gogos2888 26 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Μετά από 6 χρόνια ενυδρείο με γλυκό νερό αποφάσισα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να φτιάξω επιτέλους ένα θαλασσινό και συγκεκριμένα έναν πανέμορφο ύφαλο με ψάρια και κοράλλια. Το θέμα είναι ότι είμαι τελείως άσχετος. Έχω ένα ενυδρείο 240 λίτρων έχει καπάκι με 2 υποδοχές για λάμπες ένα φίλτρο εξωτερικό Tetratec EX 1200 και έναν θερμοστάτη. Τι άλλο θα χρειαστώ? Θα ήθελα να μην φύγω πολύ οικονομικά μιας και αυτόν τον καιρό είμαι λίγο περίεργα ….σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 27 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Χρόνια πολλά και σε εσένα. Αφού δεν μπορείς να διαθέσεις αρκετά χρήματα αλλά και όπως είναι λογικό θες και να πετύχεις ένα ωραίο ενυδρείο,το διάβασμα είναι μονόδρομος(όχι πως αλλίως δεν είναι ) Καταρχάς μπορείς να ξεκινήσεις από αυτό το άρθρο έτσι ώστε να καταλάβεις πως λειτουργεί το θαλασσινό, αλλά και τι θα χρειασθείς από εξοπλισμό. Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2010 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos2888 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά και σε εσένα. Αφού δεν μπορείς να διαθέσεις αρκετά χρήματα αλλά και όπως είναι λογικό θες και να πετύχεις ένα ωραίο ενυδρείο,το διάβασμα είναι μονόδρομος(όχι πως αλλίως δεν είναι ) Καταρχάς μπορείς να ξεκινήσεις από αυτό το άρθρο έτσι ώστε να καταλάβεις πως λειτουργεί το θαλασσινό, αλλά και τι θα χρειασθείς από εξοπλισμό. σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος