giorginakos 24 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 παιδια ο υπολογιστης μου μου εμφανιζει ανα πασα ωρα και στιγμη μια μπλε οθονη με αποτελεσμα να μου μετραει μεχρι το εκατο και να μου κανει επανεκκινηση καθε φορα που το κανει.... παραθετω και ενα λινκ για να καταλαβετε περιπου τι εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 για ριξε μια ματια σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 24 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Το λειτουργικό σου είναι γνήσιο; Όταν κάνει επανεκίνηση μετά δουλεύει κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Διαβασε και αυτο το τοπικ για να μην κατσω να τα γραφω ολα http://www.thelab.gr/windows-platform/blue...ista-67445.html και αυτο http://www.thelab.gr/eidiseis/odigos-epivi...eens-64071.html Υ.Γ : βρε καλα κανω και ειμαι ακομα της παλιας σχολης .... windows server 2003 και τα μυαλα στα καγκελα Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2010 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 το βιντεακι δεν με βοηθησε γιατι εχω vista και αυτο στο βιντεο ειναι xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Το λειτουργικό σου είναι γνήσιο; Όταν κάνει επανεκίνηση μετά δουλεύει κανονικά; ποιο γνησιο δεν υπαρχει.οταν μου κανει επανεκκινηση μετα δουλευει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 24 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις παρατηρήσει να έχει αλλαξει ο ήχος του σκληρού δίσκου προς το δυνατότερο η να χτυπάει γενικότερα; Είναι desktop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 δεν εχει αλλαξει τιποτα.ναι desktop ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος