vasilios 26 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 παρασιτα στο ενυδρειο μου πως φευγουν??ενας κλουν κανει δουλεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά Όταν λές παράσιτα τί εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mermaid 26 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Όταν λες παράσιτα, εννοείς σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες; Από όσο ξέρω οι κλόουν μπαίνουν σε ομάδες, σε ενυδρεία 400λτ τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 ναι σαλιγγαρια ειχα βαλει ενα και τωρα εχω εκατονταδες μεσα σε ενα χρονο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasselimis 26 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να προσεχείς πόσο ταΐζεις για να περιορίσεις τον πληθυσμό τους. Επίσης μπορείς να πάρεις μερικά antone helena που τρέφονται με σαλιγκάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 δεν βρισκω καμια πληροφορια γιαυτα τα ψαρια καμια βοηθια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 26 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Tα anentome helena είναι σαρκοφάγα σαλιγκάρια. Τρεφονται με τα σαλιγκάρια που υπάρχουν στο ενυδρείο μας και έτσι είναι ένας πολύ σωστός και φυσικός τρόπος να μειώσεις τον αριθμό των λαθροεπιβατών σαλιγκαριών που έχεις. Δεν είναι και πολύ συνηθισμένα στα μαγαζιά αλλά υπάρχουν αρκετοί συμφορουμίστες που τα αναπαράγουν με επιτυχία και βγάζουν αγγελίες εδώ στο φόρουμ κατά καιρούς. Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2010 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Αν χρησιμοποιήσεις τη Μηχανή Αναζήτησης του Forum βρίσκεις τα πάντα. Τα Anentome helena είναι σαλιγκάρια που τρέφονται με άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #9 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 δε μεβγαζε τιποτα γιατι ηταν λαθος ορθογραφιμενο (χωρις παρεξηγηση).ευχαριστω θα ψαξω.καλες γιορτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε 1-2 πιατάκια μικρά (του καφέ) πάρε και 2 γαρίδες κατεψυγμένες ξεπάγωσέ τες και βάλτες κάτω απο τα πιατάκια στον βυθό του ενυδρείου κάντο βράδι και σήκω το πρωί να δείς τι θα γίνεται απο κάτω εγώ έτσι τα κρατούσα σε χαμηλό αριθμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #11 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 τρελη πατεντα αντι για γαριδες μπορω να βαλω τιποτα αλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Είχα ακούσει και για κρέας αλλά καλύτερα ψάξτο γιατί δέν είμαι σίγουρος άν πρέπει να μπει ωμό ή ελαφρός βρασμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #13 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 οκ εγινε ευχαριστω ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 27 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Anentome helena ειχε το QUICO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος