Jump to content

Μπαρτσελονα ή Ρεαλ Μαδριτης - C.ronaldo ή Messi

Recommended Posts

Ποια θεωρειται ως βασιλισσα Ισπανιας την Ρεαλ ή τη Μπαρτσα ? αυτη τη σεζον!

C.Ronaldo ή Messi ? ποιον προτηματε ?

Aς αρχισουμε ακομη μια ποδοσφαιρικη κουβεντα... :P

Barca para siempre!!! :P

real.... :P

+1...εδω και χοοονια η ποδοσφαιροκη ιστορια εχει αποδηξει ποια ειναι η βασιλισσα...κατι ηξερε ο βασιλιας Αλφονσο ο 13ος που το 1920 της απεδωσε το στεμμα στο σημα της,και την λεξη REAL (στα ισπανικα το royal) στο ονομα του συλλογου

barca ...εννοειτε...οσο για το απο πανω σχολιο μην ανατρεχεις σε βασιλιαδες γιατι ετσι η μεν Ρεαλ ειχε παντωτε την στηριξη τττης κυβερνησεις και οικονομικη εννω η barca μονο τα τσικο της!!! για μενα η Ρεαλ ειναι η αποτυχια της πρωτης δεκαετιας του 21 αιωνα!!! π

barca ...εννοειτε...οσο για το απο πανω σχολιο μην ανατρεχεις σε βασιλιαδες γιατι ετσι η μεν Ρεαλ ειχε παντωτε την στηριξη τττης κυβερνησεις και οικονομικη εννω η barca μονο τα τσικο της!!! για μενα η Ρεαλ ειναι η αποτυχια της πρωτης δεκαετιας του 21 αιωνα!!! π

καλα ενταξι,ας μην επεκταθω και χαλασω το θεμα,γιατι πολλες φορες εχω κριθει εδω μεσα για τις δυο μεγαλες μου ποδοσφαιρικες αγαπες.....

ξερετε γιατι η real ειναι η καλυτερη ομαδα στο πλανητη ?

παντα η ρεαλ ηταν η ομαδα των αστων, της πλουτοκρατιας, της χουντας του φράνκο, και παντα ειχε την στήριξη του κατεστημένου.ενω η μπαρτσα ηταν η ομαδα των κυνηγημένων εργατικων στρωματων.

γιαυτο viva barca.

Για C.Ronaldo ή Messi ? τι εχεται να πειτε ? :P

Για C.Ronaldo ή Messi ? τι εχεται να πειτε ? :P

Σε τι να συγκριθούν?Στην ποδοσφαιρική τους αξία?Στον χαρακτήρα?Στις εξωαγωνιστικές τους κινήσεις? Νομίζω ότι όποιος πει το ροναλτο καλύτερο του μεσι σίγουρα είναι οπαδός της ρεαλ και όχι του ποδοσφαίρου. :rasp:

Εχεις καποιο δικιο ομως, μπορει να συμβαινουν ολα αυτα που λες αλλα ο ronaldo το διασκεδαζει περισσοτερο....σε ολους τους τομεις :rasp: αλλα και το style του ειναι αποιαστο... :P

Kαι να συμπληρωσω πως δεν ειμαι ουτε Real ουτε Barca απλα μου αρεσει το ποδοσφαιρο...υγειης φιλαθλος. :P

Εχεις καποιο δικιο ομως, μπορει να συμβαινουν ολα αυτα που λες αλλα ο ronaldo το διασκεδαζει περισσοτερο....σε ολους τους τομεις :D αλλα και το style του ειναι αποιαστο... :P

Το διασκεδάζει περισσότερο?Εγώ τα πράματα τα βλέπω ως εξής:

O ένας διασκεδάζει παίζοντας ποδόσφαιρο ,και ο άλλος προσπαθεί να γίνει καλύτερος από τον μεσι. :rasp:

Βασικά υπάρχουν αρκετά καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τον ρονάλτο(εκτός του μεσι).

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ο ronaldo μπορει να ειναι κολοπαιδο αλλα ειναι απο τους τελευταιους παικτες-αλανας.....

Real γιατί... έτσι!!!

Ο Messi δεν παίζεται! Είναι από άλλο πλανήτη. Ο Ronaldo είναι παιχταράς, αλλά με την ύπαρξη του Messi γίνεται απλά παιχταράς. Αλλά θεωρώ καλύτερο το γούστο του στις γυναίκες :P

Αν ειχες-ειχα-ειχαμε τα λεφτα του και μας το γουστο θα ηταν καλυτερο σε γυναικες ( να σβηστει σε 10'' γιατι θα πεσει παντοφλα!!! )

(τωρα που εχω πισι μπρος μου)

Οσο αφορα της Ομαδες. Πρωτον συνφωνω με τον JIMHS!

Αγωνιστικα:

το τελευταιο δυσκολο ματς τα εδειξε ολα !

Οικονομικα:

Οταν η Ρεαλ αγοραζε beckam, owen , ronaldo , van nisteroy , ...., (και χαλαγε διδυμο Ραουλ- Μοριεντες ) η Βarcelona ειχε σπονσαρα την UNICEF !!!

Επισης πειτε μου 1 απο τα τσικο της Ρεαλ που να παιζει στην Ρεαλ τωρα ;;;

Ενω στην Μπαρτσα η μιση ομαδα ειναι απο τα τσικο μη πω ολη !

Οσο για τους Ροναλντο - Μεσσι !!!

Καταρχας ειναι ανθρωποι , απλα ο ενας κοιταει την μπαλα και σηκωνει κεφαλι να ψαξει τον συμπαιχτη του και ο αλλος κοιταει την μπαλα , των φωτογραφο , τον αμυντικο και δεινει πασα στον συμπαικτη και ...γκολ (Μεσσι )

και οπως φανηκε και στο ΕΥΡΟ2004 ο Ροναλντο χωρις την Ρεαλ ειναι απλα ενας απο τους 11 !!!

Έγινε επεξεργασία - rOUSSAkS

Αν ειχες-ειχα-ειχαμε τα λεφτα του και μας το γουστο θα ηταν καλυτερο σε γυναικες ( να σβηστει σε 10'' γιατι θα πεσει παντοφλα!!! )

(τωρα που εχω πισι μπρος μου)

Οσο αφορα της Ομαδες. Πρωτον συνφωνω με τον JIMHS!

Αγωνιστικα:

το τελευταιο δυσκολο ματς τα εδειξε ολα !

Οικονομικα:

Οταν η Ρεαλ αγοραζε beckam, owen , ronaldo , van nisteroy , ...., (και χαλαγε διδυμο Ραουλ- Μοριεντες ) η Βarcelona ειχε σπονσαρα την UNICEF !!!

Επισης πειτε μου 1 απο τα τσικο της Ρεαλ που να παιζει στην Ρεαλ τωρα ;;;

Ενω στην Μπαρτσα η μιση ομαδα ειναι απο τα τσικο μη πω ολη !

Οσο για τους Ροναλντο - Μεσσι !!!

Καταρχας ειναι ανθρωποι , απλα ο ενας κοιταει την μπαλα και σηκωνει κεφαλι να ψαξει τον συμπαιχτη του και ο αλλος κοιταει την μπαλα , των φωτογραφο , τον αμυντικο και δεινει πασα στον συμπαικτη και ...γκολ (Μεσσι )

και οπως φανηκε και στο ΕΥΡΟ2004 ο Ροναλντο χωρις την Ρεαλ ειναι απλα ενας απο τους 11 !!!

Ηταν μικρος τοτε... :P

Έγινε επεξεργασία - hms

Panatinaikos f.c.? ...Πετρογκολ σας λεει τπτ? :rasp: ..ου προβοκατορες ..ντροπη σας να μην αναγνωριζετε την μπαλα που παιζουμε ...σιγουρα υπαρχουν ψυγματα Ισπανικης τεχνοτροπιας!! ..φου σας!! :rasp: :rasp: ..ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ λεμεε και δεν ειμαστε καλα με η χωρις δοικιση!! ...και κατι τελευταιο Τζιγκερ πουλααα! :P:rasp::D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...