prodromos100 24 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλήν εσπέραν άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας Χριστού την θεία γέννηση να πω στ΄ αρχοντικό σας Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ τη πόλη οι ουρανοί αγάλλονται χαίρει η φύσις όλη Εν τω σπηλαίω τίκτεται εν φάτνη των αλόγων ο βασιλεύς των ουρανών και ποιητής των όλων Σ' αυτό το forum που 'ρθαμε ψάρι ψάρι να μην ψωφήσει και ο νοικοκύρης του ενυδρείου χιλιά χιλιά χρονιά να ζήσει... και του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 24 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 χρονια πολλα σε σενα και σε ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 24 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Xρόνια πολλά και του χρόνου υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε,δεν έχω άλλα. Καλές γιορτές και χρόνια πολλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε,δεν έχω άλλα. Καλές γιορτές και χρόνια πολλά!!! αυτο ειναι πλαστο !!!! κωτσο σε ποιασανε Φωτη !!!! Λειπει το serial number Χρονια πολλα σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 24 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Ελπίζω να μήν σου χαλάσω το θέμα...αλλά ρε παιδιά μέχρι και τώρα δέν έχουν έρθει παιδάκια να τα πούνε τί γίνεται; τελικά χάνονται όλα σιγά σιγά ; ήθη, έθιμα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Ελπίζω να μήν σου χαλάσω το θέμα...αλλά ρε παιδιά μέχρι και τώρα δέν έχουν έρθει παιδάκια να τα πούνε τί γίνεται; τελικά χάνονται όλα σιγά σιγά ; ήθη, έθιμα...... αν ριξεις χρημα καλο ερχομαι εγω με 5-6 φιλους μου !!!! αλλα το εχουμε σε σαν εθιμο στον τελευταιο που λεμε τα καλαντα να μας κανει και το τραπεζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 24 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Χρήμα καλό δέν παίζει..... όμως κρασάκι μεζεδάκια κτλ κτλ ευχαρίστως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Χρήμα καλό δέν παίζει..... όμως κρασάκι μεζεδάκια κτλ κτλ ευχαρίστως δωσε μου το κινητο σου να σε παρω να στα πω τηλεφωνικα .... καμπανακια και ιστοριες τα εχω ολα μην με βγαζεις απο το σπιτι μεσημεριατικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Σιγά μην έδινα γνήσιο... Τα έχω για τα κάλαντα αυτά,τα παιδάκια δεν ξέρουν... Όποιος πληρώνει καλά φέρνω και μπουζούκι! Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2010 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 24 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Και του Χρόνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 24 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 24 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Xρόνια πολλά και καλά να έχετε παιδιά. Καλά Χτριστούγεννα σε ότι και εαν κάνετε, και όπου και εαν βρεθείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Kαλα Χριστουγεννα σε ολα τα μελη του Aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #15 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε,δεν έχω άλλα. Καλές γιορτές και χρόνια πολλά!!! Σε ευχαριστω Φωτη αλλα θα προτιμουσα κανενα φυτο,ψαρακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως θέλεις κανένα μελομακάρονο;;;; ΥΓ Αύριο-μεθάυριο κλαδεύω, οπότε αν μας πεις τα κάλαντα της Πρωτοχρονιας, κάτι θα γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Δεκεμβρίου 2010 #17 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως θέλεις κανένα μελομακάρονο;;;; ΥΓ Αύριο-μεθάυριο κλαδεύω, οπότε αν μας πεις τα κάλαντα της Πρωτοχρονιας, κάτι θα γίνει Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα οτι θα κλάδευες μελομακάρονα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #18 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχαχα φιλαρακι Καλαμαριωτη οταν κλαδεψεις πες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2010 #19 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Και του Χρόνου Αααα ρε φιλαρακι..........τι μας θυμισες τωρα..............παλιες καλες εποχες,που ειχαμε λεφτα στην τσεπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 25 Δεκεμβρίου 2010 #20 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος