MIHALHS 4 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 4 Ιανουαρίου 2011 Αν και λίγο αργοπορημένα λόγω διακοπών, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου για το υποδηγματικά στημένο aquasqape και τις όμορφες και ευχάριστες εικόνες. Επί τη ευκαιρία, εύχομαι κε Σωκράτη Καλή Χρονιά και πάντα κοντά μας με τέτοια ευχάριστα νέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια και από δώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2011 #28 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Μπραβο ρε φιλε........τα βλεπω και τα χαιρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 7 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να είχα καμιά εκατοστή λίτρα ακόμη να σου έπαιρνα καμιά γέννα ! Είναι καταπληκτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Μαρτίου 2012 Author #30 Share 6 Μαρτίου 2012 (edited) Ενα μικρό βίντεο με κακή ποιότητα απο κινητό.Μετά από χρόνια είδα την μητέρα μαζί μετα μικρά της ,θα προσπαθησω αύριο αν δεν τα έχει αποδεσμεύσει εντελώς να κάνω κάτι καλύτερο.γενικά τα ψάρια αυτά δεν παρουσιάζουν δυσκολίες στις γέννες τους. http://s497.photobuc...nt=MOV00030.mp4 Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Μαρτίου 2012 #31 Share 6 Μαρτίου 2012 Ευχάριστα νέα κ. Σωκράτη, να τα χαίρεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 6 Μαρτίου 2012 #32 Share 6 Μαρτίου 2012 Καλώς τα δέχτηκες Σωκράτη! (θέλεις βοήθεια κι εσύ με το βίντεο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Μαρτίου 2012 Author #33 Share 6 Μαρτίου 2012 Ηδη εχουν γίνει αρκετές γέννες μέχρι τώρα απλά πρώτη φορά μου έτυχε να δω την μάνα να ξεμπουκώνει τα μωρά και κάποιες στιγμές να επιστρέφουν πίσω στο στόμα της μητέρας.Απλά δεν πρόλαβα να συλλάβω την σκηνή ελπίζω να μην τα αποδεσμεύσει ακόμα μήπως αύριο με καλύτερο μηχάνημα κάνω κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Μαρτίου 2012 #34 Share 6 Μαρτίου 2012 Δεν φοβάσαι υβριδισμούς μεταξύ τους γιατί απ'ότι βλέπω έχεις 2 είδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Μαρτίου 2012 Author #35 Share 6 Μαρτίου 2012 Δεν φοβάσαι υβριδισμούς μεταξύ τους γιατί απ'ότι βλέπω έχεις 2 είδη! Να ομολογήσω οτι δεν προβληματίζομαι και πολύ για πιθανούς υβριδισμούς.Η μεγαλύτερη ομάδα είναι τα moliro τα sp.Bemba είναι λιγότερα.Δεν ξέρω τον αριθμό του πληθυσμού πια ,μπορεί να είναι και 50.Ξεκίνησα με 20 ενήλικα και 4 μικρά τώρα μάλλον θα διπλασιάστηκε ο πληθυσμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Μαρτίου 2012 #36 Share 6 Μαρτίου 2012 απο οτι ξερω μονο τα duboisi δεν υβριδιζει με κανενα αλλο ειδος ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2012 #37 Share 6 Μαρτίου 2012 Μπραβο Σωκρατη. Καθε φορα που βλεπω τα συγκεκριμενα ζωντανα,και η δικη μου χαρα ειναι μεγαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Απριλίου 2012 #38 Share 16 Απριλίου 2012 Πως πάνε τα μικρά? Έχουμε κανενα νέο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Απριλίου 2012 Author #39 Share 16 Απριλίου 2012 (edited) Τα μικρά μεγαλώνουν και η φύση συνεχίζει να κάνει το έργο της ,πιθανόν να έχουμε φτάσει και τα 50 ψάρια δεν μετριούνται πάντως όλα πάνε καλά ,κάποια στιγμή θα μπουν φωτογραφίες ή βίντεο Έγινε επεξεργασία 16 Απριλίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Απριλίου 2012 Author #40 Share 16 Απριλίου 2012 Συμπληρωματικά να πω οτι η μάνα που φαίνεται στο πιο πάνω βίντεο ξεμπουξωθηκε προ ημερών ,από τα μικρά που μέτρησα τότε 8 βλέπω προς το παρόν μόνο 3 ,κάποια προφανώς δεν τα κατάφεραν ,συνήθως έτσι γίνεται.Εγώ δεν ενοχλώ καθόλου τις μάνες και δεν προσπαθω να τις βγάλω σε άλλο ενυδρείο μέχρι να γεννήσουν ,αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.Εξάλλου είναι ενα βιοτοπικό ενυδρείο με το aquascape που του αναλογεί.Αν είχα ασχολία την παραγωγή θα έστηνα πολύ διαφορετκά το aquascape ώστε να έχω εύκολη πρόσβαση αλλά τότε κατά την γνώμη μου δεν θα είχα βιοτοπικό απλά θα είχα σχέση μόνο με το breeding Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 28 Απριλίου 2012 #41 Share 28 Απριλίου 2012 Συμπληρωματικά να πω οτι η μάνα που φαίνεται στο πιο πάνω βίντεο ξεμπουξωθηκε προ ημερών ,από τα μικρά που μέτρησα τότε 8 βλέπω προς το παρόν μόνο 3 ,κάποια προφανώς δεν τα κατάφεραν ,συνήθως έτσι γίνεται.Εγώ δεν ενοχλώ καθόλου τις μάνες και δεν προσπαθω να τις βγάλω σε άλλο ενυδρείο μέχρι να γεννήσουν ,αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.Εξάλλου είναι ενα βιοτοπικό ενυδρείο με το aquascape που του αναλογεί.Αν είχα ασχολία την παραγωγή θα έστηνα πολύ διαφορετκά το aquascape ώστε να έχω εύκολη πρόσβαση αλλά τότε κατά την γνώμη μου δεν θα είχα βιοτοπικό απλά θα είχα σχέση μόνο με το breeding Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Το καλυτερο ειναι να αφηνουμε την φυση να κανει την δουλεια της! Γι αυτο και ασχολουμαστε με τους βιοτοπους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 5 Ιουνίου 2012 #42 Share 5 Ιουνίου 2012 ομορφιές....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Αυγούστου 2012 Author #43 Share 28 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα,μετά απο αρκετό καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Αυγούστου 2012 #44 Share 28 Αυγούστου 2012 Τα σέβη μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali 28 Αυγούστου 2012 #45 Share 28 Αυγούστου 2012 Μπράβο Σωκράτη πολύ ωριαίο το κοπάδι …. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 28 Αυγούστου 2012 #46 Share 28 Αυγούστου 2012 Εξαιρετικά Κ.Σωκράτη να τα χαίρεστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Αυγούστου 2012 #47 Share 28 Αυγούστου 2012 πανεμορφα ψαρια Κ.Σωκρατη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Αυγούστου 2012 #48 Share 28 Αυγούστου 2012 Μπραβο ρε φιλε.Μια χαρα τα ζωντανα Ο αριθμος εχει αυξηθει πολυ ομως.Μηπως να καναμε τιποτα τελικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 28 Αυγούστου 2012 #49 Share 28 Αυγούστου 2012 Τα σέβη μου επίσης αγαπητέ! Πανέμορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 28 Αυγούστου 2012 #50 Share 28 Αυγούστου 2012 πολυ ομορφα να τα χαιρεστε Κ.Σωκράτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος