Jump to content

Εξωτερικός θερμοστάτης

dsidir

Recommended Posts

Παρακαλώ τη γνώμη σας για εξωτερικό θερμοστάτη, δεδομένου ότι με τον 200w που έχω δεν μπορώ να πιάσω θερμοκρασία πάνω από 25 C. Σκέφτομαι λοιπόν να προσθέσω και έναν εξωτερικό.

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=709

Αυτόν που έχεις τώρα σε πόσα λίτρα ενυδρείο δουλεύει;

thanks. Μάλλον λοιπόν είναι καλή επιλογή.

πολύ καλή επιλογή αλλά τσέκαρε τον θερμοστάτη του γιατί κάτι δεν πάει καλά... έχεις 1 w/l θα έπρεπε με θερμοκρασία δωματίου 18 να μπορείς να πιάσεις 30 :P

Ενοείς με τον δικό μου ? Τον έχω ρυθμιζμένο στο 26 , αλλά δεν φαίνεται να το πιάνει. Λογικά στο χώρο υπάρχει θερμοκρασία 18 πολύ χαλαρά.

Έγινε επεξεργασία - dsidir

Ενοείς με τον δικό μου ? Τον έχω ρυθμιζμένο στο 26 , αλλά δεν φαίνεται να το πιάνει. Λογικά στο χώρο υπάρχει θερμοκρασία 18 πολύ χαλαρά.

Ναι ο δικός σου. Είναι λογικό να χάνει ο θερμοστάτης ένα βαθμό. Εάν τον έχεις στο 26 και σου πιάνει 25 δοκίμασε να τον βάλεις στο 27 και λογικά θα πάει στο 26 που θες. Εάν δεν πάει είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης σου εάν πάει θέλει απλά καλιμπράρισμα :P 1βατ ανά λίτρο που έχεις είναι υπεραρκετό για το ενυδρείο σου δε χρειάζεται να το ενισχύσεις με άλλο θερμοστάτη. Βέβαια εάν δεν θες να τον βλέπεις πέτα εντελώς τον παλιό και βάλε τον hydor :rasp:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...