irongud 11 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 11 Ιανουαρίου 2011 α οκ σορυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 12 Ιανουαρίου 2011 #27 Share 12 Ιανουαρίου 2011 (edited) αντε βρε να σου ζισουνε παντος στο μελονο αν θες να τα ανπαραγης να τα βαλης μονα τους δυο κοριτσα και ενα αγορη.ενα γνοστος μου τα αναπαραγη σε 40 λυτρα νερο σε ενα 60 λυταρα μπορης να εχεις ολοκλιρη οικογενια.παντος σουπερ τα LDA-08 Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2011 - djtonyel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Ιανουαρίου 2011 Author #28 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή είναι σίγουρα claro? Μηπως ξέρεις αυτό που ρώτησα για το νερό, αν θέλουν καθαρό νερό ή καφέ νερό; Για κοριτσια και αγόρια δεν ξέρω ακόμα! Πότε αρχίζουν να φαίνονται; Στους 3-4 μήνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 12 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 12 Ιανουαρίου 2011 ναι κατα 99% της εκατο .ο φιλος μου τα ειχαι μαζη με L-174 που ειναι το μικροτερο ειδος hypancistrus. τα ειχαι σε 80 λυτρα και μετα τα μετακινισε σε 40 φυτεμενο .παντος ολα το ειδη ancistrus αταν ειναι νεαρα περνη λιγο καιρο να εκληματηστουν .αν βλεπης να τρονε κανονικα μην φοβασε. με της σινθηκες του νερου μην τρελενεσαι αυτα δεν ειναι wild cut.παντος σε ολα τα πλεκο κρατα καθαρο νερο να μην ειναι καφε ΡΗ 7,2 με 6,9 αυτο για το καφε νερο ισχη μονο για wild cut ολα τα πλεκο αν βλεπης το νερο σουπα δεν ειναι και καλο,αν δεις τα ενυδρεια μου ολα ειναι κρυσταλο.τα common δεν εχουν προβλημα αναπνεουν οξυγονο.παντος εγω θα σε σιμβουλεβα να αγοραζες αλα 2 με 3 γιατη το σινγγεκριμενο ειδος δεν θα παιζη και πολυ στην αγορα,και σε αυτους που αρεσουν τα πλεκο μην φοβαστε το σινγεκριμενο ειδος ειναι απο τα πιο περιζιτητα ancistrus.τα Ancistrus dolichopterus εκαναν αυγα ταλικα ηταν πολυ ευκολο να τα αναπαραγο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Ιανουαρίου 2011 Author #30 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Εχω 4. Να τα κάνω 7 εννοείς; Για το φαγητό τα βλέπω όλη την ωρα απο εδώ και απο εκεί,πανω στα τζαμια κτλπ. Εριξε λίγο κολοκύθι χθες τα 2 τα βρήκαν, τα αλλα 2 όχι. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα πάντως, γιατί δεν βλέπω αδειες κοιλιες. Σου έκαναν κιολας αυγά!!! Τι μεγεθος τα πήρες; Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 12 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 12 Ιανουαρίου 2011 πριν 20 ημερες το γκρουπ ειταν 5 ψαρια τρεις αρσενικοι και δυο θηληκιες πουλισα τον ενα αρσενικο για να τα κανω δυο και δυο . τα πιρα 12 εκατοστα. τεσερα ειναι σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 12 Ιανουαρίου 2011 #32 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Πολυ ομορφοι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Ιανουαρίου 2011 Author #33 Share 12 Ιανουαρίου 2011 (edited) Παντως 90% το ενα είναι θηλυκο γιατί έχει ποιο ανοιχτά χρώματα απο τα άλλα. Να σε ρωτήσω. Κατι σαν αγκαθάκια που βλέπω στα "μαγουλα" τι είναι; Είναι πολύ μικρά για να βγάλω φωτογραφία. Μήπως είναι δείγμα του φύλλου του ψαριού; Πολυ ομορφοι !!! Ευχαριστώ πολλόι, αλλα ελπίζω να μην είναι όλοι όμορφοι! Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2011 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 13 Ιανουαρίου 2011 #34 Share 13 Ιανουαρίου 2011 (edited) http://translate.google.com/translate?js=y...sl=de&tl=en δες και εδω .τα θηλικα εχουν μικρα μουστακια και και λιγα οι αρσενικοι εχουν περιμετρικα και μεγαλιτερα τα πλαινα που λες ειναι ενας απο τους αμιντικους μιχανισμους που εχει παντος για το μεγεθος ειναι λαθος στα ενυδρεια μενουν μικροτερα .του φιλου μου ειναι εξι εκατοστα μετα απο τεσσερα χρονια. Έγινε επεξεργασία 13 Ιανουαρίου 2011 - djtonyel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 13 Ιανουαρίου 2011 Author #35 Share 13 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ε εντάξει δεν έχει μεγάλη διάφορα το 6 από το 8... Από τροφή τι δίνεις; Εγώ έχω Algae wafers της Tropical, spirulina tabs της Sera και κάτι άλλες απλές. Μερικές φορές δίνω κ κολοκυθάκι. Έχω προσέξει επίσης ότι μερικές φορές τρώνε και το ξύλο που έχω μέσα. Έγινε επεξεργασία 13 Ιανουαρίου 2011 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 13 Ιανουαρίου 2011 #36 Share 13 Ιανουαρίου 2011 εγω τους δινο jbl novo fect σαν βασικη τροφη και λιγο απο tetra tabi min και μια φορα τη βδομαδα κολοκιθη γενικα τους δινο μαλακες ταβλετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 13 Ιανουαρίου 2011 #37 Share 13 Ιανουαρίου 2011 το σινγεκριμενο ειδος το πσαχνο καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 13 Ιανουαρίου 2011 Author #38 Share 13 Ιανουαρίου 2011 To claro? Αν θυμάμαι καλά, είπες πως θα κατέβεις το καλοκαίρι μαλλον. Αν εχω γεννα μέχρι τότε, σίγουρα θα σου κρατήσω μια 4αδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 13 Ιανουαρίου 2011 #39 Share 13 Ιανουαρίου 2011 ναιTo claroτο το σκεφτομαι και πιο νορις το πασχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 13 Ιανουαρίου 2011 Author #40 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Μα αυτά είναι 3-4 εκατοστα. Λες να είναι ετομια μεχρι τότε για να κανουν αυγά; Εχω διαβασει οτι τα ανκιστρους ειναι ενηλικα οταν ειναι 7-8 μηνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 28 Ιανουαρίου 2011 Author #41 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Εχω νεα! Το ενα απο τα τεσσερα, το πιο μεγάλο, εχει αρχίσει να βγάζει "μουστάκια". Εχει κατι πολυυυυμικρα στα μαγουλα, και μου φαίνεται πως έχει και μπροστά στο ρυγχος, οπότε μάλλον είναι αρσενικο! 1 down 3 to go!!! Υ.Γ. Δεν κατάφερα να βγαλω καμια καλή φωτογραφία ακόμα, λογω του μικρού μεγεθους των μουστακιων αλλα και της υπερκινητηκότητας του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 28 Ιανουαρίου 2011 #42 Share 28 Ιανουαρίου 2011 σιντομα θα ξερης και τα αλα τρεια εχω και εγω νανους ancistrus L-279 και κολιμπανε σαν τα διαολια.βλεπω οτι το εχεις παρη ζεστα το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 29 Ιανουαρίου 2011 Author #43 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Ωραία φαίνονται και τα L-279. Απλα λίγο ποιο μονόχρωμα. Οτι μπορώ κανω και εγώ, στα ενυδρεία που έχω! Βασικά αυτό είναι πιο μεγάλο απο τα αλλα. Το μικρό, που ηταν 2,5 εκατοστα περίπου μεγάλωσε λίγο παραπανω, αλλα μαλλον εχει λίγο καιρό μεχρι να καταλάβω το φυλλο του. Ελπίζω να βγεί τουλάχιστον 1 θηλυκο! Σε λίγο καιρό, θα βγάλω τα περισσότερα φυτα και θα δωσω τα tetras που έχω γιατι με κουραζει... Θα εχω μονο τα claro με μερικές πετρες, 1-2 ξυλα και μερικούς εχινόδορους, να ηρεμήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 29 Ιανουαρίου 2011 #44 Share 29 Ιανουαρίου 2011 εγω τα τετρα μου και κατα κιλι μου δεν τα αλαζω με τιποτα μου καθαριζουν την πλαναρια ελπιζω μεχρι τον αυγουστο να εχεις μωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 29 Ιανουαρίου 2011 Author #45 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Δεν τρώνε όμως τα τετρα και μικρά απο τις γέννες; Εγώ αυτό σκέφτομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος