι 5 ψαράκια και τροφή έχω της sera τη basic σε flakes. Σε τι συχνότητα και σε τι ποσότητα. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 27 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο φαγητό πρέπει να δίνω στα guppies μου. Είναι 5 ψαράκια και τροφή έχω της sera τη basic σε flakes. Σε τι συχνότητα και σε τι ποσότητα. Ευχαριστώ πολύ Καλημερα και χρονια πολλα φιλε μου... εγω στα δικα μου guppy ριχνω τοσο ωστε να την τρωνε μεσα σε 1-2 λεπτα... αλλα ειναι καλο να εχεις ποικιλια σε τροφες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 27 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα και χρονια πολλα φιλαρακι... Αυτο που κανω εγω στα Guppy μου ειναι το εξης: Εχω παρει 1 τροφη για Guppy και μετα παιζω με αλλη μια ειτε να ειναι πλουσια σε πρωτεινη ειτε να ειναι καλη για χορτοφαγα ψαρια(οπως ειναι τα Guppy) Καλο θα ειναι να μην ριχνεις την τροφη ολη μαζι αλλα σιγα σιγα ωστε να καταναλωνεται γρηγορα,Αν το καταφερεις αυτο δεν θα εχεις προβλημα ποτε με την αμμωνια... εχω τα ταιζω 3 φορες ελπιζω να βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 27 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ, βοηθήσατε αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 27 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 ειτε να ειναι καλη για χορτοφαγα ψαρια(οπως ειναι τα Guppy) Τα guppies δεν θεωρούνται χορτοφάγα, θα έλεγα ότι διατροφή σε ποικιλία (basic, bloodworms, σπιρουλίνα, υψηλής πρωτεϊνης) είναι ό,τι καλύτερο. Και αποξηραμένη και φρέσκια (κατεψυγμένη). Πάντα όσο μπορούν να φάνε σε 2-3 λεπτά για 2-3 φορές την ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 27 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά. Εγώ τα δείνω της CROWN guppy micro deluxe (rich in proteins). Το θέμα είναι, ότι έχει μέσα μικρά μπιλάκια καφέ χρώμα και με το νερό φουσκώνει μέσα, εγώ τα κάνω σκόνη όπως λένε οι περισσότεροι, πιο είναι το σωστό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpapas152 3 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Χρόνια πολλά φίλε μου, Εγώ θα σου πρότεινα να δίνεισ 2-3 φιλαράκια ανα γκάππυ. (Αυτή είναι δικιά μου γνώμη). Αν κάνω λάθος συγνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα να δίνεις 2-3 φυλλαράκια ανά γκάππυ(αυτή είναι η δική μου γνώμη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 3 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 3 Ιανουαρίου 2011 το σωστο ειναι να τα δινεις οσο μπορουν να φανε μεσα σε 2-3 λεπτα.....γιατι η ηπολη τροφη θα πεση κατω και θα εχεις προβλημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος